Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Přepadení? - (komentáře)

Oxide
to: Elena
20. 11. 2010 17:46

Pardon, mělo to bejt oxide008@gmail.com :)
Elena
Pro: Oxide - potřetí:D
17. 11. 2010 20:52

vím co EVP znamená, ale nepoužívá se to u hlasů ze záhrobí?Jaký by byl účel tady? Obzvláště, když nevím, jestli se ještě někdy objeví.
Elena
Pro: Oxide
17. 11. 2010 20:51

Ale nefunguje to, mail se mi vrátil.
Elena
Pro: Oxide
17. 11. 2010 20:50

Přešla jsem na mail. Jen tak pro informaci:)
Oxide
to: Elena
17. 11. 2010 20:06

Zkusil bych EVP experiment... pokud nevíš o co jde, tak si to zjisti na netu nebo napiš. oxide008@gmail.cz / ICQ: 375 518 336
Elena
Pro: Oxide
14. 11. 2010 17:44

Nic se neděje:)
musím říct, že záleží na okolnostech.
Kdyby setkání znamenovalo opakované setkání, pak ano. Ale pokud by to mělo být jako poslední sbohem, pak si nejsem jistá. Protože pak by nebyla už ani ta naděje. Ráda bych se dozvěděla, kdo/co to je a důvod přítomnosti, ale také ho chci vídat.
Chci toho asi příliš :D
Ale pokud bych si musela vybrat buď to a nebo ono... asi to setkání. I když bych byla nerada, kdyby bylo poslední:D
Děkuji, že mi pomáháte. Ani nevíte, jak moc to pro mě znamená.
Oxide
to: Elena
14. 11. 2010 11:41

Omlouvám se, že píšu až po takové době :)

Zajímavé, když se nic nestalo, že by se jen tak zjevil... no každopádně se tě zeptám na zásadní otázku, chceš se s ním ještě setkat? (Po tom co jsi psala asi ano, ale přesto se ptám) Nebo ti jde jen o to nějak zjistit kdo/co to bylo a proč to zde bylo?
Elena
Pro: Oxide 2
12. 11. 2010 22:38

A ještě k tomu stínu, také se nestalo nic významného. Prostě se to děje.
Elena
Pro: Oxide
12. 11. 2010 22:37

Ach ano, omlouvám se:)
Pokud si dobře vzpomínám, ani v roce 2008 ale ani tento rok se nic zvláštního nebo významného nestalo. Najednou jsem začala mít pocit, že mě někdo sleduje. Jen tak mě to napadlo. Začala jsem si to zapisovat. O cca měsíc později jsem ho viděla. Následný asi půl rok? jsem se budila s otevřeným oknem, které bylo zavřené.
Podruhé to bylo takové ošemetné. Rok 2010, zkoušela jsem všemožné metody, jak si dokázat, že nejsem blázen a právě, jak už jsem psala, jsem napsala dopis, který byl asi pět dnů nebo týden na zahradě pod kamenem. Zůstal nedotčený, což mi radost neudělalo. Byla jsem hrozně rozčílená a křičela jsem, že končím, že neexistuje a nestarám se o to. Po vaně jsem si šla lehnout a poslouchala hudbu, smířila jsem se s faktem, že to nic nebylo, nikdy to nic nebylo. No a právě když jsem si vyndávala sluchátka a přetočila se na bok, byl u topení a u světlušky. Psychicky mě asi rozhodilo víc tohle. Já se s tím smířím, řeknu, že končím a najednou on v mém pokoji. Jak to bylo dál, už víte.
Kdybyste chtěl přejít na e-mailovou metodu, řekněte.
Děkuji za zájem. Opravdu mi to pomáhá.
Oxide
to: Elena
12. 11. 2010 20:10

