Vaše příběhy

Setkání s UFO

Komu to patří? - (komentáře)

Vehement
...
25. 06. 2017 19:43

Jaký máte názor na kihu 12 čísel z kosmu?Český autor je vědci zesměšňován,ale co když...?
Garfi
Vehemente,
5. 06. 2017 15:46

díky za tip. Už jsem se ptala a kamarád mi půjčí prý jak Tajnosti Egyptské, tak indindické. To je hezký výraz:"dávno zapomenutá země". :-) A výstižný. Mně se zase líbí, jak Bohovi říkají severoameričtí indiáni -Velký Duch.
Vehement
Garfi,
3. 06. 2017 13:35

Ten názor na staré národy také sdílím.Měly povědomí o existenci vědomí a snad s tím souvisí i stavby různých henge,bury a rondelů,pyramid atd.
Taky d tím vším určitě souvisí to co nynější věda čím dál více přijímá,totiž existenci temné hmoty a temné energie,oba fenomény takzvaně temné,můžou být oním stavebním prvkem s energií,se kterou na naší hmotné úrovni neznáme interakci,pro světy kde se existuje v duchovním souladu s bohem,pro jejich obyvatele stejně hmatatelný mi jako jsou pro člověka světy takzvaně hmotné.
Sežeň si knihu od Paula Bruntona Tajnosti Egyptské a přečti si kapitolu Noc ve velké pyramidě.Taky citáty starověkých duchovědců jako byli Platón,Plutarchos,Iamblichos v kapitole Stará egyptská mystéria a dalších,jasně ukazují,že dobře znali existenci našeho duchovního základu a vybízeli k nalezení toho co Ježíš nazývá Královstvím nebeským,akorát tomu říkali např. dávno zapomenutá země...
Garfi
Vehemente,
3. 06. 2017 12:46

zrovna tyto dva příběhy si pamatuji. Zvlášť ten Růžový elixír. Je to geniální. Každá povídka mapuje jeden fenomén. Metafyzika je ta pravá celistvá fyzika, to jen lidi na jakési "oficiální" úrovni zamrzli ve hmotě víc, než je zdrávo. Staré národy to ještě vyučovaly pěkně společně. :-)
Vehement
Garfi
3. 06. 2017 12:32

Ne asi nebyl,je to na youtube i uloz.to.Metafyzicke příběhy mám a některé,např.Růžový elixír a Skála sebevrahů jsem četl víckrát.Geniální E.T.
Garfi
Vehemente,
3. 06. 2017 9:59

ten člověk, nebyl to Pavel R.? Jinak ano, i já začala u ufologie, k čemuž mě logicky vedl můj zážitek. A další zážitky pokračovaly, jakmile jsem se rozpomněla a začala být "bdělá". Ale to byl začátek. Nemám tak absolutně silný zážitek jako ty, bohužel, ale vzhledem k tomu, co jsem slyšela (videa) manželů Tomášových, četla Metafyzické příběhy pana E.T. a mnohé jiné a hlavně zpovědi lidí, kteří prožili totéž co ty, to mi zapadlo do mozaiky nejen logicky, ale především pocitově. V jedné takové zpovědi zaznělo, což se mi moc líbilo, že Bůh (velké B píšu nikoli proto, že si představuji pána s vousem :-), ale proto, že jde o největší veličinu), že to souzní i s teorií Velkého třesku. Tento název vyšel z hmotného nazírání věci, nikoli duchovního. Ale v podstatě jde o totéž- Bůh se rozdělil (je ve všem), aby prostřednictvím toho, co vzniklo, tedy i nás, poznával. A já to vnímám tak, že jeho láska je to, co my tu hledáme a po návratu ke zdroji tak silně pociťujeme. Tady ve hmotě toužíme po lásce, protože jsme tu absolutní zažili a někde v podvědomí to máme pořád, tu potřebu. Jinak mám obavy (ač bych jako Duše mít neměla), o tento krásný hmotný svět. Jsme tu přece proto, abychom poznávali, rozšiřovali a to pomocí hmotných smyslů i krásu hmotného světa. Teď mi na zahrádce kvetou růže a jiné květiny, ptáci nádherně zpívají, to jsou ty nejkrásnější symboly (pro mne) tohoto hmotného světa a doufám, že zůstane zachován. Ač z pohledu Duše je to jen epizoda. Vrátím se ale k té myšlence, kdy se Bůh rozdělil do nesčetně částeček vědomí, kterým jsme i my. Proto jsme všichni jedno, z jednoho zdroje. Kdyby si to lidé uvědomili v plné hloubce, nemohli by se k sobě chovat, jako se chovají. Na druhou stranu funguje dualita...
Vehement
Garfi
2. 06. 2017 23:50

To o Projektu Záře jsem četl už dávno,takže vím o čem je řeč.
Ve známém dokumentu čt-Setkání s ufo,nebo tak nějak, jsou pozoruhodné fotky fotografa z Prahy,který často chytne talíře či doutníky často poblíž církevních staveb.
Mé indicie z mého soukr. zkoumání říkají,že to velmi souvisí,tedy jev ufo,ufo ve smyslu neznámý avšak jasně viditelný objekt na obloze který se jasně vymyká všemu konvenčně známému,s existencí nejvyšší instance jíž je bůh,kterého si lidstvo vůbec,ale vůbec neuvědomuje.Toto přehlížení nejzávažnějšího faktu může mít velmi závažné důsledky.Jinými slovy,ten kdo má být člověkem hledán a nalezen je zcela ignorován,neznám a netušen a z toho plyne i jen logicky trest.I jen logicky říkám proto,že znám něco co mi bylo soukromě sděleno.To sdělení zní-není vyhnutí,těžkým ranám,které přijdou se lidstvo nevyhne!
Dlužno říci,že takzvané osvícení,poznání,satori,spojení s bohem,nirvánu,poznání nejzazší pravdy o nás a tím i o boží podstatě,protože existuje li duše tak nemůže být jiné podstaty než sám bůh,který ji ze sebe individualizoval,mi bylo dopřáno již v 17ti letech v naprosté rezolutnosti,tedy rezolutnosti ve smyslu poznání podstaty,nikoliv vsevedoucnosti,a v tomto článku zmiňovaný doutník se zjevil myslím si v souvislosti s tím mým poznáním.Asi 4 roky po tom,oč se mnozí buddhiste marně snaží třeba celý zivot aniž by dosahli toho vo mi bylo dáno dosáhnout,jsem velmi hluboce hloubal o tom,že musí někde ma jiných planetách u nesčetných hvězd,tedy sluncí, dávno vědět to co vím já.Bylo by absurdní,aby ti kdož znají techniku dalece predcici tu pozemskou,neznali ještě naši pravou podstatu,naše opravdové jáství,co je to já, co je to onen pozorovatel v nás, naše nejzazší bytí,zdali je to mozek,nebo vědomí na hmotě nezávislé?
Takto jsem tehdy přemýšlel a říkal si,co když tzv. Ufo o kterých jsem již dříve slyšel ,jsou koraby z takovýchto vyspělých světů kde je již všeobecně známá pravda o soupodstatnosti s bohem?Želel jsem toho,ze ja nic nikdy nevidel a najednou taková demonstrace doutníku jako na zavolanou.Oni prostě vědí vše...
Garfi
Vehemente,
2. 06. 2017 22:30

zeptám. V exopolitice jsou lidé, kteří v Záři pracovali, nechci zde však rozebírat, proč z ní odešli, ale důvod byl závažný. Já sama jsem nejdřív kdysi Záři kontaktovala a jako většina lidí, ač jsem vše podrobně popsala, zaškatulkována jsem byla "nedostatek informací". Pořád lepší, než jejich obvyklé meteorolog.balóny apod. Nicméně máš pravdu. Jinak lidé se ozývají, ale většinou chtějí zůstat inkognito, nechtějí jít "s kůží na trh". Někdy přijdou jen k vedoucím projektu Alfa a svěří se jen jim, někdy přijdou mezi nás na naše setkání. Mají třeba z toho i trauma, připadají si jako blázni, neb jsme byli vychováni k tomu, že takové věci jsou hloupost, neexistují.Já už tu hranici obav o to, co kdo řekne, překročila dávno. Člověk je svobodnější, když se přestane bát -čehokoliv. Třeba mluvit pravdu.:-) Mám však poznatek, že lidé jsou nakloněni uvěřit daleko spíš lži než pravdě, to je zajímavý fenomén... Jinak díky, je to už dávno, ale člověk si to pamatuje. Respektive něco celou dobu a něco si vzpomněl až po letech. To rozpomínání se je taky zajímavé, jako když se uvolní stavidla, nejdřív jen malý proud vody (vzpomínek) a najednou to jede. Zážitků se taky nasbíralo víc, ale tento byl nejvíc "na blízko a na živo".
Dana P.
Vehemente
1. 06. 2017 13:38

zajímavý návrh, podle mne se neujme.
Existuje spousta lidí co něco viděli a zažili (a svěřili by se) a nevědí nic o projektu Záře a tím méně o jakési exopolitice.
Vehement
Garfi
28. 05. 2017 16:15

