Vaše příběhy

- Setkání s UFO -

Měsíční svit
Chtěl bych se s Vámi podělit o příběh, který zažila moje mamka před třemi lety na chatce v Dolní Lomné.

Tehdy jsem se rozhodl, že budu spát dole, jelikož jsem měl v plánu sledovat televizi. Chata to je malá, nahoře je pouze místnost s dvěma postelema. Dole je kuchyňka, stůl a rozkládací gauč, na kterém jsem tu noc spal.
Byla letní noc a takové teplo, že jsme nechali většinu oken na noc otevřených. Chata je těsně u lesa, v okolí není žádné osvětlení, takže všechno zaléval jen měsíční svit.
Dokoukal jsem na TV a vypnul ji. Hned jak jsem zalehnul ke spánku, zmocnil se mne takový svazující pocit, ale jelikož ho mám dost často, ignoroval jsem jej a brzo usnul... Večer jsem ještě jednou otevřel okno.
Brzo ráno, když jsem vstal, všechna okna byla zavřená, tak jsem vyšel ven, kde seděla mamka a kouřila. Vyprávěla mi, že večer jí nejprve probudilo nepřirozené měsíční světlo (byl nov), nebo svit hvězd. Měla z něj prý velmi nepříjemný pocit a jakoby ji to světlo dusilo, tak zavřela okno.
Po chvíli ji prý ale opět vzbudil. Cítila prý nesnesitelný tlak a mrazilo ji v zádech. Když se podívala oknem, uvědomila si, že světlo zalévá blízké okolí. Dostala strach (což mne osobně velice šokovalo, protože jsem ji nikdy vystrašenou neviděl) a zavřela okna v celé chatce, pro jistotu ještě zkontrolovala, zda jsou dveře zamčené. Celou noc pak měla neklidné spaní.
Další noc se událost neopakovala. Oblast je celá tak nějak tížívá, mnohokrát jsme v okolí pozorovali podivné věci, večer jsme jednou slyšeli otřesný křik, který nás dokonce zahnal do chatky, a když jsem pak později vyhlížel z okna v patře, uslyšel jsem ho znovu.

Nevím, co se mohlo stát, ale pevně věřím, že muselo jít o opravdu silný zážitek, když to s mámou takhle zamávalo.

Chystám se rozepsat trochu víc, ale to až příště...

Vydáno:   26. 2. 2006

Přečetlo:  2482 čtenářů
Autor (vložil): Lukáš

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ okolí...
1. 05. 2006 17:33
Luculda
¤ sdfsfsd
4. 03. 2006 10:31
dsdgfsd
¤ Síly
26. 02. 2006 20:13
Rynn