Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Znamení, nebo náhody
Zdravím všechny čtenáře a chci se podělit o několik svých zážitků.

    Po 14-cti letech nevydařeného manželství se rozvádím. V době, kdy to mezi mnou a manželem nevedlo už k ničemu jsem se seznámila se svým nynějším přítelem. Uznávám, že to bylo rychlé a neplánované, ale stalo se to, aniž bych chápala jak a je pravdou, že bývalý i jeho rodiče mi to dali jaksepatří pocítit, že jsem hned někoho měla, byli na mě hodně zlí, ale jak už jsem napsala, nešlo to nijak ovlivnit, prostě jsem do toho spadla a trvá to už půl roku, kdy jsem naprosto šťastná a zamilovaná jako nikdy v životě. Stejně tak to cítí i můj přítel.

    První zajímavou věcí je, že jsem dřív dost jasně cítila, že bych chtěla pracovat v jisté firmě blízko mého bydliště. Hodně často mě tahle myšlenka napadala ani nevím proč, jakoby mě tam něco táhlo a později jsem se tam prostě dostala. No a tam jsem právě poznala svého přítele. Po určité době mě přítel začal zvát na schůzky a já začala cítit moc krásné pocity, které byly vzájemné. Neuvěřitelně jsme si sedli, rozumíme si, jako by jsme se znali odjakživa, je to něco nepopsatelně nádherného.

    Další zvláštní věc se mi stala jednou večer, když jsme si s přítelem psali na PC na chatu. Sedím u PC, za zády na psacím stole stojí velké auto (na dálkáč) a vedle auta ostrouhané hoblinky z pastelek (mých dvou synů) jsme s přítelem v plném hovoru a najednou auto v prudké rychlosti vystřelí ze stolu, proletí odřezky z pastelek, které zůstanou rozsypané po pokoji a přistane na zemi. Já se jen klidně otočím a pokračuji v hovoru... až teprve po ukončení hovoru vstanu, jdu k autíčku, beru jej do rukou a dívám se na něj, na ten nepořádek okolo a tiše nechápu.. velice zvláštní pocit, ale zároveń klidný.

    Dál se mi v přítelově přítomnosti několikrát rozsvítil mobil, prostě zablikal a zhasnul, vždy jen když jsme byli spolu, jindy ne...) že by signál?...) A úplně nejzajímavější věc se stala jednou večer u něho (podotýkám, že náš vztah je tak hluboký, že často mluvíme i o miminku) jsme leželi v posteli, milovali se a atmosféra byla velmi vášnivá a intenzivní. V pokoji byla tma a svítil jen monitor u PC, tiše hrála pomalá hudba. Přítel říká... miláčku, uděláme si miminko a ve chvíli, kdy se to mělo stát, se v rohu pokoje rozzářilo silně žlutooranžové světlo, bylo to neuvěřitelné, najednou jsme si v té polotmě viděli krásně do obličeje a v němém úžasu otočili hlavy směrem k místu, kde světlo zasvítilo a pak zpátky na sebe, nenacházeje slov, co to bylo. Díky oné skutečnosti jsme byli vlastně vytrženi z našeho prožitku a neudělali to, co jsme se chystali udělat... Pár dnů na to jsem onemocněla a byla nucena užívat silná antibiotika, která by asi nebyla dobrá v případném těhotenství užívat a vlastně i mé onemocnění by jej mohlo ohrozit. Často jsme o tom s přítelem mluvili a on říká, že jsou to osudová znamení. Já nevím co si o tom myslet, ale je to všechno každopádně hodně zvláštní a zajímavé.

    Ještě si vzpomínám, že mi jednou jeden věštec četl budoucnost z dlaně, prakticky všechno co řekl se stalo, je to neuvěřitelné. Vdala jsem se, mám dvě děti a prodělala jsem i operaci, kterou předpověděl. Jen tehdy řekl, že budu mít děti tři, tak nevím, co bude dál. Občas o všem přemýšlím a snažím se to nějak rozumně pochopit. Taky mě napadlo, jestli mi nedal znamení můj tatínek, který před pěti lety zemřel.

Tak nevím, ale budu moc ráda za každý názor k mému příběhu. Mějte se hezky lidičky :-)

Vydáno:   20. 9. 2011

Přečetlo:  1760 čtenářů
Autor (vložil): inarai

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Jelitko
26. 09. 2011 8:18
inarai
¤ ahoj
22. 09. 2011 10:06
Jelitko