Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Uzdravení
Dobrý den,
popíšu vám jednu zajímavost, kterou jsem zažil na vlastní kůži.

Je to tak asi15 let, kdy jsem chodil se svou přítelkyní (nynější manželkou). Byl jsem u ní na návštěvě a mě začalo bolet abnormálně břicho. Možná to bylo po nějákém jídle, možná z něčeho jiného, ale měl jsem prostě křeče a i když něco vydržím, tohle bylo opravdu nepříjemné. Moje budoucí žena mi po chvilce řekla, že něco zkusí, abych si lehnul na záda a pokud možno se nekroutil a odhalil si bolestivé místo na břiše, konkrétně oblast žaludku.
Hned po té si začala třít dlaněmi o sebe a po chvilce začla vytvářet mezi dlaněmi jakousi nevyditelnou kouli. Celé to trvalo asi 3 minuty a já na to koukal jako blázen a chvilku jsem pochyboval, jestli jsem si vybral tu správnou holku.
Na úvahy jsem ale neměl čas, protože najednou manželka povídá: "teď to příjde" a jakoby mi vhodí onu uválenou kouli na bolavé místo. Cítím z jejích rukou chlad. Asi minutu na to se mě znatelně ulevilo a během okamžiku jsem nepociťoval absolutně žádné potíže.

Nikdy jsem se nedozvěděl, co to mělo znamenat a jak to vlastně udělala, ale fungovalo to a já byl trošku mimo z toho zážitku. O několik let po té jsme se vzali a dnes jsme spolu celkem asi 16 let. Pravdou ale je, že už jsem od ní nikdy nic podobného nezažil.

Vydáno:   29. 4. 2009

Přečetlo:  2766 čtenářů
Autor (vložil): Michal 555

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ re:
29. 04. 2009 6:31
Jarda