Vaše příběhy

Opuštění těla

AC/LD - zmatení v pocitech i projevu - (komentáře)

Adarion
uvědomění
5. 02. 2015 10:55

Tak nyní již chápu jak komplikované, a ne tak potřebné by bylo dopracovat se ke spolupráci skrze AC, LD s někým jiným. Připouštím i skutečnost, že je třeba zaměřit se zejména na vlastní analitiku, poznávání i učení. Přesto, že jsme (dle mého názoru) všichni jedním a tímž, rozmanitost individualit by pro mne v praxi nejspíše byla jen zárodkem nesčíslných možností, z nichž by ani jediná nemusela být tou "pravou" - tedy tou, která by dopodrobna odpovídala mé individualitě. Z toho by pravděpodobně vyplýval nežádoucí růst překážek a brzd. Budu tedy přijímat názory i rady ostatních s ohledem na vlastní domněnky, vlastní názory i "tušení". Spíše než-li přijmutí něčího učení, pokusím se vžy naslouchat tomu takzvanému "vnitřnímu učiteli". Vždy jsem považoval za správné, přiklánět se k tomu, či onomu na základě objektivních názorů, ale nyní vím, že tohle byla jedna z částí něčeho, kvůli čemu jsem zamrzl na jednom bodě a nemohl se tak dostat dál - rozvíjet se. Chápu, a jsem také ochoten si připustit spojitost/ podobnost vašich komentářů a mých vlastních pocitů, z čehož mám právě dojem vaší velké zásluhy na mých nadcházejících uspěších, pokrocích. Samozřejmě jen do té míry, kterou stanoví můj vnitřní hlas.

Často se potýkám s problémy, které mě staví do pozice "ztraceného". Hledám ve své mysli nějaký pevný bod, hledám místo, které bych mohl skutečně nazvat domovem. To je pravděpodobně také jeden z důvodů mé snahy o AC. Není to jen touha po učení, touha po vědění a duševnímu rozvoji. Hledám také způsob, jak se vytratit, zmizet, utéct. Hledám způsob, jak nebýt otrokem hmoty, otrokem každého vědomí soustředěného a orientovaného pouze na bázi materiálních hodnot. Hledám způsob, jak se osvobodit. V každém dni si najdu moment, kdy netoužím po ničem jiném než zastavit čas, rozhlédnout se a na dobu (dejme tomu...) 500 let jen sedet na nějakém pahorku a pohlížet na všechny ty ztracené tápající duše, mezi nimiž se mísí i duše, které bych nejraději označil i jako zatracené. Tolik toužím od toho všeho utéct. Zabydlet se někde v horách, u nějakého jezera, kdekoli, kde se nebudu muset potýkat s tolika odlišnými myšlenkami, které mi jen neustále připomínají, jak až hluboko jsem se před stvořitelem zavrtal. Stejně jako v tuto chvíli. Sedím ve třídě, pozoruji spolužáky, poslouchám o čem se baví a čím se zabívají. A nedokážu v nich spatřit ničeho jiného, než-li slepotu a nevědomost. Každá jejich myšlenka, je nejen jejich vlastní podpásovkou, neboť nedokáží rozlišovat mezi myšlenkami vlastními a myšlenkami jimiž je na ně z okolí vyvíjen tlak a vliv, ale také tím nevědomě podněcují, nebo snad pobízejí mě samotného k neustálému a intenzivnímu odchilování se od cesty, jež jsem si zvolil - od cesty zpět ke stvořiteli. Jediné, co mě v tuto chvíli drží takzvaně "nad vodou", jsou právě tyto řádky. Ten pocit, že se někomu svěřuji. Neboť svěření se, pro mne znamená - první krůček k rozboru a následného vymazání, či alespoň opravení všech problému a překážek, které na mě úsměvně mávají ze všech stran.
Abych trochu objasnil mou touhu po útěku. Je pravda, že po tom toužím, ale mám tím na mysli spíše fyzický útěk. Odstěhování se někam, kde budu moct být sám sebou. Někam kde se nebudu konečně cítit jak ryba na souši a budu moct konečně nějaké místo na planetě nazvat svým domovem. Takže, to nechci jen tak vzdát. Přijmout jednodušší cestu k úniku, prostřednictvím sebevraždy. Zůstanu zde, jak dlouho budu moct. Budu se bít s každou nesnází a překážkou, budu je postupně nahrazovat něčím pozitivním a neustanu dokud nepusunu hranice svých možností tak daleko, jak jen toho budu schopen. AC je pro mne jen počátkem nového vědomí, nové cesty, nových možností na cestě ke svému ideálu. Až uspěji u AC (a já již niní s jistotou vím, že se mi dostane té cti a pocty dosáhnout takového úspěchu) nástolím svému životu nový řád, jednotný s vědomím stvořitele.

