Vaše příběhy

- Sny a realita -

Snění
    Velice mě překvapuje, když čtu všechny tyto příběhy, že lidí, kterým se dějí zvláštní věcí je poměrně spousta. Tak jako oni sem píší příběhy, rozhodla jsem se, že napíši také.

    Vše podivné se mi začalo dít při velikém úplňku, tedy 19. března tohoto roku, kdy byl Měsíc blízko k zemi tak, jako byl naposledy roku 1993. Tak jako tak, nadpřirozené věci mě fascinují již dlouhou dobu a úplňky k ním také patří, jelikož podle pověstí se při úplňcích dějí podivné věci. Sledovala jsem měsíc, když jsem jela s rodiči autem domů. Téměř jsem z něho nespustila oči. Doma jsem tedy poté hned usnula a zdál se mi sen - ne tak ledajaký, tak živý, opravdický, jako by to opravdu bylo tak. Druhý den se přesně to samé stalo. Řekla jsem si - no jistě, pravděpodobně náhoda, jenže druhý den se mi zdál také sen. Stála jsem několik metrů od jednoho opuštěného stromu, kolem kterého vždy chodím do školy. Pozorovala jsem, jak strom sekají. A druhý den, když jsem šla do školy, tam již nebyl, posekaný a ležel o kus dál. V té chvíli jsem si uvědomila, že to nebude znovu náhoda a začala jsem pevně věřit v jiné. Tyto sny a jejich vyplnění se stávají až do teď. Sic se mi zdají i jiné, ale vždy rozpoznám, co bude a co je jen obyčejný sen.

    Avšak, tohle z mých snů není jediné. Jednou - tedy jednou jedinkrát, kdy se mi zdál jeden sen, ale nedokázala jsem jej zařadit. Nevěděla jsem, jestli je "obyčejný" nebo ten, co věští mou budoucnost. Viděla jsem v něm, jak jeden chlapec, jeho tvář jsem nikdy ve svém životě ale nepozřela, přijel k nám do města. Byl tu úplně nový, neměl kde složit hlavu a tak jsem mu nabídla, že by mohla být u nás. Podle vzhledu a chování bych ho odhadovala na tak šestnáct či sedmnáct let. Jednoho dne jsme se někde potkali, byla to zatemnělá ulice a nikde nikdo. Zaútočilo na nás náhle odněkud několik lidí. Ubránili jsme se, ale nechtě jsem uhodila svého spolužáka, bez vědomí, že tam je a že to je on, než mi to došlo. Poté mě vážně zranil a já se probudila. Avšak teď, teď od té doby občas zahlédnu tvář onoho chlapce, který se u nás ubytoval. Cítím jeho přítomnost vždy kde jsem.

    Opravdu se mi dějí prapodivné věci. A to jsem ještě nezmiňovala své sny, kdy mě někdo zranil a druhý den jsem cítila bolest tam, kde to bylo. Hold, sny jsou velice zajímavé ať nám dávají znamení či ne...

Vydáno:   25. 4. 2011

Přečetlo:  1847 čtenářů
Autor (vložil): Nathalia

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ sny
30. 04. 2011 16:34
Nathalia
¤ sny
28. 04. 2011 22:26
Houba