Články

- Zamyšlení -

Iveta Bartošová
    Ohledně Ivety Bartošové toho bylo a ještě bude napsáno jistě mnoho. Už samotné datum jejího narození (8. 4.1966) však dává tušit, že její život bude hodně strastiplný, těžký a fatální. Podívejme se numerologicky: číslo 8-den narození (silně karmické zatížení), číslo 4-měsíc narození (karmický vliv) a součet roku narození je 22, tedy čtyři (další vliv karmy). A aby toto bylo umocněno, její osudové životní číslo je 7, což je těžká karma. V jejím horoskopu to vypadá podobně, Černá luna vedle Venuše v přecitlivělých Rybách, má příliš plný vliv v 11. domě, a negativními vazbami na lunární uzly, které byly v den smrti v aktivaci. Její Slunce v ohnivém Beranu je sice fajn, ale je skryto ve 12-tém (karmickém) nejslabším místě horoskopu, kde nemá sílu vyniknout, resp. může, ale dá to hodně práce, přemáháním vypětí, ztráty energie a síly. Tento vliv ukazuje na časté vzdání se vlastních cílů, snů a vizí, stejně jako obětování se potřebám druhých. Slunce v tomto postavení ukazuje na její pocit izolovanosti a nepochopení druhých. Ascendent v Býku je pak ukazatelem její těžkopádnosti, melancholie a tendence vidět věci příliš pesimisticky, z té horší stránky. Její temperament podle zastoupení živlů je silně flegmatický, ukazující na to, že bude řešit po celý život vnitřní, citové záležitosti, týkající se pochopení, emocí, vztahů a hodnocení náhledu na základě svých pocitů. Toto sebou nese velkou citlivost, až přecitlivělost. Jedná se o emocionální zranění, s potřebou silného zázemí, které po celý život u někoho hledala.

    Luna, ukazující na její pocity a vnímání je ve Štíru, kde jsou city a emoce hodně hluboko ukryty, které nedokáže dát najevo a drží je v sobě, což je podporováno silnou žárlivostí. Toto postavení je v oblasti vztahů, a Neptun spolu s Lunárním uzlem stojí nebezpečně blízko, což ukazuje na časté zklamání, ztrátu snů, vizí a ideálů. Disharmonické spojení s Venuší, planetou lásky to pak dovrší. Postavení Luny ukazuje na obrovskou potřebu sdílet s někým své pocity, hledání pochopení někoho, kdo ji obejme za ramena a bude utěšovat a psychicky podporovat. Mimoto jsou to kromě jiného i indicie k nadměrnému užívání návykových látek, jako únik z reality, do svých snů, představ a fantazií.

    Podívejme se na den jejího úmrtí. Silnou roli zde hraje kromě dalších vlivů číslo 29 a 11. Toto číslo je pokládáno za nejtěžší karmu a nejhorší vliv na člověka v podobě velmi tvrdých osudových opakovaných zkoušek. Iveta Bartošová zemřela 29 - tého, v denní vibraci čísla 13, což je v tarotu karta „Smrt“. Stalo se to v 11 : 29. Číslo 29 redukcí, tedy součtem číslic mezi sebou dává číslo 11. Čas tragédie, dvě 11 už také mnohé napovídají. Petr Sepéši zemřel 29 - tého a právě letos je tomu 29 let. Jeho osudové životní číslo je stejné jako u Bartošové, tedy sedmička. Ladislav Štaidl v roce 1996, kdy se narodil Artur, byl v osobní roční vibraci číslo 11. Ve stejné jedenáctkové vibraci je i letos. Martucci se narodil 8. 7., což jsou také karmická čísla, ukazující na jejich spojení se špatným vlivem a koncem. Jeho životní číslo je dvojka, vzniklá z čísla 11. Josef Rychtář, narozen 29 - tého s osudovým životním číslem 29 a letošní roční vibrací podle vlivem čísla 11. Její syn Artur se narodil 11 - tého, navíc za novoluní, což jsou dost náročné konstelace. Nehledě k tomu, že tragédie se odehrála za novoluní,a to v Býku, což má jistě i souvislost jejími osudovými muži narozenými v Býku (viz. níže). Nezdá se Vám příliš často opakující se vliv tohoto negativního čísla, které je číslem přinášejícím lidem smůlu a neštěstí?

    Podívejme se na její partnery: Petr Sepéši - Býk, Jiří Pomeje - Býk, Josef Rychtář - Býk, Zdeněk Macura - Býk, Martucci - Rak. Ladislav Štaidl - Ryba. Co hledala u mužů zemských Býků? Oporu, stabilitu, jistotu, peníze? Nejvýznamnější muži jejího života byli buď materialisticky smýšlející Býci, nebo naopak citlivé vodní znamení Ryba a Rak, tedy možné vzbuzení soucitu těchto mužů, potřeba ochrany a pochopení.

    Bartošová se narodila v 5:55 hodin, redukcí těchto čísel dostaneme číslo 15, což je v tarotu karta Ďábel, a ta je ukazatelem závislostí jak na lidech, prostředí, práci, ale i opojných a omamných látek, z jejichž vlivu je velmi těžké se vymanit. Tato karta symbolizuje ďábelský strach, který tyto lidi ovládá. Je to našeptávač špatných rad. Pomocí a radou, jak se tomuto vlivu ubránit, je nenechávat se ovlivňovat svým okolím, vzepřít se a veřejně sdělit své názory, strachy úzkosti, a ne je držet v sobě, kde se kumulují a jen je pak otázkou času, než explodují. Tento vliv ukazuje na nefér jednání okolí, na nekalé praktiky, lži, zklamání, zneužívání okolím a lákavou, ale nebezpečnou cestu, cestu do pekel…

Vydáno:   05. 05. 2014

Přečetlo:  5184 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Tajemstvi astrologie



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Karmicke cislo 11.
6. 05. 2014 8:50
Adanom
¤ Zivotne cislo 11
5. 05. 2014 10:41
Sylvia
¤ ?
5. 05. 2014 9:51
Adanom