Neznám ani jediného z vás, jež navštěvujete tyto stránky, ale díky vašemu porozumění, všemu co píši a díky vašemu snažení, úsilí i způsobům bytí, které se jistě v mnoha částech můžou podobat i mým, si uvědomuji minimálně jedno, vem jsme skutečně jednoní a tím je láska, touha po ní, a tím tedy i touha po dosažení jednoty se stvořitelem ( každý má pro to jistě své označení). Nemyslím si, že me "seznámení" se s vámi byla náhoda - a to ne jen pro to, že na náhodu nevěřím.
Děkuji :)
.....
PS: Rád bych se ještě pozastavil nad komentářem Mirka ( posednutí ?!) Mirku, nejsem si zcela jist tím, zda-li se má tvůj komentář nějakým způsobem jevit jako odezva na můj článek. V případě, že ano - pak dovol abych tě ujistil o tom, že si nemyslím, že bych měl mít něco společného s obsahem tvého komentáře. V případě, že si jen tak brouzdal stránkami a usmyslel si usídlit se právě v této sekci s tímto příběhem ( z důvodů podobností tvých pocitů a názvu mého příběhu/ zážitku, či samotého obsahu mnou popsaného zážitku) za cílem dosáhnout odezvy, která by ti objasnila tvé vlastní zmatení, pak ti přeji, abys uspěl. Jen mi prosím dovol, upozornit na tu možnost " vložení vlastního zážitku/ příběhu do vlastní (samostatné, oddělené) sekce, kde by se ti - dle mého - značně zvýšli šance na větší pozornost zdejších lidí a tím zvýšili i šance na početnější množství odpovědí. Každopádně, nikterak se necitím dotčen, tvým odlišným záměrem o proti ostatních, kteří odpovídali na můj prvotní dotaz, žádost. Tak hodně štěstí :)

Všem ještě jednou mnohokrát děkuji. ( a opět se popřípadě pokusím o brzkou odezvu - jak už jsem zmiňoval, bohužel se nedostanu tak často na internet).

Adarion
Mirek
Posednutí?!
4. 02. 2015 14:42

Zdravim, mam větši problem od doby co sem jednou měl sen žesi povidam s dablem žadny obraz jen mluvil zdalo se mi že ani snad nespim jakoby bych se snim chtěl prat , no od te doby se mi nic nedaři ,, a sem větši blazen pak se mi večer jednoho dne stalo že sem (ne)usnul nevim prostě jakoby bych usnul a najednou zas byl vzhuru ale byl sem v křeči nemohl sme hýbat očima ničim.. pak sem se asi probudil nebo to skončilo nevim a tlukot srdce byl jak kdy by mi mělo explodovat no pak už sem nemohl vydržet šel sem na stranky jak mluvit se svými anděly vše sem splnil po dokončeni se mi v mysli nebo nijak jinak v znameni měla odehrad odpověd poprve sem si přal abych Neproniknul do temna... Odpověd: vyděl sem neco jako psa s býkem červene oči uprostřed s křižem nebo jakousi čarkou... podruhe sem si přal že chci abych zhubl a měl dobre zdraví odpověd: plapolajci plaminek nevim co to znamena .. dnes už mi to leze na nervy a přemyšlím že podpeišu smlouvu zdablem sem na tom tak že chci být nekým jakoby neco víc skoušel sem i meditace vždy vidim but oči a nebo toho psa s bykem jakoby mě tam nepustil, musim říct že jednou sem si přal at muj kamoš trpi jen kuly tomu že mě naštval koukl sem s emu do oči ,,, ted je šikanovanej nic se mu nedaři..když mě chytne vztek tak si hraju sam na dabla (ps. jemi 17 je to normalni ? podle mě ne sem cvok prosim poradte) ... dekuji předem :)
Sylvia
Adarion
3. 02. 2015 0:01

