Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Chata Eva
Když jsem chodil asi do 4. třídy, tak jsem jel na chatu Evu na 10 dní.

Tam se to právě stalo: byl jsem na pokoji s kamarádem, který se zajímal tak jako já o magii, parapsychologii a spiritismus. Nám se zdálo, že na té chatě straší duchové a měli jsme pravdu.
Vždycky večer po půlnoci, nebo když už byla tma, jsme chodili spát. Slyšeli jsme kroky po pokoji a po celé chatě. Učitelé to být nemohli, protože už dávno spali.
Jednou, když jsem se v noci probudil, chtěl jsem jít na WC. Bál jsem se a tak jsem šel vzbudit kamaráda. Cestou na záchod jsme na konci chodby zahlédli velkou černou postavu, něco jako stín...
Hrozně jsme se lekli a začali ječet . Postava na konci chodby nám náhle zmizela z očí. Honem jsme utíkali nahoru do pokoje a celou noc jsme nemohli usnout. Každý den, noc co noc, jsme šli ve stejný čas na záchod. Viděli jsme to pak už jen jednou a pak jsme se odhodlali, že to řekneme učitelce.
Učitelka nám řekla, že máme moc bujnou fantazii. My si to moc nemyslíme, snad víme, co jsme viděli! Učitelka to řekla majiteli chaty a ten nám potvrdil, že také viděl tu černou postavu. Myslí si, že to je jeho zesnulý prapradědeček .

Tak nám zůstal zážitek na celý život.

Vydáno:   18. 7. 2006

Přečetlo:  2563 čtenářů
Autor (vložil): Richard

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ !
18. 07. 2006 17:38
jitka