Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Světlo na hřbitově - (komentáře)

Gibson
hřbitovy
11. 08. 2006 18:26

Já zbo?ňuju hřbitovy.V?dy,kdy? kolem nějakého jedeme(a? je den či noc,je mi to fuk),ale v?dy se tam musím podívat.Ale naopak...kostely...to...ne.Ve čtyřech letech jsem byl s babičkou v kostele a jak začli hrát na varhany,hned jsem se rozbrečel:-)
marketa
predtuchy
2. 07. 2006 8:36

podle me si nechtela aby tam chodily protoze jsi vedela ze se neco stane
martena
HRBITOV
2. 07. 2006 1:54

JA SE NA HRBITOVE CITILA PRAVE NAOPAK. VZDYCKY DOBRE,KDYZ JSEM MELA NEJAKY SMUTEK NA DUSI NEBO PROBLEM,POKAZDE ME TO TAM TAHLO.VYDRZELA JSEM TAM MNOHDY I HODINY,NEVNIMALA CAS.SEDLA JSEM SI NA HROB A NECHALA MYSLENKY PROUDIT TO TICHO -TEN KLID A POSVATNA UCTA.....VSECHEN STRES ODESEL A JA SE CITILA CESTOU DOMU JAKOBY OCISTENA-NEVIM JAK TO VYJADRIT. NA KAZDEHO TO ZREJME PUSOBI JINAK, ALE JA TAM MELA ZA KYM CHODIT.I KDYZ JSEM NEVERICI,TO SAME POCITUJI I V KOSTELECH.NIKDY JSEM NIC PODOBNYHO NEZAZILA,ALE KDYBYCH MELA PROZIT NECO TAKOVYHO NEBO VIDET DUCHA TAK VIM,ZE BYCH SE HROZNE BALA.
Kiki
Hm.....
1. 07. 2006 12:15

No,to já znám taky.Na hřbitově mi taky není nikdy nějak moc dobře,ale mám ráda zahády a napětí.A to světlo,to mohli být nějaké oči zvířete.Ale nevím,já jsem to neviděla:)