Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Zvláštní jevy - (komentáře)

Garfi
Zdravím Kristýno,
3. 10. 2018 21:46

není doma mezi vámi někdo dospívjící? Tak mezi 12-20 roky? Další možností je totiž i ta, že jde o energii dospívajícího, ta může být velmi silná a pokud je dotyčný mladý člověk v psychické nepohodě, může to být i jím...
Energi
co tím vlastně
2. 10. 2018 19:54

ta věštkyně chtěla říct...divný pach a proč by to mělo být špatné?Mám dojem že Vás jen víc vystrašila ta věštkyně :-)
Energi
A proč si myslíte
2. 10. 2018 19:50

že na vině je otec?..jen kvůli tomu že Vám to řekla věštkyně?Blbost..příčinu hledejte taky v sobě.
SofiaFDZ
Kristyno
2. 10. 2018 13:58

Ja myslim, ze nahody neexistuji. Samozrejme, ze pokud bysme chteli za kazdou cenu najit nejake vysvetleni, ono by se vzdycky nejake naslo, ale to by tech nahod, co popisujete, bylo najednou nejak moc. Myslim, ze energeticky napjate situace v dome, tyto jevy pritahuji/zpusobuji. U nás v rodine se taky dely zvlastni veci, kdyz jsme si prochazeli tezkym obdobim a taky po smrti dedy. Treba se sama zapinala televize, jednou se sam od sebe roztocil tezkej lustr, mama v noci slysela nekoho oddechovat a dcerka s babickou vidali ruzne stiny, postavy nebo co to bylo. Ja zastavam nazor, ze by se tyto veci nemeli podcenovat, ale taky ne precenovat. Proste pomodlit se, nechat si doma vysvetit, ocistu, pokud uz mame to podezreni.
missi
Kristyna S.
1. 10. 2018 21:23

Zacnu od konce. Je dobre, ze uz mate klid.
Je tezke rict, co dane jevy zpusobovalo. Mohla to byt jen souhra nahod, ale taky nemusela. Hodiny se casto zastavuji, kor stare mechanicke. Spousta pohyblivych casti a prach, to udela svoje. A nemusi se zastavovat pokazde ve stejnou dobu. Ta spadla deska, to muze udelat i pruvan. Ale jak pises, byla zabezpecena. Ta digestor. Zalezi na typu. I kdyz jde vypinac hodne tezce, tak muze zustat pri vypnuti v mezipoloze a pruzinky uvnitr casem mohou ten vypinac prepnout tam, nebo tam.
Zvuky v dome, pusobeni vlhkosti a rozpinavost rozlicnych materialu mohou evokovat zvuk kroku. Dvere ve sklepe, kdyz v nich lupne a schody nad nima mohou fungovat jako rezonator. Vetsina veci se da vysvetlit. Vetsina. Jsou veci, jevy, ktere ale vysvetlit nejdou. Netvrdim, ze se u vas nic nedelo. Jen jsem se na to tentokrat a hlavne proto, ze se uz nedeji, podival z pohledu skeptika. ;-)
Jinak, tim vysvecenim se nic nezkazi. A je jedno, jestli jsi, nebo nejsi verici. Je jedno, jestli ocistu provede knez, nebo indiansky saman. Je to porad jen prace s energii. I kdyz maji kazdy jinou viru a jineho ,,boha,, ta energie se kterou pracuji je stejna. A jestli drzi v ruce nadobku se svecenou vodou, nebo doutnajici bilou salvej je jedno. To uz je jen obrad.
Ocistit dum si muzes i sama. A to bud pomoci kamenu,soli a nebo i energeticky. Nevim jak jinak to nazvat. A budes pracovat s tou samou energii jako tek knez, ci saman.