Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Záhadné našeptávání
Vážení, byla bych nesmírně ráda, kdybyste uveřejnili tento příběh, který Vám teď budu vyprávět.
Stalo se to už dávno, asi tak cca 10 - 12 let zpátky. Byla jsem ještě malé dítko, dalo by se říci, že jsem ze všeho dělala kovbojku a ledaco jsem si přimýšlela. Ale tohle se mi doopravdy stalo a nic jsem si nevymyslela...
Přicházelo to vždy nečekaně a znenadání. At byl den či noc. Prostě najednou se mi stalo, že mi v uších kdosi neustále šeptal tajemné slovo „zav!“ „zav!“ „zav!“ a tak pořád dokola. Jenomže nejen to. Toto pravidelné slovo se začalo občas zrychlovat a pak zase zpomalovat a tak se to stále střídalo. Navíc k tomu jsem slyšela, když na mě někdo promluvil, nebo když jsem mluvila já sama, všechno hrozně zpomaleně. Jako by ten člověk mluvil táhle, rozvláčně a volně. Myslím, že to bylo způsobeno tím „zav!“ Vypadalo to, jako by mi to šumělo v hlavě a zároveň mi nepopsatelný hlas pořád toto slovo šeptal. Ale ten hlas byl tak protivný, že mě donutil k pláči. Ani ne tak proto, že jsem se ho bála, ale spíš proto, že jsem nevěděla, kdy a jestli to vůbec přestane a co to vůbec je... I když jsem si zacpala uši, či jsem si nahlas zpívala, abych to přehlušila, nic nebylo platné. Právě jsem raději nemluvila, nechtěla jsem ani slyšet hlasy lidí či rádia, protože právě všechno bylo v tu chvíli zpomalené. Došlo to dokonce tak daleko, že jsem byla i na vyšetřeních hlavy. Dělali mi EEG, ale nic nezjistili, tak dál nepátrali. Aby nedošlo k omylu, žádné jiné testy, už vůbec ne psychologické, mi nedělali. Jen to EEG.
A pak, jako když utne, to samo odeznělo a přestalo. Oběvovalo se to jen zřídka, tenkrát to bylo třeba denně a i několikrát za den. A pak to odeznělo a dnes už mě nic podobného netrápí.
Nikdy se už asi nedozvím, co to bylo a proč mě to tak trápilo. Ale nechtěla bych tohle nikomu přát, protože ta nejistota dost sahá na psychiku. Já jsem ráda, že jsem se s Vámi o tento příběh mohla podělit a děkuji Vám za pozornost.

Vydáno:   28. 10. 2004

Přečetlo:  2333 čtenářů
Autor (vložil): Martina

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ V ?idovství
1. 01. 2008 19:02
Míša
¤ vysetreni
30. 08. 2006 17:22
Andrea
¤ A co tohle??
6. 01. 2006 19:00
Gumítek
¤ tmmej řzjřn
15. 12. 2005 18:34
Jeiden
¤ Aj mne
27. 11. 2005 12:00
lukeb1
¤ frehzzj
11. 11. 2005 22:49
Hana