Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Strážce? - (komentáře)

jekysek
zajimave
3. 08. 2010 15:32

my mame doma kocoura ale jednou jsem ho pustila ven aby se probehnul. tak sem si pak sla lehnout a najednou sem slysela ho vedle postele mňouknout a když sem se tam koukla tak tam nic nebylo. měla sem z toho mráz po zádech. asi po hodině kocour škrábal na dveře ať ho pustim dovnitř. takjá nevim co to bylo......
Anna Kargerová
pes
19. 07. 2010 14:19

Kdysi jsem sem psala o bytě, kde nám nefungovaly počítače, odbíjely neexistující hodiny a zvonil starý telefon, ačkoliv jsme měli moderní. Několikrát jsme se bez zjevné příčiny dokonce nemohli dostat dovnitř. Svědků rozmarů bytu bylo mnoho, ale jen my domácí jsme občas na krátkou chvíli viděli běžícího psa, který zmizel ve stěně nebo v zavřených dveřích. Byl to vlčák a nevšímal si nás. Nikdy jsme se nedověděli, co se v bytě odehrálo, že tam zůstala takováhle stopa.
Liban
Grush:
18. 07. 2010 2:52

No jo, ale co ta ohlá tráva? Pro mazzinku: Opravdu děsivý příběh. Měla si pocit, že ty dětské hlasy opravdu slyšíš na vlastní uši nebo že spíš znějí jakoby "uvnitř tvojí hlavy"?
Grush
Takzvané zjevení psa
17. 07. 2010 18:53

je poměrně častým fenoménem indikujícím že je "něco jinak". Osobně si nemyslím že by se často jednalo o skutečný zjev, spíše se lidský mozek dostává do situace, kterou vyhodnotí "vjemem psa". Proč tomu tak je, nevím, ale stará i novodobá svědectví o podivných psech v místech kde se následně něco nezvyklého děje mi přijdou dost četná na to, aby v tom bylo nějaké pravidlo.