Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Moje první astrální cestování
    Dneska ráno jsem poprvé opustila své tělo. Už od mala se mi stává, že se brzy ráno probudím (okolo páté hodiny) a nemůžu usnout. Snažím se, ale nejde to. Nedokážu přemýšlet nad věcma, které jsou pro mne za dne běžné - rodina, kamarádi... Ležím a mám zavřené oči. Najednou se mi začnou zjevovat různé obrazy a situace - něco jako sen. Jsem však při vědomí a když mě ten sen nudí, tak se z něj "probudím" a za chvíli se mi zjeví další.

    Dneska ráno jsem učinila veliký objev. Promítala se mi scéna, jak odvádím malou holčičku ze školky a běží za náma učitelka. Já pořád běžím, najednou se dostanu do "ultrarychlosti," pak se proberu a mám velmi silné vibrace. Takhle to chodí už od šesti let. Momentálně mi je dvanáct. Leknu se a vibrace ustanou. Většinou se ještě asi pětkrát opakují, ale nejsou tak silné, protože jsem se je po nějaké době naučila ovládat.

    Nedávno jsem se dozvěděla o astrálním cestování. Příznaky zcela seděly - hučení v hlavě a vibrace celého těla. Moc jsem o tom nevěděla. Chvíli jsem přemýšlela, jestli mám tělo opustit nebo ne. Za chvilku mě však zasáhly další vibrace a já neměla čas na rozmyšlenou. Skočila jsem do toho takzvaně "po hlavě". Vibrace sílely a já jsem se jim zcela poddávala. Koncetrovala jsem své myšlenky na jedinou věc - opustit své tělo. Cítím stále silné vibrace. Najednou mám pocit, jako bych se vznášela. Cítila jsem své tělo, že leží, ale "něco" - moje duše levitovala nad mým tělem.

    Nic dál se nedělo a tak jsem zkusila otevřít oči. Protože spím na dvojpatrové posteli, tak jsem se vznášela skoro u stropu. Všechno bylo zkreslené a rozmazané. Zkoušela jsem zavřít oči, ale obraz se nezměnil. Polekala jsem se a chtěla jsem se vrátit do svého těla. Jen jsem na to pomyslela, tak se to stalo. Už jsem zase ležela ve své posteli a viděla jsem normálně. Byla jsem celá vyklepaná a přicházely další vibrace...

    Po tomto zážitku jsem neměla odvahu, abych znovu cestovala a tak jsem se vibracím bránila. Nemohla jsem spát. Objevily se mi vždycky ty snové scény a hned za nimi vibrace. Zjistila jsem, že když se ve snových scénách prudce rozběhnu, tak se dostanu do ultravysoké rychlosti a okamžitě mám vibrace. Ležela jsem celá vyklepaná až do rozednění a vyčerpaná, s kruhami pod očima jsem šla do školy.

    Rozhodně s astrálním cestováním nehodlám zkončit - i když prví zkušenost nebyla zrovna příjemná. Další astrální výlet plánuji asi za čtrnáct dní. Do té doby budu AC studovat. Další výlet snad bude lepší.

Vydáno:   24. 10. 2009

Přečetlo:  6780 čtenářů
Autor (vložil): Tollisek

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ AC
24. 06. 2011 16:23
Tom
¤ re:Martina 007
19. 11. 2009 20:19
Tollisek
¤ to snad ne
11. 11. 2009 21:16
Martina 007
¤ re:prdoch
24. 10. 2009 23:13
Jarda
¤ aha...
24. 10. 2009 20:36
prdoch