Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Niečo v posteli? - (komentáře)

Enigma
astralni zazitek
15. 05. 2020 21:16

Tohle je uplne normalni a deje se to vzdy kdyz astralne vystupujes z tela-je to prechod mezi fyzickou realitou a astralnim svetem a pokud si pri vedomu, nebo uvedomujes si to, tak citis vibrace ktere se mohou projevovat ruzne - budto jako vlny v tele nebo trepani, ja jsem mela i vlny, i padani-propadani, elektricke soky shora dolu nebo opacne a trepani posteli-to samozrejme neni tva postel co se trepe ale tve astralni telo.Ja jsem jako dite vzdy rozhoupala postel (s vedomim ze je to postel ne me telo haha) a nakonec me to vyhodilo z tela ven.
#je to take doprovazeno zvuky-nekdy strasne hlasitymi.
vubec se toho neboj, je to normalni prubeh, oddej se tomu :)
grebena
ahoj
13. 11. 2019 22:24

toto vypadá jako pokus o astrální cestování. Neměj strach až to příjde znovu, zkus se uvolnit a nebát se, můžeš zažít zajímavé věci :)
AnchKa
Ahoj
7. 06. 2019 21:25

ano nejspíš to je trans ze kterého vycházíš z těla..neboj se nic,protože ty jsi jediná, kdo to může ovlivnit jakkoliv.A vrátíš se neboj,ještě se ti to zalíbí a budeš to intuitivně nakonec sama ovládat a dostávat se všude.Dlouhé roky jsem cestovala....měla jsem pauzu asi tak tři,čtyři roky a teď se to vrací.Zas si budu užívat neznámých světů. :-)
Martinasa
Missi
7. 05. 2019 22:11

Missi: preboha :D nestraš ma s astrálnym :D keby sa to stalo tak by som bola v keli... Nevedela by som sa vrátiť :'D a ono to nebol iba zvuk.. Ale aj to trasenie so mnou pri každom udere proste seriózne podobnou v posteli akoby niekto udieral silno do toho a mnou to vzdy proste nadskocilo. Take silne. A spat som fakt nespala pretože som sa vážne prebrala a ako hovorím tak som sa potom este aj na bok otočila a cakala. Vnimala som bdelo na 100 %. Stalo sa mi toto ale iba vtedy. Inak nikdy co si pamätám. A hento ze prejde energia taka zrazu telom tak to poznám. Mocne veci toto haha
missi
Martinasa
7. 05. 2019 19:26

Silny zazitek. Ne pri kazdem cteni pribehu me mrazi.
Mohlo by to byt, jak pise Bigbiz, zacatek Tveho vycestovani z tela a pokus o vstup do astralu.
Ale mohla si i jen byt ve stavu, kdy Tve telo jeste spi a mysl je uz castecne vzhuru. Nekde mezi snenim a bdelym stavem. Pri tehle fazi se nam mozek tak trochu zblazni. A snazi se nase telo vsemozne vratit do reality. A v tomhle stavu se nam deji divne veci. Neni to klasicke SP, muzes se i pohybovat a casto i treba chodit, ale mozek proste nefunguje uplne.
Neco podobneho jsem zazil. Je to docela pakarna a ten zvuk je naprosto realny. Stalo se mi to asi dvakrat. Ale daleko casteji se me stava, ze usinam a najednou mnou projede neco jako elektricky vyboj. Je to jen okamzik. Jak lusknuti prstama. Projede to celym telem. Ma to i zvuk, takove silne ,,lupnuti,,
Nevim jak to popsat. A cele to doprovazi jeste vnimani nejakeho obrazu. Ale je to jen cernobila struktura. Vzdy jina, ale geometricky presna. Opakujici se krivky ruznych tvaru. Zkousel jsem to i nakreslit, ale ten obrazec je moc slozity. Podobne to je kruhum v obili. Ale mnohem slozitejsi. Nevim co to je, proc to je, proste to obcas je. Neni to desive, jako ten zvuk co si slysela Ty. Jen se mi pokazde hrozne rozbusi srdce.
Bigbiz
Nezažil jsem to,
7. 05. 2019 12:29

ale myslím, že by se mohlo jednat o začátek astrálního cestování. Ten hluk se u toho občas prý objevuje.