Vaše příběhy

Sny a realita

Snění - (komentáře)

Nathalia
sny
30. 04. 2011 16:34

Houba: K těm snům, kde mě bolí části těla, by se možná také dalo vysvětlit, že když se mi to zdálo, mohla jsem si sama ubližovat v realitě. Třeba jen jednou se mi zdálo, jak se mě někdo pokoušel uškrtit a druhý den jsem měla na krku fleky, jindy, že mě někdo probodl dýkou do zad, pak mě ošetřili no a druhý den se mi kvůli tomu špatně dýchalo. Ale dost často se mi stává, že chci někoho trefit rukou a prudce trefím kus dřeva od postele po čemž mě dlouho bolí ruka. No a ty hlody... :D :D Snad to nikdo nepochopil tak, že jsem ho nikdy nejedla nebo že by si uřízl hlavu a chtěl by ji dát k nám... :D
Houba
sny
28. 04. 2011 22:26

Ahoj. S těmi sny co věští budoucnost Ti to věřím. Některým lidem se to stává. Mi se akorát kdysi velmi často stávalo, že když jsem viděl nějakou situaci, tak jsem si vzpomněl, že se mi přesně to samé nedávno zdálo. Problém je, že jsem si nikdy nevzpomněl na ten sen dřív, než jak se ta situace stala, takže vlastně ani nevím jestli se mi to opravdu zdálo, nebo to byl jenom pocit deja vu :-)
Jinak pro ty sny u kterých Tě po probuzení bolí ta část těla, kterou sis ve snu poranila bych měl vcelku racionální vysvětlení. Myslím, že zkrátka když spíš, tak se různě převaluješ apod. a můžeš si nějakou část těla např. otlačit, narazit, přilehnout apod.:-) A tvůj mozek to vnímá a promítne ti to do snu. Zkrátka myslím, že sen reaguje na Tvé tělo a ne tělo na sen.
A to s tím chlapcem jsem asi úplně nepochopil. Mi to připadá jako obyčejný sen. Nebo to má nějakou návaznost na realitu, kromě pocitu jeho přítomnosti a pocitu, žes ho zahlédla? Mi se často stává, že když nad něčím intenzivně přemýšlím, tak to pak vidím i tam kde to není. Nemůže to být ono? Mimochodem máš tam super "hlody". Docela jsem se pobavil :-) Např. "jeho tvář jsem nikdy ve svém životě ale nepozřela" :-D To zní jako bys chtěla jíst jeho tvář. Nebo: "neměl kde složit hlavu a tak jsem mu nabídla, že by mohla být u nás." Jenom ta hlava? :-)
Nic ve zlém. To se stane. Smysl jsem pochopil.