Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Mrtvá babička mě pronásleduje II.
Toto je pokračování příběhu o tom, jak mě duch mé babičky pronásleduje.

    Asi rok po pohřbu babičky jsme zrekonstruovala místnosti, ve kterých žila (šlo o dva rozdělené byty v rodinném domě). Já jsem se nastěhovala do části, kde spala. Byl tam po ní ještě starý nábytek. Večer jsem si připravovala věci do školy a najednou mi v pokoji prasklo sklo u kredence, který dřív babička používala. Přísahám, že sklo bylo v pořádku, nikde žádná prasklina a ani rodiče nemohli přijít na to, proč se to stalo. Asi mi chtěl duch něco říct?

    O pár dnů později se mi opět zdál sen o babičce. Tentokrát jsem v tom snu chtěla jít do skříně, kde měla oblečení abych ho vytřídila, když jsem skříň otevřela, vybafl na mě táta (babiččin syn), já jsem se šíleně lekla a chtěla utéct, ale nohy mě prostě neposlouchaly a tak jsem tam jen stála na místě a vyděšeně sledovala, jak se táta proměňuje na babičku. Babička šla směrem ke mně a něco mi chtěla říct, ale to už jsem se vyděšená vzbudila.

    Bylo to pro mne velmi náročné období a někdy na střední škole jsem se pokusila babičku kontaktovat přes médium. Ten člověk mi řekl takové věci, které jsem věděla jen já a ona. Od něj jsme se dozvěděla, že se na mně babička nezlobí, že moje trampoty ve škole (záškoláctví, špatné známky) jí připomněly mého otce, když byl malý a že doufá, že se teď už mám dobře. Ptala jsem se, jestli jsem jí něčím zklamala a odpověď byla, že v žádném případě.

    O další rok později už s partnerem jsem se rozhodla ducha babičky vyvolat. Měla jsem spiritistickou tabulku a byla jsem v pokoji, kde dřív spala. Byla půlnoc. Požádala jsem babičku, jestli by mi nemohla odpovědět na otázky, ze začátku se nic nedělo, ale potom to začalo. Plamen svíčky se začal rychle pohybovat a já ucítila něčí přítomnost. Nakonec mi pípla sms a já jsem se zeptala babičky, kdo mi píše. Začalo mi to ukazovat písmenka jména mé spolužačky. Když jsem koukla na mobil, tak skutečně, psala mi spolužačka. Přítel byl z toho rozhozený a okamžitě to ukončil.

    Před dvěma lety jsem se od rodičů odstěhovala a nějak jsem na všechno zapomněla. Bohužel sem i začal hroutit život. Po škole jsem nemohla najít práci a to ani brigádu, zemřel mi děda z matčiny strany, přítel se se mnou rozešel, po něm i druhý se kterým jsem plánovala budoucnost. Mé psychické problémy se zhoršovaly a já jsem dostala invalidní důchod a nyní si přivydělávám na částečný úvazek v chráněné dílně. Ve spolubydlení jsem vydržela rok, protože jsem měla hrozné spolubydlící, kteří mě ještě chtěli okrást o jeden nájem.


Tak to je zatím vše. Další příběh bude hned následovat. Zatím se loučím a budu ráda za každý názor na mojí situaci.

Vydáno:   27. 11. 2016

Přečetlo:  1575 čtenářů
Autor (vložil): Justify

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Děkuji za odpovědi
11. 12. 2016 17:50
Justify
¤ Zahrávanie sa s ohňom.
5. 12. 2016 22:20
Kybernaut
¤ Mr.Démonio
30. 11. 2016 17:29
demon hopskulka
¤ .
28. 11. 2016 11:49
demon hopskulka
¤ Mám dojem,
28. 11. 2016 0:40
Bigbiz
¤ babičce dopřej klid
27. 11. 2016 22:22
Růžena