Ahoj, už jsem myslel, že se odpovědi nedočkám :). Děkuji za pochválení komentáře, ale k věci.
Zajímalo by mě, za jakých okolností se "zjevil", tedy resp. jestli se stalo něco podivného před jeho zjevením. Avšak nemám tím na mysli něco, co se stalo těsně před tím, než jsi ho viděla, ale nějak tak v delším časovém rozmezí, např. úmrtí někoho blízkého nebo nějaké trauma, prostě něco takového. Děkuji za odpověď.
Elena
Pro: prokopios
11. 11. 2010 22:16

Aha, tak to se omlouvám. Trochu to tak totiž vyznělo. Každopádně děkuji.
prokopios
Pro: Elena
11. 11. 2010 20:31

Já to nemyslel přímo na Váš příběh, jen mi tato moje zkušenost vytanula na mysli ,když jsem četl Váš příběh. V žádném případě jsem ho nechtěl jakkoli zlehčovat nebo zesměšňovat
Elena
Pro: Oxide
10. 11. 2010 17:02

Mockrát děkuji za příspěvek. Je velice plodný. (Divné slovo, já vím:D ) Ale myslím to vážně.
Už mě to také napadlo, ale řeknu Vám, že vyděšená jsem byla pořádně.
Ano, psal jste příběh sem? Myslím, že jsem totiž jeden takový četla, možná to byl zrovna Váš.
Určitě se ptejte. Ráda odpovím.
Elena
Pro: prokopios
10. 11. 2010 16:59

To je sice pěkné, ale kde bych vzala já druhé světlo? Nemyslím to zle, ale opravdu druhé světlo nebylo.
Oxide
Osoba
31. 10. 2010 18:37

Četl jsem oba tvé příběhy. Ten s tím "ctitelem" se mi vážně moc líbil a napadlo mě, že ten stín, co se pohyboval směrem k tobě do pokoje mohl být "on". Zdá se to jako docela dobré vysvětlení. Někteří by to asi popřeli s tím "a co ty rychlé pohyby?" Toho mohl využít jen, když nechtěl, aby jsi ho spatřila, když necítil vizuální kontakt, neměl proč se pohybovat tak rychle. Chápu, jaké to je, mě se jednu dobu držel černý pes, psal jsem o tom i příběh. Možná, až se jednou stane něco podobného, doporučuji překonat strach a jít tomu vstříc. Věř mi, neříkám to jen tak a neboj, ublížit ti to nejspíš nechce, možná tě chrání, možná ne, na to třena jednou odpověď najdeš :)
Měl bych nějaké otázky, kdyby jsi to chtěla probrat, dej zde vědět nebo uveď kontakt, možná bych věděl jak ti "pomoc". Zajímám se o astrální bytosti, spíše tedy démony, ale také o duchy a pár dalších věcí, ale ty zde uvádět nebudu.
prokopios
stíny
28. 10. 2010 18:22

zrovna nedavno se mi stala vš- šel jsem v noci za úplňku, svítícího tak, že by se daly číst noviny.Čili stín jsem vrhal před sebe. Najednou koukám-a z jednoho stínu byly dva- prostě jsem vrhal dva. Zprava se totiž odráželo nějaké světlo v tak "dobrém úhlu" že při chůzi člověk zřetelně viděl, jak se mu stín rozdvojuje.
Elena
Pro: Zbyněk P
17. 10. 2010 15:21

Musím říct, že jste mě dostal. Opravdu by to tak mohlo být, ale z vlastní zkušenosti. Na vratech máme světlo a vždy, když jdu domů si sama vytvářím stín před sebou. Bohužel světlo není za mnou, ale též přede mnou. A teď jsem se dokonale zblbla:D Takže jdu do sklepa a vyzkouším to. Pak napíšu.
Zbyněk P
Pro Grush-e
12. 10. 2010 19:29