Ivo,zeptej se svých přátel z exopolitiky,jestli by nebylo dobré zřídit sekci,něco jako má projekt záře-záznamy o pozorování lidí s tím rozdílem,že by každé pozorování bylo podrobněji popsáno.To by bylo časem doplnovano až by to vydalo na hodnotnou evidenci,která by myslím více motivovala,aby se lidé více svěřovali s myslím ještě mnoha zkušenostmi,které si nechávají pro sebe...
Vehement
Garfi
22. 05. 2017 17:36

Shlédl jsem video s tebou.Zajímavé.
demon hopskulka
Garfi...
14. 05. 2017 22:53

..mame litr na Benešovu linii? Před 2 světovou to nestihli min. o 3-4 roky.
demon hopskulka
Garfi...
14. 05. 2017 22:50

..mame litr na Benešovu linii? Před 2 světovou to nestihli min. o 3-4 roky.
Dana P.
:D
12. 05. 2017 11:09

malý přítel z města N ?
Energi
Vehement
12. 05. 2017 8:28

tož kamaráde "s kama sí"?!:-)
no a jak se tady máte bando?
Garfi
Pro Kybernauta
8. 05. 2017 20:43

-nejste z města K.? Svět je malý a Čechy a Slovensko obzvlášť.:-)
Vehement
Že kur?a
6. 05. 2017 18:31

Iveta nic nenapíše.Však lítá mimo tělo,tož nech jim řekne,Hoši odkáď ste?'
missi
Kybernaut
2. 05. 2017 23:13

:-D hele, ctu si tu Tvoji,, esej,,porad dokola a zasnu. Nic ve zlem. Je mi celkem jedno, ze zasnes nad moji antilogikou a popravde se bavim s jakym presvedcenim o tom pises.
Kolik tech extradimenzionalnich bytosti si videl? Myslim jako na vlastni oci. Ze si troufas tvrdit, ze jsou ruzne druhy. Odpoved, ze si to cetl je k smichu. To uznas sam, ze jo? On papir snese hodne a net jeste vic.
missi
Kybernaut
2. 05. 2017 22:31

Noo..vysvetlil si to hezky..:-D
Jen, jses si tim vsim jistej?
Kybernaut
Je ich veľa druhov.
18. 04. 2017 3:22

missi, na tvoju otázku "Co myslis tim, ze se mohou chovat jinak?" odpovedám takto nasledovne: tým, že sa extradimenzionálne bytosti chovajú ináč a rozdielne, myslím tak podobne ako keby sa povedalo, že "rôzne živočíšne druhy z lesa alebo z džungle alebo rôzne živočíchy z našej pozemskej prírody". Extradimenzionálnych bytostí je veľa rôznych a od seba nezávislých druhov, nejedná sa iba o jeden druh a z toho dôvodu sa nesprávajú rovnako ale rozdielne. Tak podobne aj nás ľudí je veľa druhov a rás, sme rôzny, každý je jedinečný a iný a každý sa správa ináč, každý má inú psychiku, každý má iné gény, každý má iné odtlačky prstov, každý má iné oči, každý má iné prostredie, každý má iný život, každý má iný osud, každý má iné životné ciele a plány, každý je v rôznych smeroch rozdielny a nikto z nás nie je rovnaký ako nejaký roboti a preto sa každý správa ináč. To spôsobuje rozdielnosť a tak podobne sú iné a rozdielne aj tie bytosti z iných svetov (ktorých je tiež veľa druhov), ktoré z tohto dôvodu majú rozdielne a iné správanie sa. Sú zlé, dobré, každé majú iné ciele a iné priority a tak podobne sú všelijako od seba rozdielne a preto sa správajú rozdielne a ináč. Dúfam, že som to dostatočne jasne vysvetlil.

missi, na tieto dve tvoje otázky "Jako, ze by na ne neplatily fyzikalni zakony? Tedy ty fyzikalni dane te dimenzi ve ktere zrovna jsou?" odpovedám takto: Ale áno, platia na nich naše fyzikálne zákony, ak sa sem dostanú ale to nemá nič spoločné s fyzikálnymi zákonami a hore vyššie som už vysvetlil, že prečo majú rôzne a rozdielne správanie, lebo aj oni sami sú iný a rozdielny, nie je to iba jeden druh ale veľa druhov ich je a pochádzajú z mnohých dimenzii vesmíru (viac aj menej vyspelé napríklad), oni pochádzajú z mnohých svetov, nie len iba z jedného a je ich veľa druhov. Podobne ako tuto na Zemi je veľa živočíšnych druhov, ktoré majú rozdielne správania. Odlišnosť to spôsobuje, že majú iné a rozdielne správanie a nie fyzikálne zákony.

Takto podobne aj Vehementovi odpovedám, že v čom spočíva to ich iné a rozdielne správanie, veď jednoduchšie a logickejšie vysvetlenie na to ani nevie byť, sú predsa aj oni iný, je ich veľa všelijakých od seba aj radikálne odlišných druhov, tak je predsa samozrejmé a logické, že majú aj iné a rozdielne správania a ja normálne žasnem nad vašou "anti"logikou, že vy sami na to neviete prísť, že aj takéto jednoduchosti a samozrejmosti vám treba vysvetľovať.

Nie len od Projektu Žiara (Záře) sme informovaný o takzvaných "strieborňákoch". Napríklad aj v tejto vynikajúcej knihe sa o nich píše: https://antikvariat-brno.cz/upload/images/large/90039.jpg.

Vieme grebena aj o tej svietiacej stene v podzemí v Jihlavě.
grebena
Vehement
17. 04. 2017 10:01

No... ta absence vědomí u vědců a následně jejich dokázání/nedokázání nehmotných předmětů bude mít možná souvislost s tím, že dosud věda nedokáže sloučit kvantovou mechaniku a obecnou teorii relativity (což si já osobně představuji jako právě ten přechod mezi jemnohmotným světem a tím "naším" materiálním). S tím S. Grofem s Vámi souhlasím. Bohužel svět kolem nás je založen materialisticky a spirit je momentálně okrajovou součástí našeho vědomí. Hodně je to podle mě o víře. Pokud věřím, tak i vidím ... :) Myslím, že se ale mýlíte v tom, že by se nedal nehmotný subjekt změřit hmotnými přístroji. Myslím, že se tohle měřit dá, minimálně nepřímo. Tady jde spíš o umění interpretace takového měření ... bohužel také naše smysly jsou dost limitované... domnívám se, že věda je ve slepé uličce, což je dáno vládními příkazy a regulacemi, které dle mého názoru jsou takové, že vědu vedou, možná i cíleně, do slepé uličky. Ale to je na delší diskusi :)
Vehement
grebena
17. 04. 2017 9:11

Četl jsem poznatky Massima Teodoraniho a v mnohém jsou opravdu zajímavé,co je však naprosto pro vědu a vědce nedostatečnou je naprostá absence sebemenšího povědomí,že existuje vědomí,že to je základ jakékoliv individuality,jakéhokoliv prostoru,tedy i vesmíru apod.To ani nemluvím o tom,že jeho neznalost je zároveň největším provinenim,prohreskem člověka.Bez uvědomění vědomí neexistuje jeho znalost a veskera vzdelanost bez toho je velká pýcha.Ramana Mahariši,což byl a stále je velkým znalcem vědomí učil nauku vedoucí k jeho poznání,nazývající se átmavičára,označoval veškeré poznání bez uvědomování vědomí za ucenou nevedomost.Kristus to nazýval hřích proti duchu svatému,který oproti hrichum tělesným a jiným,nebude nikdy odpusten.Nebude,protože nemůže.Zde více než kdekoli jinde platí-nevedomost neomlouvá.Pak dochází i k takovým extremum,že se vědci snaží dokázat objektivnimi důkazy subjekt,který je zcela nehmotny,tudíž hmotnymi přístroji nedokazatelny.Jestliže chceme vidět například Prahu,nemůžeme jet do Bratislavy,tak je to i s našim já které je vědomí,dokud věnujeme pozornost výhradně objektům a ne tomu co je schopno si veškeré objekty uvědomovat,nikdy ho nepozname.Toto mi na všech těch poznatcich o iontech,plazme,neutrinech chybí.Naprostá ignorace vůči faktům a z toho nutně vyplývající nesprávné závěry,které jsou přinejlepším polopravdami.Zkoumají následky a nemůžou poznat nejzazší příčiny.Pak se děje,že například Mudr Stanislav Grof je s vysmechem,sarkasmem ,vyznamenavan jednim spolkem bludnym balvanem a následně arcibalvanem.Nedivim se,že si mnozí,ne-li vsichni velci mudrci z řad krestanskych mystiku,hinduistickych joginu,buddhistickych mnichu,nechavaji své největší a nejdulezitejsi poznani pro sebe.Co je popsano papíru a knih o možných prognozach vývoje lidstva těmi,co nevědí zhola nic o tom co jiní dávno tisíce let vědí.Jejich závěry jsou jen zavadejicimi polopravdami,které jsou ve výsledku k ničemu,stávají se oněmi povestnymi svudci,které když někdo následuje,spadne spolu s nimi do jámy.Eduard Tomáš říkal-na smetiště dějin.Bez uvědomění vědomí nemá nikdo v očích božích na nic nárok...
grebena
vehemente
16. 04. 2017 19:40

