Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Černá kočka
Letos o prázdninách jsem byla v ozdravovně v Krkonoších. Jednou jsme se s holkama rozhodly, že budeme vyvolávat duchy. Bylo to kolem desáté večer, později jsme nemohly, jelikož byla večerka, kterou sestřičky hlídaly, abychom ji dodržovaly.
Jedna holka navrhla, že bychom mohly vyvolat Karla IV., což se mi moc nelíbilo, protože jsem četla, že zabíjí nebo udělá něco strašného tomu, kdo ho vyvolává. Ale většina holek byla pro, takže jsem se musela přizpůsobit. Také mě to trochu lákalo. Měly jsme připravenou tabulku s písmeny a svíčku. Po nějaké minutě se kamarádka zeptala (měla už totiž zkušenosti s vyvoláváním), koho jsme přivolali. Místo toho, aby se začalo psát, že Karel, najednou se tužka, kterou jsme měly položenou na té tabulce začala pohybovat k písmenu S, potom A, T a když to ukázalo na A, všichni jsme se rozklepaly strachy a některé z nás utekly do pokojů, což se nemělo stát. Najednou se začala palma, která byla v rohu místnosti (dost daleko od nás) třepat. To už nevydržela ani jedna z nás a tak jsme utekly, bez toho aniž by jsme ho odvolaly. V noci jsem pak za okny viděla černou kočku, která škrábala na okno a zlověstně prskala. Vůbec nechápu, jak se tam dostala, jelikož jsme byly v šestém patře.
Nemohla jsem z toho spát celou noc a hned ráno jsem běžela za holkama, říci jim, co jsem viděla. A holky mi řekly, že jim taky škrábala na okno černá kočka. Hned jsme šly do společenské místnosti, kde jsme vyvolávaly předešlého dne a ducha odvolaly. Naštěstí úspěšně, protože kočka se už neobjevila.
Také bylo podivné, že v mém pokoji a pokojích, kde bydlely holky, které vyvolávaly se mnou, byly popraskány všechny obrazy, které předtím určitě byly v pořádku.

Vydáno:   23. 12. 2005

Přečetlo:  2409 čtenářů
Autor (vložil): Luky

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Chudáček ducháček
20. 10. 2009 20:20
Lacerta
¤ Vladce pekla
23. 12. 2005 21:54
Jeiden
¤ TO SNAD NE!
23. 12. 2005 19:01
Jeidene
¤ dfffg
23. 12. 2005 17:59
Hana