Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Splněná vize
No takže, ahoj, jsem Kathuska (12) a teď k příběhu, hezky od začátku.

JELA jsem na tábor a spala ve stanu s Bárou. V noci se mi zdálo tohle...

Měli jsme já, Bára a praktikant Honza jít do obchodu. Když jsem tam došli, Honza vešel do obchodu a my s ním smlouvali, že tam chvilku ve vesnici můžem být, tak jsme šli prozkoumat město. Povídali jsme si a Bára najednou ztichla... otočila jsem se a ona tam nebyla. Začala jsem šíleně zmatkovat. Uslyšela jsem výkřik, vyšel z nějakýho podivného domu. Nejsem moc strašpytel, tak jsem do toho opušněný domu šla. Volala jsem na ní a křik mě vedl do pokoje na konci chodby. Viděla jsem, jak leží na zemi asi mrtvá. Zdrhla jsem a venku zakopla, páč jsem zmatkovala.

Pak jsem se s výkřikem probudila ve stanu. Uklidnila jsem se, že to byl jen sen a koukla vedle na Báru.. byla v pohodě, tak jsem spala dál. Další den se ale stalo něco divnýho.. ten sen se začal plnit..
Museli jsme do toho obchodu a pak jsme šli tou ulicí. Vůbec jsem na to nemyslela. Vešli jsme do toho domu a mě to konečně docvaklo. Chytla jsem Báru za ruku a řekla, že pudem, ona mě naštěstí poslechla a já jí to všechno popsala, stejně tak i Honzovi. Ten nám najednou řekl, že v tom domě se schovávají podivní lidi atd. Takže mohli klidně vážně Báru i zabít..

Myslím, že je to ehm vize?
Prosím, napište nějaký komentík, ano?!

Vydáno:   11. 1. 2008

Přečetlo:  1775 čtenářů
Autor (vložil): Kathuska

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ PRo KAthusku
22. 01. 2008 12:41
Vojtasek
¤ odpověd
13. 01. 2008 17:43
Kathuska
¤ Divný lidi.
11. 01. 2008 22:00
john