Ja mozem len zo skusenosti povedat, ze SP sa neda akoby navodit alebo naplanovat, aspon u mna nie. SP je u mna vzdy vysledok prave pokusu o AC, ale ani tak sa nedostavi hned, ale az za par dni, akoby sa organizmus musel nejak vysporiadat a ujasnit si tie meditacie a uvolnovacie techniky predtym. Je ale aj pravda, ze casto sa mi SP stava, ked mam plytsi spanok z roznych dovodov.

Niekto SP nemava vobec a dostava sa do astralu len pomocou tych znamych technik, uvolnenie tela az tak, ze nevies o nom a potom rozne projekcie, ktore Ti pomozu. Ja napriklad ale astralne necestujem, nahodne sa mi z paralyzy podarilo vyjst len raz a to na kratku dobu. Niekedy ma odradili zvuky, ktore to sprevadzaju, bud jak hukot lietadla, bzucanie alebo upenie ludi/dusi.

Je to individualne, SP je brana do astralu, nie kazdy sa ale v nej zobudza, ked sa niekomu dari do astralu rovno z uvolnovacej techniky, tak SP ani nema, ja napriklad ale zaspim a do SP sa len budim, neni to tak, ze by ta SP prisla pred spanim, vzdy pride uprostred spanku po zobudeni sa v noci. Takze u mna jedine tak. Takze jedina cesta je pre Teba opakovat techniku, ktora Ti uz vysla a ovladat to potom.

Aby si sa stretol s niekym, musel by to byt super skuseny astralny cestovatel a este myslim aj niekto na Teba viac napojeny energeticky, aby to vyslo. V astrale sa menia priority myslenie a to, co si povies v beznom stave vedomia, ze chces, tam nemusis uskutocnit, lebo mozog uz nefiltruje Tvoje myslenie a pridu priority, ktore su pre Teba jak spiritualnu bytost dolezitejsie. Tak by si sa musel dohodnut s niekym, kto je velice bdely pocas tychto stavov a dokaze udrzat tu nit myslienok z bezneho stavu vedomia a to je dost tazke.
Iv
Adarion
2. 02. 2015 13:48

krásná to slova...ale vratím se k té pomoci o kterou žádáš.
Víš jak se dopracovat k plnohodnotnému pokroku?...je to ve své podstatě jednoduché..prožívej,prožitek je to nejdůležitější,v něm se ti odkryje ta správná cesta k osvícení.
Zavede tě přesně tam kam má.
Každičký názor je interakce s tím naprosto souhlasím,ovšem na tohle by si měl být sám a sám se s tím vypořádat aby si to celé pochopil.
Nikdo ti tak dobře neporadí,je to jen na tobě..to je ta nejlepší lekce a troufnu si tvrdit.. nutná lekce.
Neklesej na mysli odhoď strach a vynalož obrovskou sílu, toto vše dotáhnout do nějaké finální podoby.
Přeji ti úspěch.
Adarion
Poděkování a srozumění
2. 02. 2015 12:11

Dobrý den, velice se omlouvám za pozdní reakci, ale nemám bohužel tak časté příležiosti dostat se na Internet. Chtěl jsem vám upřímně poděkovat za vaši snahu objasnit mi můj zážitek, za vaše rady i za ochotu v zájmu věnovat mi pozornost. U každého komentáře jsem vynaložil vší snahu/úsilí nabýt co nejvíce informací a učinit si z toho nějaký pokrokový závěr. Rád bych také zmínil, že mě řádky vašich reakcí dosti povzbudili a podpořili mou slábnoucí vůli, či snad naději. Nikdy jsem nikoho nežádal o rady, vždy se snažil se vším si vystačit sám - na vše přijít sám. Ovšem tato zkušenost mi dala poučnou lekci. Chci-li učinit závratnější kroky blíže k mému ideálu, je třeba připustit si tu skutečnost, že interakcí s druhými se mi otvírá o mnoho více dveří...

