Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Záhadná postava
Chtěla bych vás seznámit s příběhem, který se mi stal.
Už od malička hraji stolní tenis. Když jsme se jednoho dne vraceli domů ještě coby malé děcka z turnaje ve stolním tenise, poprosila jsem strejdu, aby mě vysadil u jejich domu, že zavolám mamce, aby si pro mě přišla. Zastavili jsme před jejich garáži ... a v jednom okně strejdova domku vidím svoji mamču!!! - Jenomže to ještě nic nebylo. Viděla jsem ji nejenom já, ale taky mladší sestřenka, která byla na turnaji se mnou. Celá natěšená jsem vběhla k tetě do domku a začala volat po celém domě: „Mamí! Mamí! Vyhráli jsme“!! Jenomže mamka nikde...
Po chvíli marného volání a hledání teta zavolala k nám domů a mamku PROBUDILA!! Prostě ona tam v ten den, ani večer, vůbec nebyla a navíc ve chvíli, kdy jsme ji viděli, spala doma ve své posteli!
Máma pak hned přišla a s tetou prohledaly celý dům. Všechno bylo zamčené a zajištěné, nikde žádná stopa po násilném vniknutí, vypáčeném zámku nebo rozbitém okně. Prostě vůbec NIC.
Teď je mi 16. let a dost se zajímám o čarodějnictví... Cítím, že to mám v krvi, dokážu nějaké menší kouzla a mám v sobě neuvěřitelnou sílu - nemyslím fyzickou...
Asi už jste slyšeli i horší příběhy, ale myslím si, že kdyby jste zažili to co já i vy na vlastní kůži, tak by to pro Vás byl asi taky opravdový zážitek!!!

ZDRAVÍ VÁS VŠECHNY

Vydáno:   3. 12. 2003

Přečetlo:  2694 čtenářů
Autor (vložil): Lenička

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ lol
24. 08. 2008 10:00
Morld
¤ Přispěvek
29. 01. 2006 20:06
Frk