V tomto dokumentu https://www.youtube.com/watch?v=dGu_Z0VrIS8&t=1141s jsou náčrty objektů, které mi popisem také připomínají tvé tyčky a doutníky ... no zajímavé také je, že na uzemí Skandinávie jsou tyhle doutníkovité létající objekty často pozorovány ...
demon hopskulka
Vehemente ...
16. 04. 2017 19:24

..brácho. V noci to stvítilo, když sem se díval nahoru na oblohu,teda dolů :-). Oni svítí jak potřebují.
Vehement
Proč ?
16. 04. 2017 18:36

Svítí.Rozhodně nesvítí vždy.Jednou jsem viděl 2 obdobné podlouhle věci tvaru doutniku či dlouhé tyče,cigarety,nebo kopí letět v nadhlavniku ve výšce okolo 2km a vubec nesvitili.Letělo to za sebou v poloze napříč vůči směru letu,tedy dlouhou stranou,tou kterou běžně považujeme například v autobuse bokem,ve směru letu.Přišlo mi podivné,až podezřelé,že objekt,který jsem tak relativně vzácně,pozoroval r.1994,vidím znovu roku 2012 a ještě k tomu dva,zrovna nad hlavou.Sedočerné až.stříbrné monstra tvaru doutníku pokračovaly v rovnoměrném letu cca 200 km/h až k nejbližšímu a vlastně jedinému mraku typu cumulus,nebo cumulus congestus,což je takový vyvinutejsi květák.Za ním se na chvíli schovaly,posléze to vyletelo daleko větší rychlostí,ve směru 90 stupňů oproti původnímu smeru letu,tedy kolmo a svete div se-v úplně jiné barvě-čistě bílé.Ta změna se mi nezdá nasvicenim slunce,to znám.Tohle byly mimikry.Původní doutník rozhodně nesvitil tak jak si to někdo možná predstavuje,naopak jeho drtivá část se oproti nebi jevila tmavá až černá,jen konce měly malé červené a zelené jakoby polohove,ovsem oproti konvencim-neblikajici svetla.Tichý gigant zaujimal značnou,opravdu značnou část oblohy.U neznámých těles se těžko odhaduje velikost,cvicenym odhadem vsak můžu vyloučit,že měl 10,20 metrů,ale okolo 100,možná však klidně 2,nebo 300 metrů.Je pravdou,že ecistuje dost zpráv a záběrů,ale například včera jsem ukazoval záběr z ruské stíhačky,jak letí za ufo tvaru válce a bylo mi řečeno-třeba je to fake.Hádat se s nikým nechci...

grebena
vážení
16. 04. 2017 13:07

Massimo Teodorani zkoumá tyto světla už pěknou řádku let a v nejprestižnějších vědeckých časopisech publikoval s kolegy už mnoho zajímavých poznatků. Doporučuji si ho vyhledat na internetu a stáhnout si některé z jeho publikací. Zde s ním zajímavý střízlivý rozhovor http://www.unexplained-mysteries.com/column.php?id=200292
Dana P.
Vehemente
16. 04. 2017 12:29

měli a mají jasno v tom, kdo to k nám (shůry a odkud - míněno samozřejmě z vesmíru) přichází. Jak je možné, že dnes existují už tuny dokumentů i s fotkami, svědectvími lidí a nafilmovanými objekty různých tvarů a pro nás nevysvětlitelného chování hlavně co se rychlosti a změn pohybu týká a my to pořád nevíme? Jak to?
Mezi námi, zajímalo by mě, proč vlastně svítí?
Vehement
A v čem
16. 04. 2017 11:49

mají jasno?
Dana P.
pro vás, pánové,
15. 04. 2017 23:06

záhada, Mayové a Dogoni mají jasno...jak je to možné, jaké by pro to mohlo být vysvětlení?
:D
grebena
Vehement
15. 04. 2017 22:41

no jo ... jsou tu holt mezi námi již pár století (tisícíletí) létající svítící kulové objekty, které vykazují inteligentní chování... Odkud jsou, nebo kdo je řídí, pilotuje je pro mě záhada... možná jsou to sondy lidí z daleké budoucnosti... taky možnost :) Vážně záhada tahle světla ...
Vehement
grebena
15. 04. 2017 19:37

Četl jsem tvůj článek o svetlech v Norsku a přesně jako na ilustračním fotu jsou i ,,mé"koule na mých fotkách.Vidím,že to co doprovázelo létající pevnosti za války je asi totéž co je na mých fotkach.Za mne můžu říct,že se nejedná o jev trvající pár vteřin,nebo minut,v mém případě to se mnou muselo být alespoň hodinu,nad různou krajinou,vždy tam,kde jsem změnil trasu letu.Rezolutně cílený doprovod.
grebena
pozvánka na přednášku
15. 04. 2017 10:39

ještě zvu na přednášku pana Šustra, přijďte! Je to zadarmo! https://www.facebook.com/events/1887874224781440/
Pán Šustr se pokusí vysvětlit, jak to se svítící chodbou v Jihlavě opravdu je. Pán Šustr je vystudovaný geolog, takže by to mělo mít hlavu a patu! :)
grebena
Vehement
15. 04. 2017 10:26

Ahoj, postavu v bílém ("stříbrňáka") jsme probrali docela detailně v diskusi s ostatními diskutujícími pod tímto článkem http://www.projektzare.cz/stribrnak/aktualne/ vystupuji tam jako Lukáš. Myslím, že je to zajímavá diskuse. Jinak u mě nic nového. Měl jsem akorát v prosinci přednášku o fenoménu v Hessdalenu, která myslím měla úspěch. https://www.facebook.com/events/1192584180797536/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D
Vehement
grebena
14. 04. 2017 19:48

Již po několikáté jsem četl zajímavý příběh v sekci-astrální bytosti z 8.1.2010 s názvem Postava v bílém a následnou diskuzi v níž taktéž figuruješ.Můžeš popsat další nejnovější poznatky ke kterým jsi do dnes dospěl v souvislosti se svým pozorováním?Mimochodem,za mne,některé příběhy stojí za to,po letech na ně navázat,případně přidat svými autory nějaký nový komentář...Tvé pozorování vlastně možná není daleko od tématu ufo,můžeš ho nově převyprávět a přidat nové poznatky a názory?
Vehement
Kybernaut
13. 04. 2017 11:35

Jeden můj známý blikal červeným laserovým ukazovátkem na noční oblohu s cílem vyvolat nějakou odezvu,nebo aktivitu ufo,skoro vůbec tomu nepřikládal šanci a spíš to bral jako naprostou marnost.Jaké bylo však jeho překvapení a úžas,když mu opakovaně z jednoho místa do kterého vyslal dvojité zabliknuti,stejným signálem někdo odpověděl,jen odpověď byla bílým světlem.
missi
Vehement
11. 04. 2017 19:33

Jo, to beru. Maji lepsi,, udelatka,,.
Ale jde to i bez nich..
Vehement
missi
11. 04. 2017 18:49

Oni se nechovají s fyzikálníma zakonama v rozporu,ale v přesahu našich současných všeobecných znalostí.
missi
Kybernaut
11. 04. 2017 18:34

Tak a ted k tem ibterdimenzionalitam. Co myslis tim, ze se mohou chovat jinak? Jako, ze by na ne neplatily fyzikalni zakony? Tedy ty fyzikalni dane te dimenzi ve ktere zrovna jsou?
Za me ne. At jsou odkud jsou, tim, ze jsou tady, tak tady je to tak, jak to tu je. A nemuzou se chovat v rosporu s fyz. zakonama!
Kybernaut
Je tu toho veľa.
11. 04. 2017 15:10

Prepáčte mi, ale špatne sa mi tu orientuje v týchto mnohopočetných komentároch, lebo ich je tu zbytočne veľa a mnohé z nich sú úplne "od veci", na úplne iné témy, ako to určuje tento hore vyššie uvedený článok, ktorý by sa tu mal komentovať. Napríklad o zbraňových zákonoch tu rozoberáte veci, čo sa mi zdá byť dosť ďaleko od určenej záhadologickej tématiky. Také právnické a iné tématiky píšte prosím vás inde a nie sem. Toto tu je tématická rubrika s názvom "Setkání s UFO", tak prosím vás, iba na túto tému, ktorý určuje článok od Vehementa, sa tu v komentároch snažte písať. Prosím vás, na iné témy si píšte radšej v inej a vhodnejšej rubrike s názvom "Mini - Chat" alebo inde, ak sa dá. Ďakujem.