Nyní k tomu srozumění: Toto nebyl můj první pokus o "opuštění těla". Studiem, či teoritickým bádáním napříč "magií"
- konkrétně si spíše pokládajíc otázky typu: "Kdo jsem? Proč tu jsem? Kým jsem byl stvořen? Čeho bych měl dosáhnout? Jakou cestou se vydat? Jakým způsobem nabývat vědomosti i zkušeností? Jak dosáhnout jednoty se Stvořitelem?...."
- se zabývám řadu let. V poslední době ovšem začínám pociťovat, jako kdyby se mi (po tolika letech) začali sami od sebe zpřístupňovat i otevírat nové "dveře". Vypozoroval jsem u sebe změnu v myšlení i pohledu na svět (nejen na naši planetu, ale i celý vesmír). Smýšlím jinak o životě i jeho podstatě, účelu. Občas se jen tak, z ničeho nic zastavím a mám dojem jako bych byl snad v nějakém dočasném transu - což stupňuje v to, že strácím pojem o čase i o místu, kde právě jsem. Před očima vydím poletovat nějaká divná světélka (vypadá to jako buňky pod mikoskopem) - což je pro mne občas matoucí, alezároveň i úžasné. Vždy si nakonec řeknu, že je to jen oční vada, či klam, ale v ten moment je to opravdu úchvatné. A právě v těchto momentech si většinou něco uvědomím. Vždy mám při tom pocit jako bych se vzdaloval od povrchu země až nakonec od samotné Země. Vždy si v tu chvíli představuji, že sedím na měsíci a pozoruji sám sebe, lidi kolem, prostředí, přirodu, prostě vše. Tohle jsou právě ty chvíle, kdy si nejčastěji pokládám výše zmíněné otázky.
Ohledně toho Astrálního Cestování: Dozvěděl jsem se o něm před pár lety, ale až nyní jsem se o to začal "prakticky" zajímat. Párkrát jsem se již pokoušel opustit své tělo za účelem nabytí nových vědomostí a zkušeností, především tedy porozumět Energii a naučit se ji ovládat. Takže nějakou předchozí snahu už mám "zapsanou". Mnohokrát se mi podařilo uvést se do vámi zmiňované pralízy - ovšem nikdy to nedošlo k tak bizarnímu cíly, jako před týdnem. Doufám, že tato zkušenost ( a tím nemyslím jen můj zážitek, ale i prvotní interakci s někým jiným - s vámi) je pro mne náznakem připravenosti na nové vědomí i poznání a že se od této chvíle bude můj život / má projekce v této hmotě vyvíjet se smysluplnějšími reakcemi na samotnou podstatu a účel veškerého dění s nímž se dostanu do kontaktu. Vždy jsem chodil takzvaně "kolem horké kaše", ale nyní se mi daří alespoň smýšlet o té možnosti "nahlédnou za oponu" - a tomuto z části vděčím i vám. Mnohokrát děkuji.

PS: Nemohl bych se s někým z vás domluvit, požádat vás o nějaké praktické lekce, poučení, samotné učení i následné rady k plnohodnotnějšímu pokroku skrze - prozačátek - lucidní snění? Mám tím na mysli, jestli by nebyl někdo z vás ochotný mě navštívit ve snu, pomohl mi uvědomit si jeho dění a následně se mnou neposeděl na nějaké pomyslné louce a nedal mi nějaké lekce. Popřípadě se mnou následně koordinval i při AC ( ovšem, za předpokladu, že by se mi vůbec podařilo začlenit AC do svého vědomého života...)???
Předem opět děkuji za odpovědi. (pokusím se o brzkou odezvu)

