Vaše příběhy

Sny a realita

Sen nebo noční můra? - (komentáře)

Oxide
Prorocký sen
18. 06. 2011 8:50

Nejspíše to byl Prorocký sen, ale jelikož se to stalo na jiném místě, může to stejně tak být náhoda. Kdyby tě onen sen měl nějak varovat, zřejmě by se ti nezdál jen jednou.
Martina77
sen nebo nční můra
3. 06. 2011 16:10

Dobrý den, tak z tohoto příběhu mi leze mráz po zádech! Ovšem musím se přiznat, že se mi před pár lety stalo něco podobného, ale ne v tomto smyslu.

Asi tak před čtyřmi lety, když synovi bylo asi 7 let se mi v noci zdál sen, kdy za mnou přišla moje již asi 11 zesnulá babička. V té době jsem nevycházela dobře se svými rodiči (babička byla tatínkova matka). Přišla k nám na návštěvu, radovala se ze synka a při odchodu mi sdělila, že nepříjemná situace v naší rodině se vyřeší, že prý budu mít ještě jednoho syna, ale krátce po jeho narození mě manžel opustí, pak teprve budu v životě šťastná. Potom se omluvila, že už opravdu musí jít, MUSÍ JÍT JEŠTĚ PRO TETU! (to byla tatínkova sestra). Do týdne mi volal můj tatínek, že právě tato sestra mu zemřela.
Tím více jsem začala přemýšlet donekonačna nad zprávou, kterou mi nasměrovala můj život "budeš mít ještě jednoho syna a pak Tě manžel ale opustí.........." mi znělo v uších neustále. Vypravila jsem se tedy na hřbitov k jejímu hrobu, tam mi nekontrolovatelně tekly slzy, prosila jsem jí, ať se nezlobí, ale že další dítě nechci a manželství se nikdy nevzdám.
Dva roky nato zemřela manželovi matka a on jelikož byl jejim jediným synem, nechtěl aby náš syn jednou zažil tento nepříjemný pocit jedináčka. Rozhodli jsme se tedy pro druhé děcko. Po tu dobu jsem si na babiččinu věštbu mikdy nevzpoměla, na miminko jsme se moc a moc tešili a druhý synek se narodil rok po úmrtí tchýně. Bohužel manželství se rozpadlo, když maličkému byly čtyři měsíce. Bylo to hodně těžké období, které už jsme snad v nejhorším překonali, podstatné je to, že se mi vrátila do života celá moje rodina.
Andre
....
30. 05. 2011 16:55

Ani se vám nedivím, že se z toho nemůžete vzpamatovat. Mě se také jednou zdál sen, který se pak vyplnil, ale to nebylo tak tragické jako u vás. Jestli to byl sen, předtucha, náhoda...na to vám asi nikdo s určitostí neodpoví. Každopádně je to zajímavý příběh.