Články

Kontakty se záhrobím

Vize o tom, jak se duše zjevuje v našem světě - (komentáře)

Natty
duše
11. 09. 2010 13:18

Nevěřím na duchy,ale věřím na nápomocné duše .Jsou to duše lidí kteří nás milovali a už přešli na druhý břeh.Neumím s nimi komunikovat,to opravdu ne.Ale když se vyskytne velice závažný problém,řeknu prosím tě tatínku,nebo maminko ,poraďte mi.Sednu si jako při meditacia a taky tak se soustředím,a vida nápad je tady.A je to přesně to co by udělal jeden z mých milovaných zesnulých rodičů.Pak poděkuji,a můžu začít problém řešit.Neberu to jako kontakt se záhrobím,ale tak ,že duše mých drahých jsou mi stále nápomocné v horkých cvilkách.
Jelitko
ke clanku
14. 02. 2010 20:30

myslim,ze je to pravda,jak je tam psano,ze duse po umrti cloveka je tri dny okolo tela a po 40-dnach odchazi do jineho sveta.S tim plne souhlasim.
Věra
Morid,
17. 01. 2010 16:36

nedělej to a zůstaň v těle. Také jsem to kdysi chtěla vyzkoušet a málem jsem u toho zemřela.Astrál je velmi nebezpečný pro nezasvěcené.Pokud to budeš hodně chtít, tak by si to mohl zažít jinak, ten zážitek ti prostě přijde s ochranouDnes mi to možná ještě neuvěříš ale největší zážitek je zůstat v těle.
Morld
:-)
17. 01. 2010 0:35

rád bych ten pocit taky někdy zažil. vždycky sem si přál vidět vesmír naživo. každý večer na tom pracuju. vyzkoušel sem už snad všechno.od všelijakých technik po drogy..
už už jsem se i odpoutal, ale tělo nikdy neopustil. asi jsem na to moc velký narcis, ale nepřastanu stím dokud to neuvidím jaké to tam je...
svetlovdusi.cz
.
16. 01. 2010 20:44

Příliš velký rozdíl mezi nimi skutečně nevidím. Oboje je jen schránka.
Věra
svetlovduši.cz
16. 01. 2010 14:47

To je jako kdybyste napsal, že není rozdíl mezi fyzickým a astrálním tělem.
svetlovdusi.cz
duchenduše
15. 01. 2010 14:04

co se týče ducha a duše, tak to vnímám jen jako slovíčkaření a především oddělování něčeho, co nemá žádné hranice. Každý si to vykládá jinak a je to naprosto v pořádku, protože je jedno jak to popisujeme, stejně se na tu podstatu s popisem nedostaneme.
Věra
reakce,
14. 01. 2010 23:22

pořád si pletete ducha s duší. Duch je ten co se vtěluje a odpoutává od těla Duše odchází první, protože je v našem dechu, který je obsažen v celém těle. Duch je tělo které cítí, myslí, a znovuzrozuje se podle svého charakteru bytí.Duch obsahuje naše světy, celou sluneční soustavu a duše je dimenzionálně obsažena výše.
svetlovdusi.cz
tisíc chutí
14. 01. 2010 14:51

Není to nesmysl. Minimálně pro jednoho člověka to smysl má a to je právě autor.
Můj osobní názor je, že to má pěkně nalinkované. Jeho popis je naprosto přesný. Bohužel však někteří mohou zažít naprosté rozčarování když zjistí, že právě u nich to probíhá naprosto odlišně... zvláště když se k popisu pana Lazara dostanou až po seznámení s tím, jak to u nich vlastně probíhalo.
Těžko se totiž popisují věci, které popis nemají a uvádí časové údaje ve světě, kde čas nemá žádný význam. Potom je vlastně každý údaj správný.
Dalibor1
:-)
14. 01. 2010 14:15

A na tohle všechno jste přešel(a) jak? Proč by duše měla putovat do středu Slunce? Slunce je jen spousta plynu. Tenhle článek je pořádný nesmysl