Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Návštěvník ze snu - (komentáře)

Buczena
Pohádka
25. 02. 2011 20:21

Kostík: Kniha - Pohádky z obrázků - pohádka s názvem - Holčička a vílí kluk... Omlouvám se , holčička se jmenuje v tý pohádce Líza, to mi utkvělo v paměti ..
Kostík
Buczena
22. 01. 2011 16:37

Žaldnou takovou knížku jsem nenašla, mohl by jste dodat pravý název.? Ráda bych si tu knihu přečetla. Jinak autorce příběhu: mám kamarádku, která je na tom stejně jako vy, až na to že ji uz od malá navštěvuje holka, taky roste a je těžké to popisovat ale ona jakoby žije normální život ve světe jako je nás a přitom je to jibej svět, normálně chodi do skoly a děla úplne normální věci a mysli si že ona je ta realita.. Bežne se stava že je ve svém pokoji (kamarádka) a ta druha holka je tam s ni a kamarádka ji vidi a cítí, ta holka se ji furet směje a baví ji že se ji kamarádka boji.. Divne je že ji dokazu vycítit i já, ale to je pravděpodobně tím te jsme si blízké jko sestry.. Ani jedna si nedokážeme vysvětlit kdo ta holka je. Měla bych ještě podotknout že se vlastně dělí o jednu mámu, o jednu tašku do skoly proste o všechno, jako kdyby byla na jejim míste.. Napadlo nás že by to mohla bejt duše dítěte které jeji máma potratila nez se kamarádka narodila a ted vlastně žije v jinem světe život který by žila kdyby se narodila. Je zlá, ale démon to není. Chtěla bych poprosit jestli by jste mi mohla napsat jestli zjistite co s tím. Já i kamarádka by jsme byli vdecne. Děkuji a držím palce.
Lumiqua
Re: Buczena
17. 01. 2011 19:31

Nelžu a nic takového jsem v životě nečetla, ani nevím, že něco takového je.
Buczena
Psychiatr
2. 01. 2011 20:07

Netušim kdo tu pohádku napsal, nebo jestli lžeš, ale jmenuje se to Líza, holčička co za ní chodí od dětství bělovlasej kluk :( Buď to nečti a nebude ti hrabat, nebo nelži
Hankaa
rada
30. 12. 2010 15:26

A nebo víš co zkus,slyšela jsi někdy o stránkách konchedras.cz?Zkus té paní napsat do online poradny.Měla by ti pomoct a vysvětlit co je příčinnou tvýho problému.Hodně štěstí a prosím pak sem napiš výsledky,zajímalo by mě co ten kluk znamená:)
Dave
Návštěvník ze snu
21. 12. 2010 17:05

Mám totožný názor jako Prokopios. Návštěva psychologa, psychiatra. Bez urážky, nic ve zlém.
Tatiana Horňáková
Oranžový panák,
18. 12. 2010 18:13

zo sna Jardy, by bola celkom fain meditácia.Oranžová reprezentuje II.čakru človeka, jej elementom je voda. Voda=emócie.Rozhodujúcim spôsobom ovplyvňuje naše medziľudské vzťahy, obzvlášť k druhému pohlaviu. Je to aj o tvorivosti vo všetkých jej aspektoch.Druhú čakru aktivuje jasná oranžová, ktorá oslobodzuje od zafixovaných citových vzorov... Podporuje sebaúctu a vzbudzuje radosť....., ďalej si to môžeš pozrieť na nete pre zaujímavosť.
Tatiana Horňáková
Názor
18. 12. 2010 17:27

Mne sa zdá, že tá chlapčenská duša ti niečo zrkadlí. Máte "chladný vzťah", "zhadzuje ťa". Porozmýšľaj o sebe a svojich vzťahoch s priateľmi, rodičmi. Jednoducho si VER a ver, že si zaslúžiš to najlepšie, lebo si úžasná. Prosím, už nedovoľ nikomu, aby ti ubližoval, je to len na tebe a na tvojom postoji k živím, či iným bytostiam.
Jarda
re: Můj sen
18. 12. 2010 17:08

Po tom co jsem napsal ten komentář a šel jsem spát se mi v noci mimo jiné zdál i tenhle sen, třeba ti to nějak pomůže:

