Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Je to jen sen?
    Před 2 měsíci zemřel sestřin a můj kamarád při autonehodě. Se sestrou měl moc pěkný vztah, měli se moc rádi, ale nikdy si to neřekli. Sestra je z toho nešťastná, že mu to nikdy neřekla. Někde se dočetla, že když mu napíše dopis, který nechá doma někde ležet, tak že si to může Radek přečíst. Sestře se snad každou noc o Radkovi zdá, mluví s ním o různých věcech, o jeho smrti, on jí říká, že je mu dobře atd.

    Já se chci zeptat, jestli je možné, že by jeho duše za ní chodila do snu? Je zajímavé, že když se během noci probudí, tak ten sen pokračuje dál a to se většinou nestává. Navíc má pejska, který někdy začne z ničeho nic vrčet a štěkat a dívá se na jedno místo, jakoby tam někdo byl..

    A protože mám již nějakou zkušenost s tím, když mě navštívila dědova duše, tak už poznám ten pocit, kdy přišel /na to se nedá zapomenout/, tak vím, že se Radek chtěl se sestrou přeze mě spojit.

    Možná je to i proto, že o všem vím a sestra se mi se vším svěřila. Snad.. Ale vím, že tentokrát jsem z toho neměla špatný pocit. Když se mi to stalo s dědou, dlouho jsem se z toho vzpamatovávala /můj příběh - "Děda v mém těle"/.

    Prosím, zkuste se někdo k tomu vyjádřit. Chtěla bych sestře pomoct, protože chci, aby začla žít reálný život.

Vydáno:   16. 5. 2009

Přečetlo:  1613 čtenářů
Autor (vložil): dolpa

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ re
23. 05. 2009 13:48
Sandraaa
¤ re:
17. 05. 2009 15:35
Jarda