Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Opuštění mého těla
    Stalo se to, kdyz mi bylo 15 let. Tu noc jsem zrovna spala u kamaradky, spala jsem na matracce hned vedle jeji postele. Chystali jsme se ke spanku, jeste si o necem povidali, ja jsem lezela na brise, hlavu otocenou k jeji posteli.

    Najednou jsem ucitila, ze neco jakoby vstoupilo do pokoje, nebo spise jsem citila takovy zvlastni pocit a najednou neco vplulo (nevim, jak jinak to popsat) mymy chodidly a prochazelo to celym mym telem, tak zvlastne se to vlnilo a vyplulo to ven mou hlavou, byl to strasne zvlastni a krasny pocit. V ten okamzik si pamatuji, ze jsem byla jakoby uprostred toho pokoje, nemela jsem zadne telo, ale vim, ze jsem videla vsechno kolem sebe, pred sebe, za sebe, pod sebe bez toho, aniz bych se musela otacet, jako bych najednou byla soucasti uplne vseho, celeho vesmiru. Vim, ze tam byla nejaka bytost, z ktere vyzarovala velka laska, uplne me to obklopilo, byla to takova jina laska nez my zname, nevim, jak jinak to popsat. S tou bytosti jsem telepaticky komunikovala, bohuzel si ale nepamatuji o cem.

    Prislo mi, ze uz nemam vubec zadne otazky, vsechno mi bylo jasne a vsechno davalo smysl. Najednou jsem uvidela tam, kde bylo okno, ze se tam zavlnil zaves a prisel takovy stin, uplna tma a ja sem jakoby vratila zpet do sveho tela. Pamatuji si, ze jsem se vubec jakoby nemohla nadechnout, ze jsem vubec nemohla s nikym komunikovat, prislo mi, ze jsem uplne ztracena. Kamaradka byla uplne vydesena a sdelila mi, ze nad mym telem videla jakoby pruhledny oblak, steny byly bile a ten oblak se vlnil jako vlny na vode, kdyz fouka vitr. Zdesene jsem na ni hledela, ale proste jsem vubec jakoby nemohla komunikovat. Tenhle pocit trval dalsi 2 nebo 3 dny. Take si pamatuji, ze jsem necitila podlahu, kdyz jsem chodila, prislo mi, ze necitim sve nohy, jako bych se vznasela, byl to ale jen pocit (samozrejme, ze jsem se nevznasela:-))

    Dodnes (a to je mi uz skoro 30let) nevim, co to bylo a nedokazu si to vysvetlit, ani nevim, proc se to stalo, kazdopadne na to porad myslim...

Vydáno:   24. 10. 2011

Přečetlo:  1840 čtenářů
Autor (vložil): Engai

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ to je dobře
31. 10. 2013 12:14
adija
¤ Ano
24. 10. 2011 17:00
Jelitko
¤ Opuštění mého těla.
24. 10. 2011 16:20
DALIBOR