Vehement (28. 03. 2017 18:29), ja v okolí Trnavy nebývam, nemám to ani blízko, ale iný, taký moji tak trochu viac cvoknutejšio romantickejší "kolegovia" z toho okolia, tam zvyknú byť na takzvanej "poľovačke" v Americkom štýle "ufo hunters", že možno aj celé noci sú tam v tom okolí a pozerajú na oblohu. Samozrejme, že aj s kamerami a všeličím možným. Peter Paulík sa tam dokonca snaží nadviazať aj kontakt s mimozemskými civilizáciami s pomocou reflektorov. Pozri si film tento film ak vieš, tam je to všetko okolo toho: http://www.ufofilm.sk/ (http://www.csfd.cz/film/497429-spiknuti-sede-rasy/prehled/). ... Za to, že sa tá tebou pozorovaná vec správala ináč, nemusí vôbec znamenať to, že sa nejednalo o nič extradimenzionálne. Pravdepodobne to nebol zhmotnelí extradimenzionálny duchovný prízrak z druhej svetovej vojny ale niečo iné interdimenzionálneho pôvodu, z vesmíru napríklad alebo z iných časov. Interdimenzionálne nemusí byť iba to, čo sa správa iba ako niečo z druhej svetovej vojny a nijako ináč. Tie veci z iných, paralelných svetov, môžu mať rôznorodé a aj úplne odlišné správania sa.
Vehement
Jitko ,
9. 04. 2017 18:54

s tím časem,že není důležitý to je správné sdělení,ve skutečnosti když se nad tím zamyslis,existujeme vždy jen teď,minulost již není a budoucnost ještě není,vždy žijeme jedině v teď,možná i v této jednoduché pravdě,kterou si běžně neuvědomujeme leží jeden z klíčů k mnohým věcem.Pokud jde o peklo,ano jedná se nejspíš o mentální stav zemřelých,kterým se přehrává před vnitřním zrakem duše mnoho obrazů jejich zlého charakteru,který jim vytvoří na nějaký čas jim hroznou virtuální realitu o které si,možná i božím záměrem,myslí,že z ní není nikdy úniku.O bezcasovosti psala Míla Tomášová v knize ZA ČAS A PROSTOR,SVĚTLO VĚDOMÍ,nebo její manžel Eduard v knize např.108 meditací.
demon hopskulka
Prý...
9. 04. 2017 15:44

...několik mnichů po celé Zemi hledali zemřelého.Nejspis do roka ho našli v 3-letem chlapci.
=Jitka=
Vehement
9. 04. 2017 15:42

je mozne ze se sem spis nekdo znova dostane za trest.To jo,ono to tak asi bude.Zit v nasem hmotnem tele,ktere nam hned boli a skuhra,je opravdu tezke.Na druhe strane neexistuje zadne peklo,tedy ohen,protoze nase duse klidne ohnem projde a bez uhony,tedy by to nebyl pro dusi trest.To jsou lidske vymysle.Projde cimkoliv...ja to vim...sla jsem tak.
=Jitka=
grebena
9. 04. 2017 15:38

taky si myslim ze jsou z nejake paralelni dimenze.Oni si sem soupnou kdy se jim zachce a umi se sem mistrne dostat,ne jak my.My vime vedle nich kulove.
Kdysi se taky psalo ze Nemci maji nejake mimozemske objekty a bud je vyrobili nebo spis odkoukali od tech spadlych u nas....buh vi,oni nam to neprozdradi kam az se dopidili...
=Jitka=
Vehement
9. 04. 2017 15:31

...ale jeste ti reknu jednu vec.Zadala jsem pomoc mamky,aby mi pomohla s dcerama,mela jsem obavy,aby se seznamily se slusnyma klukama.To vis jak to ted chodi,je to samy....no vis co.No a mamka mi na to zdelila ze to prijde brzo a ukazala mi ty lidi...rodice atd.Rikala jsem ji a jak to poznam ze je to tak ze jsou to oni.A ona na to,ze to pochopim podle urcitych veci.A tak ubehl asi rok a dcera rika ze tomu neveri a celkem byla na me nastvana.Pak jsem odjela a ona se seznamila s klukem,ktery jeho maminka ma narozeninyve stejny den jako ja a vedela jsem ze to jsou lide z velkova a videla jsem I jejich obliceje,takze to sedi.....ja mamce za to podekovala....takze je mozne,kdyz si o neco zadame,da se to v ramci moznosti uskutecnit.Ale nesmime chtit blbosti...
=Jitka=
Vehement
9. 04. 2017 15:25

no abych ti pravdu rekla,ja jsem vzdy zatvrzele trvala na svem,ze reinkarnace neexistuje,ale myslim,ze to tak docela asi nebude.Myslim,ze nekdo se sem z tech co odesli vrati,ale tak za 500let,asi.
Jinak jsem zastancem nazoru,ze lide na nasi zem se nevrati,spis nekam dal do vesmiru,protoze je tech moznosti tam vice.A taky nezapomen ze mame nad sebou vice casovych dimenzi,takze je skoro nemozne se vracet do stejneho casu.Cas ale utika jen tady u nas,ve vesmiru je to jinak.Me kdysi rekl tatka,ze cas nehraje roli a to mam porat na pameti I kdyz si jinak prd pamatuju ;-)
Od odchodu mojich rodicu uz ubehlo par let(otec 11 a mamka 10let) a muzu rict,ze se mi ukazou jen malokdy a takove debaty s nema uz nezaznamenavam,coz me mzi,ale oni me spis dali poznat meho pruvodce,takze se radim s nim....
grebena
Vehement
8. 04. 2017 23:33

Ahoj, aha ... škoda, že VHS se ztratili, kdybys je měl, mohl bych je přetrasportovat do počítače a trochu si s tím pohrát ... no o těch létajících předmětech ( at už kulového tvaru nebo doutníkového) si myslím, že pochází ze Země a jsou to technologické výtvory nějaké civilizace, která tu mohla existovat před tou nynější. Chci říct, že se domnívám, že to jsou létající předměty, které sestrojila nějaká inteligence, která vnikla evolučně jako my tady na Zemi, ale již dávno před námi. Z nějakého důvodu se nyní ukrývá někde pod zemským povrchem ... je to teda jen jedna z mojich teorií ... bohužel celé je to dost komplikované ... setjně tak se může jednat o stroje, které přilétají z paralelní dimenze ... i to mě osobně příjde dost pravděpodobné... domnívám se, že vzhledem k jejich frekventovanosti v našem zemském vzdušném prostoru přilétají relativně z "blízka" ... další má teorie k světelným/kovovým koulím je, že se jedná o inteligentní plazmu, která tu s námi může koexistovat již po miliony let a jedná se o jakousi inteligentní formu života fungující na nějaké bázi elektřiny pocházející jak ze zemského povrchu pomocí piezoelektřiny, tak i z atmosférických výbojů ... ale jak to funguje, netuším ... je ale jisté, že elekřina je přitahuje, stejně tak i vodní nádrže ... před pár lety jsem o těchto létajících koulích napsal takový příspěvek. http://esoterikweb.cz/clanky-nahled.php?id=2941
Vehement
Jitko ,
8. 04. 2017 22:12

