Vaše příběhy

- Sny a realita -

Návaznost snu
S kámoškou jsme měli období - asi měsíc.

Zdál se mi sen. Obyčejný, z úplně normálního života. Najednou skončil a začal další, který si nepamatuji. Nevím proč, ale zůstal mi v paměti.
Asi o dva dny se stalo právě toto. Nebylo to nic neobvyklého, jen dvě ženy chodící ulici s nákupními taškami. Mě to ale vyrazilo dech.
Když jsem se s tím svěřila kamarádce, prozradila mi, že se jí zdál sen, který jakoby začínal odprostřed. A přesně navazoval na ten můj. Najednou jsem věděla, na co myslí. Byl to ten sen. Pak mi něco říkala a nevěděla, jak pokračovat. Dořekla jsem to za ní a ona jen valila oči.
O týden později měla přijet její sestřenice, kterou jsem nikdy neviděla. Ptala jsem se na ni, protože to možná mohla být naše učitelka.
Najednou jsem řekla ...vsadím se, že je blondýnka. Prostě to vím." A ona na to Jo, je blondýnka, ale myslím, že si obarvila hlavu na nějaký červený odstín." Chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale pak jsem si řekla, že je to shoda náhod.
Celý měsíc jsem věděla, na co moje kamarádky, ale i lidi, co moc neznám a dají se se mnou do řeči, myslí. I teď to pokračuje. Pořád vím, že když kámoškám dojde řeč, nemusí mi to dál vysvětlovat.

Nevím, ale tahle moje schopnost mi zatím vyhovuje;-).

Vydáno:   5. 2. 2007

Přečetlo:  1853 čtenářů
Autor (vložil): Klára

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ to jo
12. 02. 2007 13:46
Klára
¤ Náhoda...
10. 02. 2007 17:04