Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Jiné schopnosti
Ahojky, já si myslím, že v sobě máme schopnosti, které neumíme zcela dobře ovládat (teda alespoň zatím), třeba schopnost léčit rukama atd.

Když mi bylo 8let, často jsem si hrála s rukama a vytvářela v nich teplo. Moc jsem se na to soustředila a šlo to. Nedávno, když jsem se dívala na televizi, tak tam byl nějaký čínský léčitel, který dokázal soustředit energii do rukou a léčil tím teplem.
Když jsem byla menší, vždycky se mi zdál ten samý sen o nějakém baráku. Viděla jsem v tom snu bílý dům a před ním dva stromy. Vždycky jsem v tom snu cítila takové divné, smíšené pocity a potom další pasáž, která se mi taky dost často opakovala, byla malá místnustka (asi kuchyňka). Stál tam dřevěný stůl s károvaným ubrusem, malé okénko s károvanými záclonami atd. Už si to tak nevybavuji, ale zdálo se mi to dost často.
Myslela jsem si, že to souvisí s reinkarnací, že mám vzpomínky. Četla jsem, že když je dítě malé, tak ty vzpomínky má, ale pak je časem zapomene. DOST MĚ TO DĚSILO. Ani kamarádky mi nevěřily.
Takový ten divný pocit někdy ale pořád mám při pohledu na kárované věci, jako bych už už něco měla v mysli, ale pak zase výpadek...

Vydáno:   15. 2. 2006

Přečetlo:  2219 čtenářů
Autor (vložil): Shelia

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ :-)
26. 12. 2010 13:25
Janinka
¤ Reinkarnace?
15. 02. 2006 14:48
Marie