co tvé nové poznatky od příbuzných,kteří odložili hmotné tělo?Něco nového?Psala jsi,že reinkarnace dle tvých poznatků není,napadlo mne tehdy,jestli případy tvých příbuzných nejsou právě ty,kdy lidé s převážně dobrým charakterem se již na zem rodit nemusí,popřípadě je perioda dalšího zrodu velmi podstatně delší,řadově několik set let.Jinak k těm koulím-vypadá to na vědomé bytosti,které nazýváme-andělé.Mnohým se to může zdát pritazene za vlasy,ale indicie o kterých bych zde nepsal,tomu velmi napovídají.
=Jitka=
decka
8. 04. 2017 21:25

pokavad ja vim,tak se aji tady v Izraeli nedavno psalo ze tu lide zaznamenali na obloze nejake nezname svetelne koule a taky to videlo moc lidi.Samozrejme to vedci ututlali,jako vzdy.Asi maji k tomu sve duvody a hlavne aby lidi nepanikarili.
=Jitka=
Vehement
8. 04. 2017 21:22

ja jsem Jelitko...
Vehement
grebena
8. 04. 2017 20:01

Střih záznamu už poslat nemůžu,VHS mi ztratil kolega.Nějaká fotka by byla.Co si o těch koulích myslíš?Z času uzávěrky foťáku Fuji by se dala vypočítat rychlost pohybu jedné z koulí,na fotce se totiž jeví jako bílá čára 50až 70m dlouhá.
grebena
wow
8. 04. 2017 12:27

konečně něco zajímavého se skvělou diskusí! Rád bych se Vehementa zeptal, jestli by mi nějak nemohl poslat print screen z těch zpomalených filmů ze vzdušného prostotu, kde si zachytil ty létající koule? zajímám se o tyto kulové formace pohybující se na nebi. kdyžtak bych byl vděčný aspon za jednu fotku, pokud je tam trojuhelniková formace...? mail: hugosu@seznam.cz
demon hopskulka
Energi
6. 04. 2017 21:07

Ti lidé těm tvým příběhům nevěřili?...já je nečetl :-).
Energi
šli na pivo
3. 04. 2017 15:32

Danuš :-))
Dana P.
?
3. 04. 2017 11:34

a taky kde je Hynek, Vilém, Jarmila...?
Energi
Vehement
2. 04. 2017 21:45

prostě jsem toho zanechala...tady na těchto stránkách to pro mě ztratilo smysl.
Lidé tu neřešíli příběh ale sebe,vždycky se to zvrhlo.
Jelítko je též přejmenovaná a chodí sem a přispívá(sama ti řekne pokud bude chtít svůj nový nick)
Adanom se nám někam odstěhovala ale občas se tady na minichatu objeví,nedávno tu byla a prohodila pár slov...asi má moc práce.Ona se objeví :-)
Vehement
For Energi
2. 04. 2017 21:16

Iveto,jaktoze už nepises další příběhy?Kde je Jelitko,Engai,Sylvia,Adanon atd.?
Energi
tak se projevuje
2. 04. 2017 19:17

právě to vědomí všech bytostí.Prochází skrze všechny reálné dimenze.Funguje na základě kvantových černých děr,ve své podstatě vědomí je světlo které prochází skrze.
Něco jako foton který je sám od sebe černou dírou a pokud projde skrze nemůže zůstat beze změny.
Ty změny se týkají například paměti a nebo toho že světlo se po projití skrze změní na hmotné,navazuje na hmotu a sdílí s ní.
To je jako s naším mozkem....je obecně považováno že vědomí sídlí v mozku ale ono se prolíná skrze hmotu a interaguje s prostorem....světlo je velmi nepochopeno.

Vehement
For Energi
2. 04. 2017 18:26

Tam ty světelné koule co o nich píšeš ve fóru za jedním článkem,že jsou to asi bytosti,to je naprostá shoda v názoru.


Energi
Vehement
2. 04. 2017 17:13

že ty mě miluješ...přiznej se! :-)))
Vehement
For all
2. 04. 2017 13:03

ZLATÁ IVETKA,ALIAS ENERGI.Iveto,četl jsem tvé články a diskuze...
demon hopskulka
Missi
30. 03. 2017 19:51

Něco podobného se stalo jednomu borcovi,co jel přes Vyškov. Byl zřejmě večer a z ničeho nic mu vypovědělo auto,vylezl z něj a nad hlavou měl obrovský talíř.Pry tak 100m v průměru. Uvedl,že měl svoji ochranu a proto ho nechali. Víš jaká ta ochrana byla,když si sám šel do pekla?
missi
Popravde
29. 03. 2017 23:29

Nevim.. Nedokazu to odhadnout. Obcas i sam sebe prekvapim, co udelam..:-D
demon hopskulka
No a..
29. 03. 2017 13:44

..co bys missi delal v pripade,že by sis prozpevoval svojí oblíbenou pecku,smál se a driv než bys luskl,ze shora by se k tobě začal snášet gigantický ať kruhový nebo doutníkový objekt UFO?
Ja bych jim nejspis brutálním řvanim zacal vyhrožovat a začal bych po tom pálit z bouchačky.
missi
Noo
29. 03. 2017 11:52

Jen vím, že čím víc toho vím, tím víc vím, že toho nevím..
demon hopskulka
Missi
29. 03. 2017 11:22

Nevydává ten zmatek v tvé šišce zvuk svištění meluzíny brácho? "prej já nic nevim":-)
missi
:-D
29. 03. 2017 10:03

Nejde o tuning. Spis o ten zmatek..to by nedal..:-D
demon hopskulka
Brácha Missi
29. 03. 2017 7:01

Že by mu vybuchla šiška,jak by se na tebe napojil jo? To klobouk dolů,že máš vytunenej mozek.
PS. Nebyl někdo z vás včera v 18:30 vyklubanej z těla ven? Někdo mě včera sr.l,když sem cvicil.Musel sem makat tak sem to ignoroval.
missi
Ne
28. 03. 2017 20:58

Nemusim..:-D
Ono, ja mam v hlave celkem dost zmatek a kdyby se mi dostal do palice, tak se z toho zhrouti a nebo si ustreli palici radsi sam. :-D
demon hopskulka
Prej..
28. 03. 2017 20:43

..musíš myslet na to,jak se ptáš květinky,abys ji utrhl a dal jí slečně missi.A pak ho bouchackou,kterou u tebe vidí odpráskl.
missi
No
28. 03. 2017 20:25

Jakmile ho dostanes pred hlaven, tak mu to bude k prdu.:-D umre jen vic vystrasej. :-D :-D
Sranda. Ono jestli ctou myslenky, a vim, ze nekteri jo, tak ja su v poho.
demon hopskulka
Missi
28. 03. 2017 20:21

To jo,ale ti blbci čtou myšlenky.
missi
Jo
28. 03. 2017 18:32

A abych se drzel EM tematu, tak na EMzaky by to melo stacit. Pac co krvaci, jde eliminovat. :-D
Dana P.
missi
28. 03. 2017 18:31

toto řekni těm impotentním trubcům co vedou EU do ři.i!

Mimochodem byl jsi na té demonstraci 15.3. proti té směrnici EU o zbraních? Můj syn držitel zbrojního průkazu a několika legálně držených zbraní si vzal dovolenou a jel tam 300 kiláků, aby se zúčastnil.
V TV o tom ani neztratili slovo :(
missi
A
28. 03. 2017 18:30

Jestli jsem dobre informovany, tak se to nove omezeni tyka zbrani automatickych s kapacitou zasobniku vetsi nez, tusim 12 vcelicek. Takze zatim CZ v poho. Revolvery by taky nemely byt problen a i brokovou pumpu by neměl byt problem vlastnit a nosit k ochrane majetku a osob.
Vehement
Kybernaut
28. 03. 2017 18:29

Co tak udělat v okolí Jasl.Bohunic nějaký monitoring,nebo něco jako fotopast?Zkoušeli jste někdy jít na čekanou?Na teorii,že jsou to multidimenzionální bytosti se mi nezdá,že by se to chovalo např.tak jak je popsáno v článku Incident nad Vranovem,kde si to hrálo s posádkou bitevního vrtulníku podobnými manévry,jaké používali piloti luftwaffe,raf a vlastně všichni za druhé světové války...
missi
Tak
28. 03. 2017 18:26

Nevim, Garfi neni zrovna moc militantne zalozena.:-D
Jinak s tim odzbrojovanim je to divny. Nechapu to. Zbran neni ani dobra ani spatna. Proste je. Soatny muze byt jen ten, kdo ji drzi. A kdo zastavi spatneho cloveka se zbrani? Jedine dobry clovek se zbrani!
Lepsi zbran mit a nepotrebovat, nez nemit a potrebovat ji!
demon hopskulka
Garfi
28. 03. 2017 18:20

