Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Vidina
Zdravím Vás všechny,

    chci se s Vámi podělit o jeden můj zážitek, který se mi přihodil zhruba před pěti lety. Nejedná se o žádou duchařinu, ale o zcela obyčejný kotel;-)

    Tak tedy; jedno jarní odpoledne jsme byly s dcerkou samy doma. Dceři byla malinkatá, zrovna spinkala, lehla jsem si k ní a během chvíle usla také. Probudil mě zvuk deště. V okamžiku procitnutí, kdy jsem se rozespalýma očima rozhlédla po místnosti, najednou jakoby vše ustoupilo do pozadí a já měla před očima náš nový závěsný plynový kotel. Viděla jsem zcela jasně, že přes kotel teče v proudech voda. Pak to celé zmizelo.

    Posadila jsem se na postel a přemýšlela, co to mělo znamenat. Kotel jsme měli krátce nainstalovaný, zavěšený zhruba ve výšce očí a komínek ústil do sedlové střechy. Napadlo mě, že kdyby prasklo něco v tom kotli, tak přece voda poteče z kotle nebo z přívodních trubek. Ale já viděla, jak se voda hrne zhora.

    Nedalo mi to a šla jsem kotel omrknout. To, co jsem viděla, bylo přesně to, co mi ukázala vidina. Dělníci totiž špatně usadili těsnění kolem komínku a voda tekla opravdu přes kotel zhora. Všude kaluže.

Přihodilo se i Vám někdy něco podobného? Měli jste taky někdy vidění? Díky a mějte se...

Vydáno:   20. 1. 2014

Přečetlo:  3032 čtenářů
Autor (vložil): eki

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ jo
20. 01. 2014 21:55
missi
¤ Eki
20. 01. 2014 11:19
Adanom