Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Modré oči
Četla jsem si Vaše příběhy a taky sem taky jeden přidám...

Když jsem byla malá, mohlo mi být tak 5-6 let, zemřela mi prababička, v té době jsem tomu moc nerozumněla.
Mám pokoj dohromady se svou sestrou, ona měla postel u zdi a já napříč k ní přímo naproti dveřím. Stalo se to asi týden po smrti prababičky...
Jednou ráno jsem se vzbudila brzo ráno, mohlo být tak kolem sedmé, venku už bylo rozedněno. Otevřela jsem oči a koukala na dveře, když v tom se začala pohybovat klika směrem dolů, jako kdyby chtěl někdo otevřít a pak se vrátila zase zpět. Takhle se to opakovalo asi 3x, až se dveře otevřely, dveře jsou prosklené a vždy je vidět, když za nima někdo stojí, ale teď tam nikdo nebyl.
Lekla jsem se, když se dveře otevřely a nikdo nevešel. Začala mi být zima a schovala jsem se pod peřinu, přetáhla ji přes sebe, takže jsem měla ruce za hlavou a klepala se zimou a zároveň strachem. Nic se nedělo, tak jsem peřinu trošku odhrnula a podívala se za sebe, jak jsem ležela, zaklonila hlavu a podívala se nahoru. Udiveně na mne koukaly světlemodrý oči, jinak to nemělo tvář a bylo to celý bílý. Koukala jsem jenom kousíčkem z tý peřiny, takže jsem viděla jenom tohle, pak se schovala znovu pod peřinu a usnula.
Ráno jsem se šla zeptat mámy, jestli se na mě byla ráno podívat, byla ještě v ložnici a spala. Řekla mi, proč by za mnou chodila a já jí sdělila, co se mi stalo a ona na to, že se mi určitě něco zdálo. Ale sen si přeci nebudu pamatovat 16 let.
Mimochodem, když jsem se ptala, jaký měla prababička oči, řekla mi, že modrý.

Stalo se někomu něco podobného? Aby u něj byl někdo tak blízko a koukal mu přímo do očí?

Vydáno:   20. 10. 2006

Přečetlo:  1799 čtenářů
Autor (vložil): Anomis

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ něco podobného...
11. 11. 2006 21:45
Erien
¤ oči
22. 10. 2006 2:04
kytička