Vaše příběhy

- Sny a realita -

LD a buddhismus
    Pár měsíců se zabývám realitou atd. LD jsem chtěl zkusit, ale kdykoli jsem zjistil, že jsem ve snu, začal jsem se natolik soustředit, abych to udržel, že jsem se postupně probudil.

Zajímavější je "sen", který se mi dnes přihodil:

    Probudil jsem se z jakéhosi snu, který nedokážu popsat a chtěl jsem zkusit "grif" z toho snu. Ležel jsem přesně na tom místě, kde jsem usnul a najednou přišel takový ohromný a ohromně silný prožitek, který jsem maximálně vystupnoval a jakoby má mysl upadala do nekočného prostoru směrem dolů, jako zintenzivněný volný pád, ale byl jsem pořád na místě... pak z ničeno nic přišel opačný zážitek. Neuvěřitelná tíha a bolest v oblasti břicha. Řekl jsem si, že to nemůže být pravda a přislo to znovu. Pak jsem si řekl, že je to nereálný, přiložil ruce ke spánkům a vzpomněl na to, že je to jen mysl (ego), co ovlivnuje moji realitu a snažil se jaksi koncetrovat a probudit se.

    Bezvýsledně. Na to jsem se snažil rozsvítit a nešlo to. Kousl jsem se silně do prstu (pak jsem se na ten prst díval a přišlo mi, že je tam kousanec, ale možná si to jen snažím vsugerovat) a necítil bolest. Napadlo mě utrhnout si koule, ale řekl jsem si: ,,Co kdyby nádohou něco" a neudělal to. Viděl jsem jaksi zpomaleně a nemohl jsem se nejlíp pohybovat. Pak jsem se snažil si maximálně roztáhnout víčka a nic. Zdálo se to čím dál horší, ale zlepšil se pohyb a zaklepal jsem na zeď vedle (kde někdo i v reálu je), slyšel jsem, jak jde jen do koupelny, ale nepřišel. Bál jsem se, že jsem něco jako duch, ale pak jsem se probudil a téměř jsem si byl vědom přechodu ze snu do probuzení...


Vydáno:   1. 4. 2010

Přečetlo:  1511 čtenářů
Autor (vložil): Maitréja

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ re: Liban
4. 04. 2010 12:47
Jarda
¤ Jarda:
3. 04. 2010 18:33
Liban
¤ re: Liban
3. 04. 2010 10:48
Jarda
¤ ...
3. 04. 2010 2:23
Liban
¤ re:
1. 04. 2010 16:44
Jarda