Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Křik
    Dobrý den, tento příběh, o který se s Vámi chci podělit se mi stal teprve dnes ráno. A musím říct, že to byl asi nejhrůznější zážitek za celý můj dosavadní život.

    Dnes ráno jsem jako obvykle odcházela z bytu poslední, před odchodem jsem si ještě šla nalít pití do kuchyně. Všechno se zdálo být v pohodě, přemýšlela jsem nad dnešním zkoušením apod., když v tom se z obýváku ozval mužský křik, řev, nevím jak to popsat, bolestivý, něco jako ,,ooooooooo....? V tu chvíli jsem stála v kuchyni s konvicí v ruce a krve by se ve mne nedořezal. Polilo mě neuvěřitelné horko, měla jsem husí kůži a zkoprněle jsem naslouchala.. Ten křik zněl možná tak 10-15 sekund, ale jistá si nejsem, v tu chvíli jsem byla úplně mimo. Utekla jsem ke do předsíně a otevřela dveře, možná to bude znít komicky, ale stála jsem v těch na půl otevřených dveřích, křečovitě jsem svírala kliku a hleděla naproti do obýváku (do kterého vede z předsíně chodba-pro lepší představu) a čekala jsem, zda-li neco nevyleze, abych popřípadě mohla utéct. Mezitím hluk ustal, nevím kdy, zdali za běhu, u dveří, nebo ještě v kuchyni. Dále se nic nedělo, takže jsem letěla do kuchyně, popadla pití a okamžitě vypadla.

    Předem vylučuju, že by to šlo z bytu, který je nad náma, či pod náma, z kuchyně to není možné, navíc jsem zcela zřetelně slyšela, že to vychází z obýváku. Dále bych chtěla podotknout, že nemám žádné zdravotní potíže a s takovou věcí jsem se setkala prvně. A s nadpřirozenem, ačkoliv mě zajímá, žádné zkušenosti nemám.

    Pokud má někdo podobný zážitek, prosím, aby se vyjádřil. Předem děkuji za jakýkoliv názor.

Vydáno:   22. 11. 2011

Přečetlo:  2152 čtenářů
Autor (vložil): Bibi

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ahoj
24. 11. 2011 16:13
Jelitko
¤ ...
24. 11. 2011 1:04
Andre
¤ Nella
22. 11. 2011 21:35
Nella
¤ fuj,
22. 11. 2011 20:03
Dana P.