Vaše příběhy

- Symboly a znamení -

Poselství
    Nedavno se mi zdal zajimavy sen. Bylo to tak dost opravdove, ze mi to spis pripadlo jako odpoved na moje mysleni.

    Maminka mi a sestre, ktera je o rok starsi nez ja, koupila kdysi davno na nejakym jejim vylete satek. Byly jsme male holky a tak nam ho maminka casto davala na hlavu, kdyz bylo v lete vetrno. Ja mela s bledemodrym okrajem a sestra s ruzovym.

    Kdyz jsem se pred mnoha lety stehovala do ciziny, tak jsem si tento satek vzala sebou na vzpominku na detstvi. Dala jsem si ho nad zrcadlo, co mam u stolku u me postele.

    Nedavno jsem si tento satecek vyprala a zabalila do sacku a ze si ho vezmu sebou do CR, protoze se postupne stehujem, je to prece jen pro me pamatka.

    Zdal se mi sen o tomto satecku. Videla jsem ho jak spadl do vody a voda jej odnesla a me bylo jasne, ze ho nemuzu vytahnout, nebyl ani pak uz videt, proste jsem pochopila, ze je pryc.... Bylo mi z toho smutno.
    Najednou se prede mnou objevila pani, kterou jsem neznala, s usmevem mi predavala takovy svitek, ktery byl leskly a vypadal jako utkany ze zarivych stribrnych pavucinek, ...lehoucky a svinuty jako ve velikosti doutniku.... Rozbalila jsem jej a videl jakysi leskly obrazek, me se libil.
    Pochopila jsem, ze je to nahrada za ten satecek a ze mam pochopit, ze je to jako moje stafeta, ze musim jit dal v zivote a neohlizet se za minulosti, ze mam konat, co je mi dano, nebo proste musim jit zivotem dale a neuvazovat nad tim, co bylo.
    Pani nahle zmizela a ja mela zase o cem premyslet, kdyz jsem se z toho snu probudila.

    Tento satek, at je to jak chce si stejne beru s sebou a mam ho uz v kufru.... pro me to je porad vzpominka na detstvi a na rodice, kterou si ponesu v mysleni az do konce meho zdejsiho ziti...

    Chtela bych tim rict, ze nase jakekoliv konaci a deni, co s nama i dusevne pohne je na druhem brehu v nasich pribuznych ihned prijato a kdo to umi pochytit je na to reagovano, takze at si nikdo nemysli, ze ti na jinem svete o nicem nevi. Jsou s nama v telepatickem kontaktu porad....

    Ma nekdo podobne zazitky?

Vydáno:   31. 3. 2015

Přečetlo:  2028 čtenářů
Autor (vložil): Jelitko

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Ráda bych věděla
27. 04. 2015 23:53
Peklíčko
¤ Dano ahoj
4. 04. 2015 9:06
Jelitko
¤ Jitko
3. 04. 2015 17:17
Dana P.
¤ :-)
1. 04. 2015 20:04
missi