My bychom byli "dobří"spojenci... Nevolte ty co sou ve vládě,pac nás chcou odzbrojit(už si nekoupite pušku),tahají sem islám i islamisty,jelikož vláda je chamtivá a naivní.Prej...A ještě tu máme lásky "v doutníku".Šak je pohřešovaných 6 tisic občanů z ČR.Zakladní pravidlo státu c.1 jsou lidé,kteří by žili i zemřeli pro prezidenta.Druhý úkol prezidenta je sjednotit všecky,které máme.
Garfi
Dano,
28. 03. 2017 13:46

ano, je to jednoduché. Ale kdo nemá prožitek, ani složité popisování dotyčnému neosvětlí to, kam dosud nevidí a nedosáhne. A o tom to je.
missi
Dano
28. 03. 2017 12:32

Tleskam..a dekuji.
Dana P.
missi je to
28. 03. 2017 10:07

jednoduché. Překlad slova "EGO" z latiny zní "JÁ". Už to cítíš? Věřím, že ano!
Pak jsou tu matoucí významy a pavýznamy tak, jak to různé skupiny filosofů a "učených" vysvětlují pro laiky většinou velmi nesrozumitelně, tím se nezabývej, není důležité.
Slovo "egoismus" vychází přímo z ego, česky "sobectví". Je teď tendence říkat, že je to fuj, ale podle mne je to jeden ze základních sebezáchovných pudů !
Kybernaut
Len tak na rýchlo.
27. 03. 2017 23:50

Vehement, na tvoju otázku z 21. 03. 2017 7:43 "Jaký je tvůj názor co ty doutníky chtějí tam u vás kolem elektrárny a kdo v tom létá?" odpovedám tak, že môj názor je taký, že tie veci sa tam objavujú práve kvôli tej elektrárni a pravdepodobne sa jedná o zhmotnelé veci z iných, menej hmotných svetov. Ak to v tom lieta? Pravdepodobne nikto, lebo práve to, čo lieta, sú pravdepodobne extradimenzionálne bytosti vyzerajúce ako tie objekty. Poznám aj ten prípad "Raketa" v okolí dediny Špačince. Niečo ako "Quetzalcoatluv okridleny had" podľa môjho názoru neexistuje, lebo v preklade práve to slovo alebo meno "Quetzalcoatl" znamená "okrídlený had" alebo "operený had" a znie mi to ako nezmysel, že "Okrídlený had", má ako keby seba samého, "okrídleného hada" ako nejaký schizofrenik s rozdvojenou osobou.
missi
Garfi
27. 03. 2017 22:53

Spis nepochopil..:-D proberem to jinde..
Garfi
Missi,
27. 03. 2017 22:40

to překrucuješ nebo jsi to nepochopil. Mozek máme na myšlení všichni -přizpůsobený naší realitě. Ale nenapadlo tě,že se dá myslet a vnímat a cítit ještě něčím jiným? A neptej se mě čím, na to si zkus přijít sám.:-) Poznání, o němž je řeč neí záležitost mozku...
missi
Noo
27. 03. 2017 22:21

Takze... Jsem egoista?
Kdyz pouzivam hlavu?
Jo a jinak, na sebe pohlizim tak trochu jinak nez na ostani. Je EGO dobre, nebo spatne?
Garfi.
Neber to jako rejpani. :-D me to fakt zajima. Zatin kazdy, kdo se mi snazil vysvetlit pojem EGO, tak selhal. Kazdy to vysvetlocal jinak.
A to si myslim ze nesu ****. :-D
Garfi
A nebo
27. 03. 2017 21:56

ještě jinak. Myšlení naším mozkem, to je myšlení ega.
Garfi
Missi,
27. 03. 2017 21:55

v užším slova smyslu ego lidé chápou např. jako zbytnělé či nafouklé sebevědomí, pýchu, chvástavost, přesvědčení o vlastní výjimečnosti. Ale ono je to mnohem víc než to, Vehement to někde níž popisoval. Je to vlastně nevědomí, neznalost faktu, že jsme všichni jedno. Člověk s egem se vnímá velmi odděleně od ostatních a cítí se jen sám za sebe. Učíme se, jak jsme každý výjimečný a osobitý. Osobitý, to ano. Ale výjimka ve smyslu se vydělit a pohlížet na sebe jinak a odděleně, to už je ego.
Garfi
Vehemente,
27. 03. 2017 21:48

poprve v dětství mě přizvali k řízení toho talíře a pak jsem se probudila až zpátky v chatě, žádnou větší debatu si nepamatuji. Akce"červí díra", tam jsme dostali instruktáž, jak se správně v sedadlech připoutat a už se jelo.:-) V minulosti jsme pobyli dost krátce, prošli jsme domem, vstoupili do nějaké dobově zařízené kanceláře, kterou jsem odhadla na kancelář právníka či notáře. Dostali jsme ještě předtím pokyn s nikým nemluvit a následovat průvodkyni mlčky tam, kam půjde. V kanceláři seděl utrápený ošuntělý muž, evidentně měl velké starosti. Mlčky jsme prošli kolem, aniž nám věnoval pozornost do další místnosti a museli rchle zavřít, protože ta další místnost byla naopak vybavena velmi moderně, spíš skoro z budoucnosti.:-) A tam jsme dostali kratší školení. Vím, že nám bylo něco vysvětlováno, ale nepamatuji si to. Mám pocit, že je to záměrně. Snad se to aktivuje, až nadejde ten správný čas.Ale v jiných snech, např. když jsme se učili vznést -levitovat, to si pamatuji dost dobře, nebo školení ve velké hale, něco jako kongresový sál, kde bylo víc lidí a víc mimozemš´tanů po skupinkách a každá se učila nějaké "paranormální" schopnosti. Mám ještě zážitek, kde se mi ukázal "šedý", ale ne ten klasický nejznámější, spíš sivě bělavý s dlouhým tenkým krkem. Bohužel (nebo bohudík?) šel kolem syn v noci na záchod a přerušil to-zrovna jsem byla nejspíš ve vzduchu, protože to se mnou z výšky fláklo o postel.:-)
Garfi
Demone,
27. 03. 2017 21:38

ubránila jsem se -stručně řečeno silou vůle. Ale nejen, ono se to těžko popisuje. Odrazit něco či někoho, koho očima nevidíš a přece ho cítíš a vnímáš tu extra fuj energii, až se z toho člověku dělá zle, tak to není sranda. Ani jsem si v ten okamžik nevzpomněla, že bych si na něj mohla posvítit ze srdce, ale celé mé já dalo jasný zákaz vstupu.:-)
missi
Ego
27. 03. 2017 21:25

Furt o nem spousta lidi mluvi. A uz jsem to tu psal. Co znamena EGO? Co to je?
Jo jinak jo Vehement. Mel jsem nedavno zazitek z lesa. A to nedavno je jako ze kolem 14. hodiny dneska. Sedel jsem u ohne, pekl burta, kolem bylo ticho a zpivali ptaci a svitili slunicko a zurcel potucek. A znovu jsem si jen utvrdil, ze ja uz nasel, to co jsem hledal.
Pak jsem si odstrilel,, kealovsky ustup,,a vsechno ve stredu, teda skoro vsechno i z 25 yardu do cerveneho. :-D
Energi
rveš
27. 03. 2017 21:18

se jako lev ale je to marnýý :-))
Energi
vehement
27. 03. 2017 21:17

přesně tohotéž?...zase hovadina.
Proč se stylizuješ do role někoho jiného?Máš málo sebevědomí či co?
Už z tohohle důvodu ti nemohu věřit ale vůbec nic neboť každý jsme ojedinělým originálem,který prožívá jinak a nikdy ne stejně.
Každý člověk má emoce a prožitky,inteligenci a vědomí jinak...nikdy ne stejně a o tom jsou právě ty proměny jednoho opaku ve druhý a stále se doplňující...a rostoucí jako ten fraktál,který například já za pomocí svářečky vypaluji na kusu dřeva a je z toho ve finále nádherná deska na stůl třeba,už si viděl někdy naprosto stejný fraktál? neviděl a nikdy ho neuvidíš to ti zaručuji :-)))
Vehement
For Energi
27. 03. 2017 20:59

