Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Kříž a vedle něj Židovská hvězda - (komentáře)

pentagramové oko
Všechno to souvisí
27. 08. 2010 22:51

Myslím si,že se opravdu židé ukrývali před nacisty.Duchové asi nemohou odejít v klidu tam kam patří.možná uvízli v takzvané časové smyčce.ale proč napadájí tebe,asi z obavy.Protože se jejich událost pořád opakuje,a oni se brání.Musíš je odvolat,zatím zapal v pokoji santalovou tyčinku.
Houba
symboly
25. 08. 2010 16:47

Podle mě hákový kříž ve spojitosti s židovskou hvězdou a jakýmsi úkrytem má zřejmě souvislost obdobím druhé světové války. Takže moc nechápu proč tady píšete o indických bozích a astrologii.
Engai
Zjisti minulost
19. 08. 2010 17:21

Pokus se zjistit minulost tveho domu,je docela mozne ze se tam zide za valky ukryvali a neco se jim tam stalo,mozna jeden z nich byl maly chlapec..spatna energie tam zustala a ty pokud ses citlivejsi to proste prozivas..
Tatiana Horňáková
Názor
18. 08. 2010 16:12

Dávno som sa stretla so symbolmi a presne sa už nepamätám, ale hákový kríž je používaný v astrológii. Je pravotočivý a ľavotočivý, jeden predstavuje slnko a jede mesiac. židovská hviezda by mala byť symbolom jednoty, dve trojuholníky v sebe a bodka uprostred je človek. Tak isto sa kreslí i merkaba. Chlapec môže byť človek všeobecne. Tak asi toľko, ale tie symboly si over, lebo som si nie istá. Istá je symbolika na tej stene. Tak ti prajem veľa štiastia a žiadny strach.
Andre
Co s tím?
17. 08. 2010 19:04

Nechtěl bych být na tvém místě. Zajímalo by mne, co jsi udělala, aby si zjistila o co jde? Řekla si to rodičům, přátelům, kontaktovali jste nějakého senzibila?
majtinka
páni..
17. 08. 2010 15:46

Ahoj,
no vůbec se ti nedivím, to co popisuješ zní vážně nepříjemně.. nemohl v místnosti, kde máš teď tu šatnu být třeba úkryt? vím, že jsi psala, že tam není okno a člověk by tam nevydržel, ale divila by ses v jakých podmínkách ukrývaní židé přežívali roky.. zkus po tom popátrat, je klidně možné, že byli objeveni a popraveni přímo na místě, tím pádem nemají stále klid, ale nevysvětlovala bych si to potom tak, že by se ti měly zdát násilné sny v podobách, o jakých píšeš, je to velmi zajímavé a určitě to bude dost zamotané. Nevím, co ti poradit, ale určitě se neboj, nemůže ti nikdo ublížit.