Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Vibrace telefonu ve zdi?
Možná, že se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale skutečně se to stalo.

Dne 30. 5. 2009 jsem měla zbalené věci k odstěhování. Měla jsem návštěvu, moji dceru s přítelem. Seděli jsme všichni v obýváku, když jsme najednou uslyšeli zvuk vibrování mobilu, přitom všichni jsme mobily měli u sebe. Tak jsem se zvedla a začala hledat podle vibrace, hledali jsme všichni a najednou jsem to slyšela ze zdí. Bylo to pro mě divné. Dcera druhý den odjela s přítelem a já zůstala sama v tom bytě.

Ve 00:15 v noci opět jsem zaslechla to samé vibrování z toho samého místa. To už jsem se trošku bála. Prohledala jsem všechno možné, co to asi může být, ale pořád mě to vydávalo stejné vibrace. Trvalo to většinou tak asi 2minutky, ale pořád ve stejný čas v noci...

V bytě jsem ještě zůstala asi měsíc, ale vibrace mobilu a moje halucinace, že tam někdo stojí a kouká na mě, to mě hnalo k šílenství. Usínala jsem s pláčem, natolik jsem se bála. Jednoho dne v noci už nevibroval mobil, ale přímo zazněla melodie, kterou jsem nepoužívala, a to - Lamar-Fly.... To už jsem nevydržela a začala po tom pátrat, co to asi znamená. Kromě mojí dcery a jejího přítele mi nikdo nevěřil, což mě mrzelo. Rychle jsem se odstěhovala do druhého bytu, kde jsem měla klid. Pátrala jsem po tom, co se asi stalo v tom bytě, kde jsem slyšela vibrace mobilu a zjistila, že tam vyhodili chlapa z okna z toho bytu a místa. Nechtěla bych to znovu zažít, málem jsem zešílela strachy.

Vaše sonie.

Vydáno:   15. 2. 2010

Přečetlo:  2274 čtenářů
Autor (vložil): sonie

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ kamenná páska
24. 05. 2010 15:25
Anki
¤ vibrace mobilu
19. 03. 2010 13:18
jiřina
¤ zvuky ze zdi
15. 02. 2010 19:26
Jelitko