Adarion
Sylvia
Adarion
30. 01. 2015 19:44

myslim, ze tym, ze si predtým skusal nejaku techniku (nepises, ci toto skusas prvýkrát), tak si mohol mat zivy sen, ten povodny. Respektíve lucidny sen - priehladny. Z tohto casto ludia vletia aj do astralu a LD s AC byvaju aj prepojene. Pocas snenia su ludia v spankovej paralyze, je to obrana organizmu, aby nekopiroval snove pohyby, zobudil si sa vedome predcasne, to znamena, ze mozog este nedal pokyn telu, aby sa prebralo, ale vedomie uz funguje, mavam SP casto, je to presne pocit, jak keby bol na Tebe balvan alebo beton. Poznam presne aj ten pocit, ze z SP je uz lahky vystup do astralu, to je prave ten okamzik, kedy je vedomie medzi spanim a bdenim, kedy je vystup lahsi. Ja mavam SP par minut, ale su ludia, co v nej byvaju aj hodinu.

Aby si vycestoval, tak musis tomu nechat volny priebeh, nesmie v tom byt strach musis chciet. Nevystupis len vtedy, ked sam nechces. Aj ked pises, ze si chcel a nevedel, co s tym je mozne, ze niekde v podvedomi mas brzdu.

Myslim ale, ze uz v tej druhej casti, ked si lietal hore dolu si uz bol vonku. Rychlost je obrovska, niektori ludia sa vrtia na jednom mieste v spirale a nejde to zastavit. Je to asi len o skusenosti a naladit sa na ovládanie svojich myslienok, co moze byt zo zaciatku v tomto stave iného vedomia tazke. Si na inej vibracnej urovni, nemas fyzicke telo, ale jemnohmotne, mozes vidiet aj 360 stupnovy obraz, nemas fyzicke oci, ale toto vsetko sa naucis ovladat. Pokial si Ti toto podarilo prvýkrát hned, tak je to dobre, ale stava, ze potom to uz ludia aj rok nezopakuju, aj ked chcu. U SP byva aj pocit pritomnosti niekoho iného, ja to mavam, ale niekto to nazyva sprievodca, v skutocnosti to ale moze byt len chybne vnimanie seba samého, Tvojho vyssieho ja. Navyse kazda myslienka sa hned stane skutocnost v astrale, len ked si uvedomis ten chaos, az potom myslienky zacnes ovladat.

Tvoj pribeh je ale uveritelny a je aj zhodny s tym, co opisuju ludia, ktorym sa naozaj AC prihodilo. Nastupuje to vtedy, ked filter, ktory Ti ponuka mozog je vypnuty (logika, racionalne myslienie), pretoze si stale medzi spanim a bdenim a mozu byt aktivne kanaly, ktore Ti umoznuju prave si uvedomit, co je clovek za bytost a ze je viacmenej spiritualna nez fyzicka. Myslim, ze casto zalezi aj na tom, preco to vlastne chces, zo zvedavosti sa Ti to moze podarit raz a potom uz nikdy. Inak, tiez sa mi raz stalo, ze sa zdvihaju nohy, ale aj s perinou.
Iv
však já taky
30. 01. 2015 13:30

nechci nikoho přesvědčovat...každý to má nastavený přesně tak aby tomu byl schopný porozumět.
Pokud se nebudeš zajímat o to kdo ten průvodce vlastně je a necháš tomu průběh takový jaký je...nikdy se nemůžeš dozvědět a defacto prožít podrobnosti.
Prostě tě to tam nepustí.
Jde o to jakou máš snahu,jaká je tvoje vnitřní síla,touha se cokoliv dozvědět a dál si tahat informace.

