Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Někdo? Něco?
    Před spaním dělám vždycky stejné věci. Vypiji sklenici vody, zhasnu, potmě dělám 6 kliků ( neptejte se mě, kde jsem na to číslo přišla - nevím xD ... jenom vím, že když něco dělám, nesmí toho být liché číslo. A vůbec. Jsem divná :))

    Ráno vstávám z postele ZÁSADNĚ pravou nohou, a ZÁSADNĚ nešlapu na pravoúhlé kanály, v jídle mám ZÁSADNÍ postupy atd. atd. ), pomodlím se, sednu si na postel a nastavuji si budíka na mobilu. Už to takhle chodí asi 2 roky a beru to jako samozřejmost.
    Ve tmě jsem se nikdy nebála. Chodím totiž spát kolem 2. hodiny ranní, tk jsem zvyklá šátrat a hledat cestu do koupelny potmě a poslepu, abych nikoho nevzbudila :))

    Tuhle jsem ale prostě seděla no posteli, v ruce mobila,... a najednou jsem úplně zkameněla. Mám postel u dvěří u balkónu, a v tu chvíli jsem prostě najisto věděla, že tam NĚKDO je. Zírala jsem na ten červený závěs asi minutu, naskočila mi husí kůže ( mně, která se směje u hororů a vysmívá se "poseroutkům" ) a pak jsem okamžitě skočila do postele, co nejdál od toho závěsu. Bylo to to nejodpornější, co jsem kdy zažila.... ne, že by to byla první divná zkušenost.

    Od té chvíle, co jsme se přestěhovali do tohohle baráku, jsem se bála usnout. Pořád se mi zdály sny o smrti a nějakých zrůdách. Poradili mi, abych si dala na noční stolek nůž. Pomohlo to. Nepomohlo to ale, když jsem byla sama doma v obýváku a slyšela jsem šoupání nohou na koberci asi dva metry ode mě. V těhle chvílích jsem si vždycky ucpala uši, stulila se do klubíčka a broukala si co nejhlasitěji nějakou písničku. Nejzajímavější na tom je, že moje mamka to bere jako úplnou samozřejmost. Když jsem jí to řekla s tím NĚKÝM v mým pokoji, jenom řekla, at MU nahlas povím, aby šel pryč, že tady nic není a já že nic neprovedla.

    U ní je to, že něco furt klepe na okno ve 4 ráno úplně v pořádku ( bydlíme ve 4. patře ), stejně jako když slyší o půlnoci volání mého bratra, který právě spí.

    Jsem věřící a vím, že tady něco je, ale to mám jako jít do kostela a říct : " Nemohl byste jít ke mně domů a pomocí svěcené vody vyhnat zlé duchy? Děkuji. " ????

Vydáno:   23. 12. 2009

Přečetlo:  2105 čtenářů
Autor (vložil): misha_2

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ .
3. 05. 2010 20:20
123456
¤ ocd
24. 12. 2009 23:57
zilog
¤ ahoj
23. 12. 2009 0:51
grebena