Vaše příběhy

Sny a realita

Divný prožitek - (komentáře)

Garfi
Ahoj Moniko,
26. 08. 2018 21:32

přijde mi, že ti bylo nabídnuto, aby sis uvědomila, že si sama tvoříš svou budoucnost, svůj život. A pak zase pravý opak - jaké to je být paralyzovaná, nebýt sama sebou. V té druhé části souhlasím s Akii.
Askii
MonikaL
23. 08. 2018 22:08

Podle povrchního popisu slovy (neb slova nikdy nemohou vystihnout podstatu zcela) to možná smysl dává. Pak je samozřejmě důležitá velká množina jemných detailů, které souvisí s pocity během snu, během životního obodobí, kdy se sen zdál, úroveň vědomosti, události, které mohly sen vyvolat, zdali nebylo něco ze snu zapomenuto a mnoho dalšího). No a pak už je na každém, zdali se více do svých snů vnoří a začne je více prožívat. Já jsem se do tohoto před 2mi lety vnořil, protože jsem kvůli vnějším tlakům cítil, že ztrácím kontakt sám se sebou, no a vyplatilo se mi to. K Tvému snu bych ještě dodal, že touha po něčem může být i skrytá nebo na vědomé úrovni potlačovaná. Ukázka schopností před blízkými nemusí v zásadě znamenat touhu po předvádění se, jak jsem uvedl původně, ale možná i cítění jistoty pevných a oduševnělých vazeb, takovou tu jistotu, že jsou tu pro Tebe ochotni pomoci, ale to již podléhá jemnější spíše citové rovině popisu.
Příště bych byl, být Tebou, ve snu více vědomý a tím odboural tu paralyzovanost. Ta často souvisí s tím, že nemáme v naší realitě kompetenci být sami sebou. Kompetenci nám odebrali ve škole, některým už i nevědomí rodiče nebo příbuzní a pak si tuto nekompetenci tedy neschopnost čelit vnějším vlivům, které se zdají být silnější, přenášíme i do snů.:-)
MonikaL
Askii
22. 08. 2018 12:37

Tak smysl to asi dává, ale netouzim po těchto schopnostech a po pravdě řečeno z nich mám takový respekt, že se jimi blíže nezaobiram. Jinak v tom snu jsem šla tyto schopnosti ukázat ne kvůli předvedení se, ale proto, že jsem sama byla v údivu, co se se mnou děje. Ale tvé vysvětlení je logické a dává smysl.
missi
Askii
21. 08. 2018 21:44

Mrkni i na ten jeji predchazejici sen.
Askii
Nooo
21. 08. 2018 21:28

To pohybování předměty by mohlo znamenat Tvou skrytou touhu po paranormálních schopnostech. Např. i to, že jsi šla své schopnosti brzy po jejich získání předvést ostatním, může znamenat nebezpečí zneužití, neb takovými schopnostmi se člověk neprezentuje.
Ten oblak a kapku s černým organismem může znamenat daň za takové schopnosti, že po jejich získání Tě může ovládnout něco, co nemůžeš ovlivnit. V podstatě si myslím, že je to může být varování. Některé věci bychom neměli otevírat.
missi
MonikaL
21. 08. 2018 19:00

U tohohle snu nevim.
Zajimava je ta kapka. Realisticka. Ta zmena zbarveni. To me, nevim proc zaujalo. Ten organismus uvnitr. Pro me trochu desiva predstava.
MonikaL
Sen
21. 08. 2018 11:18

Co se snů týče, mám to různé. V tomto snu jsem své ruce viděla, protože jsem je používala při pohybování těch věcí myslí. Někdy jsem ale i jiná osoba a koukám na sen jako na film. Moc často se mi sny nezdají, ale když ano, bývají hodně živé :)
missi
MonikaL
21. 08. 2018 0:08

Zajimave..popremyslim..
Sny jsou casto ,,divne,,
Zajimalo by me, jestli ve snech vidis sama sebe. Rozumej tomu tak ze ten sen vnimas jako obraz treba v telce, kdy jednou postavou jsi Ty sama, nebo vnimas to deni jakoby ze sveho pohledu? A v druhem pripade, videla si nekdy ve snu svoje ruce?