Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Bílá bytost
Už od mala mám něco jako 6 smysl. Vždy dostanu pocit, že se něco stane. Přečetla jsem snad vše o záhadách a tajemnu. Vždy mi věci mezi nebem a zemí naháněly strach.
Ale pak se stal jeden z nejdůležitějších okamžiků v mém životě a já se bát přestala.
Je to tak půl roku zpět, když jsem byla na táboře. Nikdy jsem se nebála bobříka odvahy, ten den jsme dělali etapovku s tímto názvem.
Už ráno po probuzení jsem měla divný pocit, takový, že se něco stane, ale při zmínce své kamarádky, že se cítí stejně, mi naběhla husí kůže.
Já a kamarádky Míša jsme jako jediné byly vybrány z dětí a umístěny na důležité stanoviště, které za denního světla nevypadalo vůbec strašidelně.
Když nastal večer, můj pocit byl čím dál tím blíž a blíž skutečnosti. Děti kolem nás procházely, některé měly strach, jiné ne. Kdo by se ve tmě nelekl dvou dívek v dlouhých, bílých šatech?
Já a Míša jsme z toho měli srandu, ale v jednu chvíli na mě někdo promluvil. Ptal se, jak se nám tu líbí a tak dál. Myslela jsem si, že je to Patrik, náš praktikant, kterému jsem se líbila a tak jsem se ani neotočila. Najednou jsem ucítila vánek a pak strašný křik, který se linul, jako kdyby někdo někoho vraždil.
Okamžitě jsem se rozběhla za křikem! Na cestě, na které vedla etapovka, jsem spatřila dítě, které křičelo. Vrhla jsem se k němu a zeptala se, co se děje a ono ukázalo na bílou bytost, vznášející se nad námi. V tu chvíli jsem ztratila vědomí.
Když jsem se probrala, byla jsem na ošetřovně. Všichni se ptali, co se stalo. Našli mě prý s holčičkou z našeho oddílu ležet na cestě. Obě dvě jsme ondlely. Řekla jsem radši, že si nic nepamatuju a celý příběh převyprávěla kamarádce Míši, která mě našla.

Vydáno:   23. 1. 2006

Přečetlo:  2241 čtenářů
Autor (vložil): Klára

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ zase já
28. 02. 2006 20:57
tajemná čarodějka
¤ divný pocit
28. 02. 2006 20:55
tajemná čarodějka
¤ zajimavý
24. 01. 2006 9:43
Ája