Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Noční úkazy
    Když jsem byla malá, bydlela jsem s rodiči v činžovním domě, byl už docela starý, ale zachovalý.

    Stávalo se mi běžně, že když jsem před usnutím koukala do tmy, vždycky se mi něco šíleného zjevilo. Hodně často se objevovalo hejno (nevím už přesně čeho), myslela jsem, že to jsou komáři, ale když jsem se přemohla a rozsvítila lampičku, tak tam nic nebylo.

    Další záhadná věc, která se čas od času opakovala byla ta, že jsem si sedla na poslel (nevím proč) a nějaká černá kulička letěla přímo na mě. Reflexně jsem se jí uhnula, nikdy na mě nenarazila, snažila jsem se vždycky rychle rozsvítit světlo, abych to stihla viděl, ale nic tam nebylo. A jednou se mi stalo, že jsem ležela a koukala na strop (byla tma), najednou se od okna začaly objevovat barevné čáry. Myslela jsem napřed, že je to od aut, ale udělalo to na stopě neuvěřitelně složitý obrazec. Koukala jsem s vyvalenýma očima, se srdcem v krku a neschopna se pohnout strachy, během chvíle se to zase vrátilo zpátky z okna ven. Když jsem se vzpamatovala, letěla jsem k mamce do ložnice s tím, že tam už spát sama nebudu.

    Od té doby jsem usínala při rozsvícené lampičce. Pak jsem se odstěhovala do svého bytu, ten je nový a nikdy se mi už nic takového nestalo. To, co jsem napsala je čistá pravda.

Vydáno:   24. 2. 2010

Přečetlo:  2609 čtenářů
Autor (vložil): Noemi-cb

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ podobná věc
5. 10. 2010 23:27
sinihat
¤ podobné
24. 03. 2010 20:40
Minori
¤ toté?
27. 02. 2010 12:59
Jaguárka