Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Zajímavé místo
Zdravím všechny čtenáře. Chtěl bych vám tu popsat svůj 2 roky starý zážitek, který se mi stal v bývalém klášteře Mariánská Týnice, ve vesnici Mariánský Týnec nedaleko Kralovic.

Před dvěma roky jsem jel na tábor nedaleko Kralovic. Jednoho dne nám vedoucí sdělila, že se půjdeme podívat do kláštera Mariánská Týnice, který je pouze nedaleko za rybníkem. Došli jsme tam. Ujala se nás nějaká průvodkyně, která nás odvedla do kostela a něco nám o něm vyprávěla. Něco o tom, že je v renovaci, že proto je všude kolem lešení.
Já jsem stál přesně uprostřed kostela a pomalu, ale jistě jsem přestal vnímat, co říká, jelikož mě začaly brnět ruce. Říkal jsem si, že je to divné a za chvíli mě začaly brnět i nohy a celé tělo. Hned mě napadlo, že na mě leze nějaká nemoc, třeba chřipka a přemýšlel jsem nad tím, že nechci být na táboře nemocný, že mám určitě teplotu a budu muset na marodku. Paní průvodkyně zvýšila hlas, takže jsem ji začal poslouchat.
Podívala se na mě a říká:
"Pokud si stoupnete přesně na to místo, kde stojí tenhle kluk, měli byste cítit brnění. Někdo silnější, někdo slabší a někdo třeba žádné".
Všichni se ke mě nahrnuli a já jsem couvl, protože jsem se chtěl z toho místa dostat pryč, aby mě přestalo brnět celé tělo. A opravdu, asi do minuty jsem už žádné brnění necítil, naopak ti co se tam nahrnuli konstatovali, že brnění opravdu cítí.

V tomto přídě lze vyloučit mou vlastní sugesci, jelikož jsem se o brnění dozvěděl asi 5 min. poté, co mě začaly brnět ruce a následně celé tělo. Nevím, co to bylo, ale zážitek to byl opravdu zajímavý. Já sám se domnívám, že by to mohlo být místo s nějakou silnou energií. Odkud ale tato energie pochází vysvětlit nedokážu. Osobně by mě zajímalo, jestli tato energie má nějaké účinky. Tak pokud se tam někdo vydáte, dejte vědět.

Vydáno:   21. 11. 2007

Přečetlo:  3765 čtenářů
Autor (vložil): Trefort

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Energie určitě
28. 11. 2007 23:05
Khartazs