Články

Zamyšlení

Iveta Bartošová - (komentáře)

Adanom
Karmicke cislo 11.
6. 05. 2014 8:50

Zkušenosti a situace, které vyplouvají na povrch s karmickou vibrací jedenáctky se dotýkají duchovní stránky a oblasti našich citů, vztahů a spolupráce, způsobují různé otřesy a citové výlevy, frustrace a jsou následkem naší minulosti. Tato období a události mohou být velmi bolestné. Je důležité najít rovnováhu, změnit úhel pohledu, pochopit, co je skutečné a co je výplodem naší mysli, co si jen namlouváme.
Jedenáctka je vibrací nadsmyslového vnímání, vysoké intuice a kreativity, síly a energie. Tyto schopnosti je třeba využívat. Pomocí intuice je možné ujasnit si své postoje, závislosti na názorech druhých lidí. Úkolem této vibrace je převzít odpovědnost za svůj život, objevit vlastní soběstačnost a překonat svoji nejistotu, neústupnost a vzdorovitost, pocit o své nedostatečnosti a navždy se vypořádat se zátěží minulosti. Poté se jedenáctka objeví ve světle laskavosti a úžasné inspirace.

Je třeba přijmout zodpovědnost za svůj život! Veškeré situace a události, které k nám
přicházejí a objevují se v našem životě, si žádají uzdravení a očištění a především
uvědomění si a pochopení. Jde o následky našich počinů, způsoby myšlení a chování
v době dávno minulé, v předchozích inkarnacích, nebo jsou příčinou našich způsobů v životě přítomném. Je třeba si uvědomit, že naše veškeré myšlenky a činy jsou semínka našeho dalšího života nebo situací, které nám do života přijdou.
......................

Namatkou stazeny dalsi vyklad cisla 11.

Nejsem jedenactka ( mam jine tzv. Mistrovske cislo ) ale kdyz si tak ctu napriklad
tenhle vyklad muzu s jistotou potvrdit ze to plati i na me a dokonce bych rekla ze to
plati pro kazdeho. :)).

Sylvia
Zivotne cislo 11
5. 05. 2014 10:41

"Kreativita a sebedůvěra
Tato vibrace je symbolem vysoké hladiny intuitivního vnímání a neustálého toku inspirace, tvůrčích schopností. Jsou schopni vnímat krásu, oplývají mnohostranným nadáním a umění velmi přesně odhadnout situaci. Velmi častým rysem je zde vztahovačnost, nedůvěra ve své schopnosti a obavy z vnějšího světa. Úkolem jedenáctky je nalézt zpět ztracenou důvěru v sebe i ostatní, schopnost vyjádřit své pocity i názory, naučit se rozlišovat skutečnost od svých představ a nalézt solidní a trvalou rovnováhu. Tito jedinci jsou příliš kritičtí k sobě i druhým lidem, občas vyvolávají problémy tam, kde žádné nejsou. Ukrývají se do svého světa tajemství, představ a především obav a předsudků. Dvě jedničky značí silné ego, míru nezávislosti a touhu vyniknout. Tito jedinci mohou prosazovat svoji vůli všude, kde to je možné. Orientují ve všech možných oborech, spektrum jejich znalostí je velmi dalekosáhlý, nedosažitelný. V mezilidských vztazích jsou nepoddajní, velmi zranitelní a přecitlivělí se sklony k výčitkám, toužící po pochopení a úctě.
Jedenáctka, která objeví svůj potenciál uspěje ve vedoucím postavení. Svůj zájem směřují k alternativnímu stylu života, k činnostem spojených s přírodou a v oblasti psychologie, duchovní a esoterické. Úkolem tohoto čísla je povznést se nad problémy své vlastní a být druhým oporou, léčitelem, vyjádřit svou kreativitu a úžasné schopnosti, kterými bezpochyby oplývají. Bývají výbornými řečníky, spisovateli a žurnalisty pro svůj přehled, výborné slovní i písemné vyjadřování. Karmická vibrace tohoto čísla přináší do života mnoho zkoušek, které je nutné zdolat, překonat a pochopit."

Mam 11ku tiez. Ked som bola na ezo vyprave na hrade Svojanov, tak mi prave vysla 11ka a ma to byt udajne cislo prlne extremov, bud je clovek naprosty genius alebo blazen. V skratke.

Adanom
?
5. 05. 2014 9:51

Astrologie,
Nevim jestli jsem tomu s tou 11nactkou porozumela v Tvem vykladu ale jeste jsem neslysela ze by jedenactka byla Pokladana za nejtezsi karmu s tezkym vlivem na cloveka. To je pro me novinka.