Jelitko
Iveto
30. 01. 2015 13:20

no ja jsem presvedcena o tom ze to nejsem ja,ale ten pruvodce je porat okolo nas nebo spis pritomen v nasem vedomi,takze to je skoro to same...ja jsem ho pocitila a slysela jeho hlas.Ale tim nechci nikoho presvedcovat :o)
Iv
mimochodem
30. 01. 2015 13:14

rozumím tomu proč sis připadal tak zmatený v těch pohybech po místnosti...je to o tom,že se pohybuje naše vědomí mnohem větší rychlostí než je rychlost světla.Dokonce tu rychlost jsi schopný vědomě ovládat...
Stal si se na okamžik kvantovou jednotkou...fotonem světla se všemi informacemi od tvého počátku.
Záleží na tobě jaké si vybereš a jak budeš v té síti postupovat.
Vůbec.. kvantová fyzika je velmi blízko popsat tyhle stavy.
Iv
no pokud
30. 01. 2015 13:05

je to všechno pravda co nám zde Adarion napsal a já tomu věřím..nevidím důvod,proč by to nemohl dále cíleně provádět,když se mu to podařilo hned napoprvé.
Nejspíš to je právě v souvislosti s minulými životy,kdy tuhle techniku ovládal dokonale a tak si ji pouze připoměl ve správnou dobu a právě teď.Někdo to má spontánně aniž by se o to kdy vůbec zajímal a někdo to má nastavené okamžitě,je to individuální.
Ochráncem a průvodcem v těchto sférách jsme jen my sami,ikdyž to v samotných počátcích tak nevypadá...záleží na tom jak jsme ochotni v tomto směru experimentovat a jak celou situaci vyhodnotit.
Někdo si do poslední chvíle může myslet že je to cizí bytost a nemusí pochopit,že je to jedině on sám.
První hmatatelný kontakt je o tom že si sáhneme na druhé Já.


Jelitko
...
30. 01. 2015 12:34

ovsem,kazdy ma na to svuj nazor a svuj pristup.Nejsme jsichni stejne citlivy...
Jelitko
Ahoj
30. 01. 2015 12:33

...ja si zase myslim,ze cim vic se o to nekdo snazi,tim vic je to nejak blokovano.Mel by se tomu nechat volny prubeh a staci si to pred spanim jen přát.
Spis si uvedomovat sveho ochrance-pruvodce(je jedno jak ho nazves) a on ti s tim pomuze,tak jako me.
Iv
ano
30. 01. 2015 10:55

je naprosto důležité věřit si a dokonale se uvolnit,vypnout myšlenky na ten kratičký okamžik..to je ten hlavní motor,než vaše energetické tělo přitáhne elektromagnestismus dimenze do které vstupujete.
Do naprostého uvolnění,které právě připomíná tu vaši rakev zalitou betonem,doslova jste vnímal paralýzu hmoty,vašeho fyzického těla.Byl jste v typickém transu.
Ano...výstup z těla je zpravidla pociťován právě od noh,je to typická situace,kdy vás to jakoby automaticky vycucává ven.
Vaše šišinka mozková je připravena a otevřena novému vnímání reality,která je naprosto a do detailu reálnější než tato.
Šišinka produkuje látku zvanou DMT a díky tomu,že je aktivovaná spolupracuje s třetím okem a dalšímy faktory.Je to vzájemná propojenost,která umožňuje nahlédnout za tu oponu...astrální výstup a celkový prožitek využívá stejného principu,postupu jako při NDE.
DMT je ve své podstatě droga přirozeně produkovaná vámi a proto ani nepotřebujete žádné "LSD".
Využil jste oněch 80 procent mozku,které nejsou probádané... na to aby se vám otevřela tato schopnost nové komunikace z jinými světy.
Vaše DNA se aktivovala a otevřela nejen tuhle schopnost,to je pouhý začátek...ale postupně bude otvírat další a další.
Pokud to nebudete vzdávat a budete otevřen novým experimentům se změněným vědomím,to jest ,že se budete opakovaně pokoušet meditovat..objevíte spoustu dalších možností,které nám všem a to bez rozdílu umožňuje Universum.
Jste automaticky napojen...gratuluji vám.
Je toho spoustu co ještě nevíte a co vás čeká.
Astrálně cestuji bezmála deset let,takže nejsem nováček.