SEN
===
Jdu do kuchyně a v místě na pracovní ploše vedle kráječe na chleba něco upoutalo moji pozornost. Koukal jsem a viděl jsem něco jako větší modrý obal na CD. Po bližším prozkoumání jsem zjistil že je to multimediální návod na zničení stínu, či podobných věci. Krabička byla ještě v takovým tom tenkým průhledným obalu plastovým, protože to bylo nový a nerozdělaný. Věděl jsem že to patří mamce a trochu mě to zarazilo, že zrovna takový předmět patří jí, protože se o to nezajímá a tak mě to i trochu potěšilo. Koukal jsem na délku záznamu, bylo tam 0 minut. Na zadní straně byl kreslenej návod... něco jako komix. Mělo to asi 6 obrázků 3×2 čtverečků. Okolo toho byl nějaký text k výrobku, jak tam obvykle bývají. Bylo tam napsáno, že dotyčný ať si nejdřív představí ten problém jako osobu s obrysy.. tam byla znázorněna oranžově postava bez tváře, očí.. jen silueta. Potom tam byl zakreslen ten dotyčný, který má zničit ten problém (měl vlasy, triky, prostě kreslená postava s tváří a tak). Ten dotyčný proletěl ze spodu svojí hlavou skrz nohami tý oranžový postavy a pokračoval dál a vyletěl hlavou. Když prolétával skrz, tak se oranžová postava rozpouštěla a mizela až zmizela úplně a problém, který představovala byl pryč.
Bylo tam ještě jedno takový CDčko v krabičce, ale tomu jsem už nevěnoval pozornost.

REÁL
===
Jdu do kuchyně a zavadil jsem pohledem o to místo ze snu. Vidím tam krabičku Toffifee. Nebylo by to nic neobvyklýho až na pár drobností. Krabička měla hodně podobný rozměry. Ve snu byla barva modrá a žlutá. Tahle je spíš fialová a oranžovo hnědá. Bylo v tom tenkým průhledný plastovým obalu. A hlavně je to speciální magické balení :-D Druhá krabička tam nebyla.
Cituji z webu:
----------------
Toffifee 125G
Originální kouzla a triky nalezneš ve 3 různých magických baleních TF 123 g označených I.-III.
----------------
EDIT:
Včera večer jsem si tu krabičku prohlížel ještě důkladněji a koukal jsem se na druhou stranu a tam byla reklama na to, že ve velkým balení 400g jsou tarotový karty. Když jsem koul dovnitř obalu tak tam byl vytištěn návod na trik, spíš dva triky. Byl tam návod a k textovému návodu bylo 5 kreslených obrázků čtverečkovýho rozměru v jedný řadě za sebou. Rozměry byly možná o něco malinko menší než než ve snu. Ty ve snu byly barevný. Na obrázkách je nákres ruky.
Jarda
re:
16. 12. 2010 22:04

Aby byl seznam možností co možná nejkompletnějším, přispěju i já jednou možností.

Existuje možnost, že se jedná o tzv. stín. To je nevědomě vytvořená bytost. Pokud jsi ho jednou viděla ve snu, tak se ti o něm mohlo zdát i podruhý. To je celkem běžný, že sny na sebe navazují po nějaký době. Soustředěním se na tu osobu ve snu vzniká nejdřív myšlenkový útvar/program, který dál roste s tím jak o něm přemýšlíš. Čím víc ně něj myslíš, tím je skutečnější. Čím je skutečnější tím je samostatnější a nahání větší strach, pokud vznikl ze strachu a v přesvědčení, že je negativní, tak se tak bude chovat, protože byl tak "naprogramovaný" tím jak se o něm přemýšlelo. Stín je v podstatě uměle vytvořená bytost (elementár) s tím, že toto je nevědomý proces. Pro svoji existenci potřebuje tvoji energii, chceš-li ho zrušit, přestaň na něj myslet nebo si silně představ že se rozpadá... můžeš třeba jeho jméno říct pozpátku pro lepší představu...

Ale jak říkám je to jenom možnost, nevím jestli je to stín.
dave268
co tohle
15. 12. 2010 15:31

zkus poprosit archanděla michaela aby tě ho zbavil (za pokus nic nedáš)
Houba
Hm...
14. 12. 2010 19:07

Chápu. No, zkusil bych tu regresi. Za pokus to stojí. Je to určitě lepší, než nedělat nic. Třeba to jednou pro vždy tvůj problém vyřeší.
Jelitko
jo
14. 12. 2010 19:05

ono je fakt,ze nekdy rodice v nejakych vecech svym detem nemuzou pomoct,ale spis nektere deti se neradi sveruji rodicum a tak je dobre,ze jsi sla aspon sem.Ono nekdy pomuze se vlastne nekomu sverit a polovicka problemu ze cloveka spadne.
Ale podle mojich zkusenosti,co ja mam se snama,tak bych verila,ze se na tebe opravdu nekdo "napojil"obzvlast ,kdyz je to uz leta.Muze to byt i telepatie,ale to bys musela znat nekoho ze sveho okoli,kdo to umi,protoze to bude nekdo z zivych,kdyz starne.Ja to totiz beru podle sebe,kdyz prijimam telepaticke zpravy od rodicu(z druheho brehu) tak proc by nekdo tohle nemel v hlave od zivych...Je tezke o tom nekoho presvedcovat,protoze tohle je vec,co druhy nerad uveri protoze to nezazil.
Psychiatrem bych to neresila,ten by te nepochopil a udelal by s tebe trotla.Jestli se ti jeste zjevi,tak sleduj oc mu jde a jak se chova.Treba ti to bude nekoho pripominat.Preji ti,aby jsi se s toho dostala a uz te to netrapilo.Ahoj.:)
Lumiqua
Re: Houba
14. 12. 2010 18:43

