Vaše příběhy

- Minulé životy -

Můj život před životem
    Nevím správně, jak to vyjádřit, tak snad mi název a článek administrátoři schválí. Nicméně bych byla ráda, kdyby mi někdo, kdo tomu rozumí napsal, co si o tom myslí.

    Za měsíc mi bude 27 let, neměla jsem zrovna ideální dětství (rodiče byli hodně přísní a dělali rozdíly mezi mnou a mladším bratrem v můj neprospěch, hodně jsem pocítila, že je to proto, že brácha je kluk a navíc plánovaný a chtěný, na rozdíl ode mě).

    Z ranného dětství si toho docela dost pamatuji. Ale nejvíc si toho pamatuji z, jak to říci, no z matčina bříška. Prostě pamatuji si, jak jsem si ještě v mámině lůně přála narodit se jako holčička. Hodně mi na tom záleželo a pamatuji si, jak jsem si myslela: hlavně chci být holčička, nechci se narodit jako chlapec, chci být, žít a vypadat jako holčička. Moc mi na tom záleželo, ale nakonec se mi mé přání splnilo.

    Tak se chci zeptat, může to mít nějakou souvislost s minulým životem? Třeba jsem v minulém životě byla kluk. Moc to nechápu, ale je možné, že myšlení plodu v děloze může ovlivnit pohlaví dítěte? Takže bychom si sami vybírali své pohlaví??

Děkuji moc za odpovědi.

Vydáno:   12. 9. 2015

Přečetlo:  3077 čtenářů
Autor (vložil): Justify

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ klik
10. 10. 2015 19:38
Tanečnica
¤ Zabránila chybe.
28. 09. 2015 2:40
Kybernaut
¤ xx a xy
13. 09. 2015 0:11
Růžena
¤ Justify
12. 09. 2015 21:40
Dana P.