Vaše příběhy

- Sny a realita -

Noční můra
Teprve dnes jsem našla stránky, kde popisujete své zážitky s tajemnem a proto jsem se rozhodla podělit se s vámi i o můj nevšední zážitek.
Stalo se to asi před čtyřmi roky, když jsem bydlela sama jen s dcerou, protože manžel byl v té době v zahraničí. Stalo se to v noci, ale nemohu přesně říct kolik bylo hodin. V ložnici kde spím, mám vždy otevřené okno a i tuto noc tomu nebylo jinak. Probudilo mně bouchnutí vstupních dveří do domu. Někdo šel po schodech nahoru. Najednou jsem stuhla a nemohla se pohnout, nemohla jsem křičet, skoro ani dýchat. Bylo to strašné. Nohy jsem měla najednou těžké. Věděla jsem, že z rodiny to nikdo být nemůže, protože nemají klíče a manžel byl daleko za oceánem. Byla jsem tam jenom já, dcera a ten někdo. Když to vyšlo po schodech nahoru, vydalo se to po chodbě kolem ložnice a dětského pokoje rovnou do kuchyně, pak se to zase vracelo zpět kolem našich pokojů. Až když se zase zabouchly venku vstupní dveře, mohla jsem se konečně pohnout.
Prožila jsem nepředstavitelnou hrůzu, kterou si neumím vysvětlit. Kdo něco takového neprožil sám na vlastní kůži, ten neví o čem mluvím.
Nikdy bych to nikomu nepřála.

Vydáno:   14. 7. 2004

Přečetlo:  1877 čtenářů
Autor (vložil): Zůstává anonymní

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ PIPIPI
17. 06. 2006 9:43
D?ou
¤ čest
26. 12. 2005 14:44
Sam
¤ Pravda
15. 12. 2005 19:25
Jeiden
¤ dfffg
11. 11. 2005 14:04
tereza