Správně jsi napsala-myslím,tvé poznatky nepocházejí z osvícení,ale z jeho opaku,jsou zkušenostmi ega,jasně to prozrazujes,když tvrdis takové bludy ze neni dobre oddelovat ego od ducha apod.Nepodsouvej mi laskavě své domněnky že mám něco vycteno z knih a nezazito,popř.v hlavě guláš.To jsou jen tvé domněnky,které bys byla ráda aby byly pravdivé,ale ony a ani tvé radoby duchovni zkusenosti jimi nejsou.Jak je již nize uvedeno,duchovno začíná sebepoznanim a rozpustenim ega,ty si v nem libujes a ještě máš o sobě chybne mínění ze máš neco spolecne s bohem,duchovnem apod.Bibli zde necituji protoze bych byl nejak ovlivnen kymkoli,ale protoze jsem dosahl toho k cemu nabada,což ty vubec nyni v dobe nepoznani nemuzes vubec rozpoznat a jeste jsi ve sve domyslivosti pysna na sve postrehy.Tva presvedceni jsou zcela chybna a beda tomu kdo ti uvěří,stane se slepým vedeným slepým,kteří oba spadnou do jámy.Pro tebe je vlastně i takový Jiří Vacek,který dosáhl přesně tohotez co já stejný hlupák,za kterého mne pokládáš.Svoji odměnu jsi již obdržela.Ať se vám ve svém přesvědčení,které Tibetane nazývají bardo,česky zabednenost,daří.
Energi
Vehement
27. 03. 2017 20:35

no já si naopak myslím,že si zase vedle jak ta jedle ty.
Tady nejde o negativní,ve smyslu zlý..jde spíš o protipóly,protějšky v těch neustálých proměnách.
A aby to auto bylo stále jedno a totéž bez těchto jevů to nejde.
Prostě by nedrželo pohromadě...a za druhé, ikdyž ty to auto vidíš jako celistvé a jedoucí a nebo stojící....ve skutečnosti nevidíš ten jeho mikrosvět,který nepřetržitě vibruje v těch proměnách.
Další věc...jak chceš tedy zjistit co je vlastně to dobro, bez toho aniž by si prožil to zlo?
K ostatnímu se nebudu vyjadřovat neboť to nemá smysl...stále jen cituješ co je v bibli a přitom ji vlastně nerozumíš,chápu proč...neboť ti schází ty zkušenosti z prožitků o kterých v ní píšou.
Ono někdy je lepší nečíst protože pak máš evidentně v hlavě guláš... ale spíš si to zkusit prožít,jde to jen to umět.
Vehement
Garfi
27. 03. 2017 19:46

Co ti hlavně sdělili na palubě talíře?Předpokládejme,že neslo o sen.
demon hopskulka
Garfi
27. 03. 2017 19:45

Práskni nám jak ses ubránila? Láska Z-ko tomu nebude věřit :-).
Garfi
Demone,
27. 03. 2017 19:37

o Dulce vím. Podle zdrojů tam byli hlavně šedí-myslím v tom konliktu s lidmi. I když reptouši jsou tam taky, ale ti jsou na mnohem více místech a jsou to velcí kamarádi a často i šéfové ( a vlastně i příbuzní :-) ) známých elitářských rodin. Jak myslíš to příště?
Garfi
Vehemente,
27. 03. 2017 19:33

kéž by. Zdá se ale, že dualismus vládne světu (myšleno světům, vesmíru), kam lidská paměť sahá. Přijde mi to jako nekonečný příběh. Ano, vím o tom, jak si na nejrůznější potvůrky posvítit a také, že se lze nedat a lze nedovolit. Člověk ale nesmí pochybovat či se bát. Musí si být vědom čili být sebevědomý v tom, že jako součást Boha a světla má tu moc a sílu se ubránit. Myslím, že té reptoušce jsem se ubránila právě proto, že jsem si toho byla vědomá a prostě to neovolila. Ale fuška to byla.:-)
demon hopskulka
Prej..
27. 03. 2017 17:55

...potřebujeme vsecky,ktery máme :-).
demon hopskulka
Prej..
27. 03. 2017 17:55

...potřebujeme vsecky,ktery máme :-).
demon hopskulka
Garfi
27. 03. 2017 17:29

Co budeš dělat příště? Já nic :-(,mě si nevsimnou. V 70,80 letech o síle 70,60 mužů vtrhlo nej.USA comando do Dulce a krom Šnajdra chcípli vsichni a min.jeden mrtvej reptoš.Tam ty lidské pokusy po světě v Zemi sou sjety aby pořád nervali tím jak vypadají a tím,že hned umřou.
missi
Vehement
27. 03. 2017 9:04

Tim chlapeckem si me pobavil. :-D
Je rozdil, mit pravdu a znat pravdu.
Jinak ne. Nic. Jako zazitky z lesa. Ale budou v lete. Na tabor prijede holcinda, kterou jsem mel pred lety v oddile. Ta holka je hodne zajimava. Jeji mamka je,, carodejka,, a tohle se dedi. Bude psina. :-D
missi
Ale
27. 03. 2017 8:52

Proc se nedohadovat? :-D
Odpovedel jsi presne jak jsem cekal. Jen ta cisla si pouzil jina.
Podivej se na to takhle. Zustanem u cisel. ;-)
Stojis u tabule a pocitas priklad. Vypocitas ho, podtrhnes vysledek a profa se Te zepta.. Mate to spravne? Pane Vehement.
Co odpovis? V tuhle chvili je jedno, jestli je ten vysledek dobre.
Kapišto? ;-)
Vehement
missi
27. 03. 2017 8:13

To by tak hrálo.Dvakrát dva je čtyři a ne ze se někomu někdy líbí ze je to 22 a dalšímu 335 a ještě pak všichni řeknou uciteli-my si myslime kazdy sve a mame kazdy svou pravdu.Pravda je jen jedna chlapecku a ten kdo ji poznal za ní vehementně stojí.Pravda říkat ji zde,kde je každý přesvědčen,že jí zná jsem původně vůbec nechtěl,pouze jsem polemizoval o spojitosti s případnými vyspelejsimi civilizacemi.Ale nebudem se dohadovat.Někde jsem cetl,ze casto pobyvas v lese a i v noci,to ja taky a rád.Nějaké nové zážitky ci poznatky?
missi
Vehement
27. 03. 2017 7:54

Je hezke, jak stojis za svym. To klobouk dolu. Jen si uvedom, ze je to jen,, Tvoje pravda,,. Energi ma tu svoji a ja mam svoji pravdu. A vsechny tyhle pravdy jsou, div se jak chces, pravdive.
Porad je rec o tom, co nejde zvážit ani změřit ani vyhulit.
Vehement
For Energi
27. 03. 2017 4:19

Vedle jak ta jedle,statické vědomí nejen ze existuje,ale je i zakladem pohyboveho,nejsou dve,ale jedno,stejne jako auto,které stojí nebo jede je stále totéž jedno auto.Tvé názory jsou zcela nesprávné,bůh žádného negativního protikladu ke svému pohybu nejenom nepotřebuje,ale ani v jeho blízkosti nic takového neexistuje!Snad nechceš říct,že k tomu abych znal dobro,musím poznávat zlo?! Takovéto nespravnosti jsi tady již jednou totiž šířila.Běda tomu kdo by ti uvěřil.Právě toto popisuje symbolicky například bible jakožto adama a evu,kteří pojedli ze stromu poznání dobrého a zlého a právě proto byl člověk vyhnán z ráje.Může být ten,kdo hlásá takové nesmysly vůbec na cestě k tomu čeho jediného třeba?Ten,kdo tvrdi to co ty,duchovní cestu ještě ani nenastoupil a nemá cenu se s takovým chytrakem zabývat.
missi
:-D
26. 03. 2017 22:32

Noo..nejhorší smrt je smrt z vyplašení. :-D
Energi
vždyť tady popíráš
26. 03. 2017 21:42

například i tu ženskou energii šaktí,tu tvořivou moc vědomí,tu hadí sílu.
Energi
statický vědomí přirozeně
26. 03. 2017 21:37

nemůže existovat ať to myslíš jakkoliv...neustále dochází k proměnám jednoho opaku ve druhý.
Energi
statický vědomí?
26. 03. 2017 21:21

no to mě zajímá jak tohle dovysvětlíš...co je u těbe statické vědomí?
Energi
to si piš že přesvědčení
26. 03. 2017 21:17

je strašně málo o tom ani nepochybuj.
Na to aby si byl tím "osvíceným" nepotřebuješ samotu a ani odloučenost....odloučit se můžeš kdekoliv a kdykoliv a nepotřebuješ ani běžet zrovna někam do jeskyně aby si mohl prožívat další duchovní chvíle.
Pokora je přeci vnitřní síla se kterou by si se měl narodit.
Ikdyž pokoře se můžeš v průběhu života svobodně "doučit" :-)
Vehement
To Ivet
26. 03. 2017 21:00