No, s rodiči mám celkem chladný vztah, ale o to nejde. Nedělá mi problém se svěřit cizímu člověku, kterého prakticky nevidím a za nějakou dobu už pro něj budu minulost. Je to něco jiného, než kdyby se to dozvěděl někdo z mých blízkých, asi by to celkem ovlivnilo jejich názor na mě a to bych nechtěla.
Houba
regrese?
14. 12. 2010 18:19

No šikana je podle mě velmi nepříjemný zážitek a může to být klidně příčina, nebo jedna z příčin. Taky mi připadá podivné, že se to bojíš říct své matce a přitom jsi to řekla svému učiteli. To vypadá, že si s rodičema moc nerozumíš. Nevím, ale celé to na mě působí tak, že to bude nějaký psychický blok. No možná plácám blbosti :-) Nejsem psycholog.
Zkusil bych být tebou tu regresi. Prý to docela funguje. Myslím, že i na tomhle webu si to kdosi pochvaloval, že mu to s něčím pomohlo. Ale asi je potřeba narazit na někoho, kdo to fakt umí správně provést a není to jenom nějaký šarlatán co tahá z lidí prachy.
Lumiqua
Re:
14. 12. 2010 16:34

No, v té době mě myslím začali šikanovat, ale jinak nic zvlášntího nebo traumatizujícího. Byla mi doporučena i regresivní hypnóza, jen se na ni ještě musím odhodlat jít...Ale díky za vaše názory, pokusím se to nějak řeišt. Popravdě řečeno, taky bych do toho netahala žádné nadpřirozené jevy, jen mi bylo doporučeno se s tím svěřit tady (i když věci co se psychiky týče sem asi nepatří).
prokopios
a co skutečně psycholog
14. 12. 2010 9:53

Já bych se nebál doporučit i návštěvu psychologa-a pokud by to on uznal za vhodné, pak i psychiatra. Nemyslím to nijak zle, ale alespoň by se případně skutečně vyloučila schizofrenie a podobné neduhy.
Houba
Ahoj
13. 12. 2010 23:58

No taky mě napadlo, jestli to nemůže být podvědomý projev nějakého "psychického bloku". Nestalo se Ti v té době, kdy se ti začal objevovat ve snech něco mimořádného, třeba nějaký traumatizující zážitek? Neházel bych hned všechno na démony a duše. I když vyloučit se to nedá. No rozhodně Ti to nezávidím a doufám, že Ti poradí někdo, kdo má s podobnými jevy víc zkušeností, než já.
Andy1
Ahoj
13. 12. 2010 23:27

napadla mě taková věc...sny by přece měly odrážet nás, náš život... Co když jsi v tom snu tím klukem ty? Může třeba představovat tvé skryté strachy z něčeho.. A během těch let,jak se měníš ty, tak stárne i on...
Lumiqua
Re: Jelitko
13. 12. 2010 19:40

Kdysi jsem si myslela, že by to mohl být démon, ale myslím, že to byla taková moje dětská představa démona. Včera jsem něco o tom "návštěvníkovi" napsala paní Marios a ona mi odpověděla, že to je jen duše, která se chce očistit tím, že mi pomůže. Jsem zmatená :/
No...Stvořitel...Netuším, v poslední době ani nevím, čemu věřit. Pokud to vezmu svým způsobem, tak ano, věřím.
Jelitko
ahoj
13. 12. 2010 19:28

je dobre,ze ses obratila na tento Web,jsem si jista,ze ti tady i ostatni poradi.Ja nastesti jsem takovyho nic nezazila,ale myslim,ze to bude nejaky demon,protoze,kdyby to byl najaky andel,tak ho neuvidis a ostatni z druheho brehu by nestarli.A to,ze ti dela naschvali,tak neprameni s "dobra",podle me bys mela pozadat o pomoc sveho andela strazneho,protoze on nato ceka a potom o pomoc naseho Svoritele.Demoni jsou problem,je videt,ze se na tebe doslova prilepil a buh vi co ma z umyslu.Veris ve Stvoritele?