Vážený, vážím si Vašich vstupů, ale tentokrát Vaše vyjádření beru jako Váš šprým-lakování druhých. Z logického uvažování: "Mám-li žárovku za zády, potom musím svým tělem vytvářet stín na protější stěně!! Vy jste ale pěkný šibal! Jiné by bylo, kdyby tam žádný stín nebyl, a nebo se stín odpoutal od mého těla! Chudáci astrálové, co všechno musí snášet naší neumělou dedukcí!!!! Přeji hezký den. Zbyněk P.
Elena
Jelitko
30. 09. 2010 19:17

Tak to jste tedy měla příjemné probuzení. Ano, znám ten pocit, když pes štěká na "neviditelné" věci. Snů si všímám a všechny si zapisuji. Právě z těchto důvodů. Je někdy skutečně zvláštní, co se mi zdá, ale abych pravdu řekla, asi u 60% snů bych nechtěla, aby se vyplnily. Poslední dobou se mi ve snech opakují stejná místa, stejné scenérie, které se mi už někdy zdály, ale je trochu jiný děj.
Někdy jsou ty sny takové, že se až musím smát.
Jinak děkuji a přeji Vám pevné zdraví.
Jelitko
vite
30. 09. 2010 14:07

dnes se mi stala takova vec a ted jsem si na to vzpomela jak pisem o pejskach.Byla jsem telepaticky po dlouhe dobe s rodici a to k ranu nez jsem se probudila(jako vzdy),rikali mi celkem pro me dulezite veci,protoze me trapi zdravi a tak me trochu povzbudili a presvedcili,jeste pred tim nez co mi rekl doktor a pak rano,nas ratlik (mam ho po mamce) me vyskocil na postel ,dival se ke stropu a porat stekal.Nic tam nebylo a ani zadny odraz nebo stin.A rikam,ze nikdy to nedela.Byla jsem s toho jak se rika,"na vetvi" a do ted o tom premyslim.Asi tu mamku s tatkem citila,ten pes byl puvodne jejich.To je co?A potom ma clovek premyslet normalne...
Chtela bych Vam rici k Vasemu pribehu,ze to nemusi byt zadny vymysl,to nerikam,ja myslim,ze to sledujte dale,nekdy jsou takove zahady okolo nas caste a jen citlivi si toho vsimnou.Taky bych doporucovala vsimat si snu,hlavne tech pred probuzenim,je docela mozne,ze Vam chce nekdo neco zdelit.Ale z mojich zkusenosti,my jejich hmotu nevidime,takze jestli Vy neco nebo nekoho vidite,nevim jestli by to mohlo byt z jineho brehu.

Elena
Grush
29. 09. 2010 20:37

Mockrát děkuji, to jsem ráda. Začínám se smiřovat s tím, že se nedozvím, kdo nebo co to bylo.
Grush
O podobném
29. 09. 2010 19:13

zážitku mi vyprávěl před lety jeden starší kolega; jeho "navštívil" stín když jako malý kluk šel do sklepa pro uhlí. Žárovku, visící ze stropu, měl za zády u dveří a když před sebou na stěně viděl stín, znamenalo to že něco muselo být mezi žárovkou a jím. Když překonal strach a ohlédl se, samosebou nikde nic. Neměl pro to logické vysvětlení, a já ho také nemám, každopádně to uvádím proto aby Elen věděla že se svým zážitkem není sama :-)
Elena
Jelitko
29. 09. 2010 16:13

Děkuji. Ale kdybyste viděla mého pejska, jak byl rozespalý (je to jorkšíráček) a unavený. Navíc jsem si 100% jistá tím, co jsem viděla.
Ano, už se tím nehlodám a neužírám. Prostě se stalo, viděla jsem, co jsem viděla. Budu se bát až tehdy, objeví-li se mi to znova přímo před nosem (nemyšleno doslova):D
Děkuji za názor. Vážím si ho.
Jelitko
ahoj
29. 09. 2010 14:03

ja myslim,ze kdyby o neco slo,tak by pes reagoval.Pritomnost lidi i z jine hmoty psi a kocky citi a vzdy na ne reaguji.Tak si s toho nic nedelej.