Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Podivné dění v bytě před smrtí
Dobrý den,

    ráda bych se zeptala na něco, nad čím musím poslední dny pořád přemýšlet. Že se před smrtí některých lidí dějí zvláštní věci (znamení), to je známá věc a sami jsme to v rodině několikrát zažili. Ale v týdnu před Vánocemi se stalo něco podobného před smrtí našeho domácího mazlíčka, který byl u nás 7 let a byl milovaným členem rodiny.

    Jeho sourozenec zemřel letos v létě, prostě už byli staří a na svůj druh se dožili úctyhodného věku, nikdy nestonali a byli vždy veselí a plní pozitivní energie. Během pár dnů z ničeho nic vyhořelo několik žárovek a dvakrát samy od sebe spadly věci, které spadnout neměly, byly uložené pevně. Naposledy jen krátce před úmrtím to byla krabička, kde máme dokumenty a v nich i potvrzení o provedeném pohřbu sourozence tohoto zvířátka (a v této krabičce jsme nakonec našeho miláčka před svátky odnesli do zvířecího krematoria, protože se velikostně ideálně hodila). A to není všechno. Máme doma tlakoměr, který hlásí hodnoty a může se zvolit ze 3 jazyků. Aniž by s ním kdokoliv hnul, rozmluvil se maďarsky (!) na polici a pak bylo zase ticho. Dřív ani potom se to nestalo. A pár dnů nato nám odešel náš domácí mazlíček.

    Mohou se takto loučit i zvířata? Nebo jak si to mám vyložit? Každý den po smrti zvířátka jsem pak zapalovala svíčku na jeho památku a týden od úmrtí přesně v hodinu jeho odchodu se plamen svíčky rozhořel zničeho nic do takové výšky, že jsem se až lekla a začal se pohybovat.

    Může být naše zvířátko stále s námi? Duši prý nemají, tak nějaká esence nebo energie?

Vydáno:   29. 12. 2021

Přečetlo:  759 čtenářů
Autor (vložil): Lila

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Ahoj.
9. 02. 2023 17:26
42dada
¤ Ahoj
3. 02. 2022 17:30
=Jitka=
¤ ?
5. 01. 2022 23:37
Dana P.
¤ Lila
2. 01. 2022 22:17
missi