Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Noční zážitek z pokoje
    Dobrý den, doufám, ze vám to nebude připadat jako blbost, ale věřte tomu, že to bylo hodně nepříjemný. Odehrálo se to jednoho večera v mých šesti letech.

    Vzhledem k tomu, že mám další dva starší bratry, tak jsem byl nucený spát ještě s rodiči v ložnici v dětské postýlce. Mohlo být už po deváté hodině večerní, otec koukal na tv v obýváku, který je od ložnice přes chodbu a kuchyň, matka byla v koupelně, která je hned za zdí, u který jsem ležel v postýlce. Pamatuji si, jak ležím a koukám do pravého rohu pokoje nad dveře pokoje, které vedou přímo na chodbu. V chodbě matka zapomněla zhasnout, takže ložnice i roh zdi u stropu byly částečně osvíceny.

    Po chvilce, co jsem koukal do rohu, nade dveřmi se mi v rohu ukázala černá lidská ruka, která byla jen po zápěstí. Neukazovala na žádný místo v pokoji, prostě se tam zjevila, jakoby prstama od dveří do ložnice. Ruka měla roztažený prsty. Po několika vteřinách jsem cítil, něco jakoby mi vlezlo pod peřinu, jakoby od zdi a vjelo mi to až pod záda a hned to zas zmizelo. Tvarem můžu najisto říct, že to byla také ruka, studená ruka, dodnes si pamatuji, jak jsem se úplně nadzvedl. Pak jsem začal řvát, otec mě ale neslyšel a matka, než vylezla z vany, tak to snad byla věčnost, nedokázal jsem udělat nic než řvát, nebrečel jsem, ale řval jsem strachy. Dál si už zas nic nepamatuji, jen to, jak matka přiběhla a uklidňovala mě.

    Měl jsem potom snad rok sny, jak mě něco táhne pod postel, pak to naráz skončilo, když jsem ve snu dokázal vlézt pod postel. Nevím, co tam bylo, ale od té doby jsem měl klid. Na to, že mi je 28 let, tak mám nehorázný sny, třeba několik snů za noc. Hodně často se mi zdá jen jeden sen celou noc a i dokážu se do toho snu vrátit potom, co v noci jdu na vc, to ale není pokaždé. Dvakrát se mi podařilo uvědomit si ve snu, že to je jen sen, bylo to úžasný, já jsem vlastně byl úplně v jiný době nebo zemi a zároveň jsem věděl, že se mi nic nestane, vlastně jsem dokázal ovládat svůj sen, bohužel to trvalo vždy krátkou dobu.

    Tak, to by bylo tak vše. Kdybyste třeba někdo věděl, co ruka může znamenat, když se někomu ukáže, byl bych rád. Jinak bydlíme v baráku, který je přistavený na starý barák, kde byli za války i němci. Naše studna je prý zaházená zbraněmi a bůch ví čím ještě. Zajímavé je ještě to, že u nás ve sklepě jsou okovy od zvířat, jako kdyby tam byli ustájeni, i když sklep je přístupný opravdu po schůdkách, na kterých mám i já co dělat, abych tam prošel bez úhony. Jinak u sousedů byla prý kaple, která je už dávno zničená.

Tak to je vše.

Vydáno:   29. 3. 2010

Přečetlo:  2649 čtenářů
Autor (vložil): neddy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Černá ruka
27. 06. 2010 9:23
Drany
¤ Černá ruka
7. 05. 2010 14:14
Hopskulička
¤ Cau
5. 04. 2010 19:40
Boomboom
¤ k ruke
2. 04. 2010 17:37
Pojedač
¤ normalne
2. 04. 2010 17:31
Pojedač
¤ ahoj
30. 03. 2010 17:38
neddy
¤ ahoj
30. 03. 2010 16:35
Damian