Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Věštba
A ještě jeden podivný životní zážitek se mi stal, ale nejsem si jistá, jestli se to dá zařadit mezi tyhle příběhy. Dodnes to však zůstalo nevysvětleno.

Jednou o prázdninách jsme si s kámošema vymysleli takovou pitomou hru na věštění. Napsali jsme několikrát všechna písmena abecedy, vystřihli, zamíchali a jeden z nás měl vytáhnout určitý počet písmen a z těch jsme pak skládali slova - slova měla odhalit naši blízkou budoucnost. Možná to byla jen náhoda, že nám z písmen V, O, D, A, H, N, E vyšlo VODA, HODNE, DEN, HNED, VEN, DVA, avšak v tento den v našem tábořišti a posléze i v celé republice začínaly povodně. Bylo to 7.července 1997 - v tento den se na obloze nad Morávkou na pár minut objevila taková zvláštní blikající záře, barevné světelkování, nedokážu to posat.
7. srpna 2000 se tahle záře objevila znovu, tentokrát nad obcí Dolní Suchá a pár minut na to nám krupobití způsobilo šílené škody na majetku.
7.července 2001 se záře objevila potřetí, to jsme byli zrovna na dovolené v Krkonoších v jednom kempu. Když se záře objevila, ozvalo se v rozhlase: „prosíme všechny obyvatele autokempu o pozornost, obdrželi jsme zprávu, že se blíží vichřice a krupobití, prosíme proto, abyste si urychleně sbalili své stany, přístřešky a karavany..."
Protože venku se najednou rozpršelo, sedli jsme si do našeho karavanu a jen tak z hecu vytáhli oblíbené písmenka. Bylo nás tam tehdy pět, nemohli jsem se domluvit, kdo bude vytahovat písmenka a tak bylo rozhodnuto, že si každý vytáhne jedno. Tak si každý jedno vytáhl a když jsme dali písmenka dohromady, vyšlo nám slovo SATAN. V tu ránu vypadl proud a začla šílená bouře.
Nakonec bouře přešla a jak jsme se později dozvěděli, nejsilnější rameno vichřice nás minulo o pouhé 2 km.

Tohle se opravdu stalo a když si to teď vybavuju, docela se bojím.

Vydáno:   28. 3. 2006

Přečetlo:  2970 čtenářů
Autor (vložil): Abetka

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ děkuji
30. 03. 2012 13:47
fferyllt
¤ moje!!!!!
31. 03. 2006 21:48
abetka
¤ hm
29. 03. 2006 13:33
TBC-x
¤ ggdhg
29. 03. 2006 13:05
Rynn
¤ trapne
28. 03. 2006 18:57
paja