Máš pravdu,že tato možnost existuje a je i dost častá,ale já bych o tom nepsal,přesvědčení na úrovni mysli by mi bylo málo a taky o tom píšu až hodne dlouho po tom,čemu se říká osvícení,ani ono není ani zdaleka koncem duchovní cesty,ale spíš jejím prvním opravdovým začátkem.Nevede růžovým sadem,ale často samotou,opusteností a odlouceností.Pokora nádhera :-)
Energi
Vehement
26. 03. 2017 20:43

že ty máš fotografickou pamět...nastudovat ti ještě nezaručuje pochopit :-))
Vehement
Garfi
26. 03. 2017 20:17

Tohle asi sondy nebudou,je to sytě bílé s rozostřenými okraji,mírně polopruhledne a je to asi vědomé protože to reaguje velmi inteligentně,rychle,obratně a bezprostředně,kopíruje to terén těsně nad lesy apod a jak jsem zmínil je to polopruhledne jakoby ze sytě bílého neoslnujiciho svetla.Těm udajnym reptosum apod nevenuj sebemensi pozornost,tu si zasluhuje jiný level,na nějž žádné i sebevychytralejsi zlo nemá páky.Buh má dva aspekty vědomí-statický a pohybovy,ten druhý je ženské charakteristiky,takže bohu by se správně melo rikat bohyně stvoritelka,tu znaly vsechny staré narody a vždy její personifikaci neboli zástupkyni nazývali jiným nazvem,Egypťané Issis,Moravané Morenou,buddhiste kuan lin,tibetane ji zvali durga,hinduiste šakti a nekdo panna Sofia,křesťané panna Maria.Vždy jde o zástupkyni jedné jedine božské síly,která ve zlu nemá bytostneho protikladu,to znamená že zlo nemá existenční zaklad,vzdy jde výhradně o odpadlost a pad od absolutního principu dobra.Toho se jakékoliv zlé entity nejvíce bojí,stejně jako se bojí světla a nejvyšší bohyně samotné a zároveň jsou živé výhradně z životní sily,protože životní síla pramení vzdy ze šakti,musí tito tmáři a patrně i v temnotě žijící bytosti na něčem parazitovat protože přístup k sakti je zlým velmi ztizen až uzavřen,tedy alespoň k sakti ve svem bozskem stavu.Proto jakykoli strach,negace a podobně jsou pro takové entity příležitostí k ovládání a dvermi pro jejich pripadny vstup k lidem.Tito skreti musí prinejmensim tusit,ze jejich svicka dohorívá!Proto je velmi dobre je pokud se nekdy s necim takovym nekdo setka,at uz se jedna o duchy,zlé mimozemstany,démony apod.,odkázat je do patřičných jim určených krajin,treba i s vysmechem.Cílem boha je,aby všichni lidé došli poznání,aby všichni skrze toto poznávání byli jedno a aby ani jeden z nás nezahynul,aby všichni dosáhli poznání.Pro všechny lidi světa platí buddhovo-kdyby nebylo nezrozeneho,nebylo by ničeho zrozeneho,nebo kristovo-amen,amen pravím vám,všichni jste synové a dcery nejvyššího! Tohoto faktu jsou si ti pro něž není k dobru navratu vědomi a nejvíce se toho bojí.Bez lidské nevědomosti by dávno museli hledat jinde,popřípadě by skončili úplně.To se taky jednou stane!
demon hopskulka
Garfi
26. 03. 2017 19:48

" Prej okopírovaný objekt je zlikvidován".
demon hopskulka
Dano
26. 03. 2017 19:10

já ti tu fotku pošlu,ale ty tam nic neuvidíš.Musela by ses na ní podívat v noci,páč je v noci focená mobilem.
demon hopskulka
Garfi
26. 03. 2017 19:05

A jak udělal ten reptoš to, že je v lidském těle!? Napovím ti.Oni mají "vyspělý mozek"(oni vlastně nepotřebují žádné zbraně,ale smrtelní jsou) a jsou mistři genetiky a biologických pokusů se vším žívým.
Garfi
Vehemente,
26. 03. 2017 18:46

taky mám dost fotek s těmi koulemi. Ony právě často doprovází letadla, kontolují je, skenují, co a kdo v nich je. Jsou to vlastně robotické sondy, dalo by se říct. jak bydlím pod letovým koridorem, stačí mi mačkat spouš´t, když letí letadlo a pak zvětšit snímky. Jednou jsem zachytila i obrovský objekt, který jakoby se zmotňoval. byl vysoko nad dopravním letadlem, ale velkostně velký asi jako to letadlo, čili logicky musel být větší, takový obdélník tvořený válci, napůl viditelný, napůl průhledný. Když jsme byli podívat se na kruh v obilí v Českém ráji předloni, vyfotila jsem taky pěknou kouli, ale asi byla o něco větší. Vršek se jí leskl na straně, co svítilo slunce, spodek byl tmavší. Btw. ten kruh byl pravý.
Garfi
omluva
26. 03. 2017 18:39

za překlepy...
Garfi
Demone,
26. 03. 2017 18:38

jestli se jí měnila i barva, to přesně nevím, ale ty panenky šla jednoznačně z kulatých do úzkých kolmých čárek. Já se v ten okamžik bavila s dalšími lidmi, nejen s ní, takže mi proběhla v ten moment hlavou kupodivu poze myšlenka takováto: "Aha, tak oná má pravdu, ona je to fakt reptouška, to jsou věci.:-) Pořádný údiv a pohnutí se dostavilo až doma se zpožděním... Ale, to nebylo všechno, protože ona žena si ke mne vzápětí přisedla na uvolněné místo, přiblížila svůj obliček tak na dvacet čísel k mému a divným hlasem, který jakoby jí nepatřil, se mě zeptala, jak se cítím." No a hned po té otázce se mi udělalo zle, takový silný atak negativní energie jsem ještě nezažila, byl skoro až hmotný, jak to na mne tlačilo. Nechtěla jsem prozradit v ten moment, že s tím bojuji a odrážím útok, tak jsem řekla, že jsem v pohodě, ale ona se zeptala znovu a bylo to ještě horší, jako by to zlé do mně chtělo vlízt. Najednou to pominulo, ustála jsem to všemi zbytky svých sil. Ona vstala, přešla na druhý konec stolu a svým normálním hlasem se začala uvolněně bavit, jakoby z ní něco odešlo a ona zas byla sama sebou. Musím dodat, že když přišla prvně mezi nás, svěřila se nám, že se jednou vyděsila, když stála před zrcadlem a najednou se začala měnit, hlava jiná, šupinatá kůže...
Dana P.
oprava:
26. 03. 2017 15:53

...viděla už víckrát.
Dana P.
malinké světla
26. 03. 2017 15:51

jsem v dokumentech hlavně o crop circles viděla už víc. Dávno vím, že tento fenomén existuje.
Však jsem jen poprosila u ty fotky, dát je sem není povinnost. I když mne to překvapuje - na jedné straně sem lidi píšou svoje zážitky a nechávají jiné je "přežvykovat" a když přijde na to, dodat i vlastní fotodokumentaci, tak je najednou plno výmluv. Já nechtěla GPS souřadnice...:D
demon hopskulka
Vehemente
26. 03. 2017 15:43

Počítej rači s horším,než s pozitivním.
Vehement
Dano,
26. 03. 2017 13:57

myslím,že nechci aby takove veci kolovaly po netu,mám indicie,že to na těch fotkach je něco úžasně pozitivního a nechci,aby o tom přežvykovali svévolníci,kteří sami sobě dovolují se vyjadřovat nechutně v domnění,že nedělají nic zas tak špatného,taky nechci aby o tom místě kde jsem to zaznamenal kdokoliv věděl,chci tam jít pěšky a třeba zjistit víc.Mám pred tím respekt a pokoru.Již tak jsem napsal dost,nemám proč si vymýšlet.Pokud chceš videt jak to vypada shlédni videa o kruzích v obilí a taky záběry z údajné mise raketoplánu STS 80.
Dana P.
Vehement+ demon hopskulka
26. 03. 2017 13:30

vážení diskutující, zmiňujete svoje zážitky a zkušenosti s vyfocením záhadných světel a bytostí. Můžete ty fotky sem prosím dát k dispozici do "Úkazy na fotografích" ?
Prosím zajímá mne to a určitě nejsem sama
demon hopskulka
Dáma Dana
26. 03. 2017 12:43

Mladá dámo Dano.Co máš přesně na mysli? Já jednou v noci shyboval v přírodě na stromě a začalo mě něco sr.t.Nekdo byl u mě a pozoroval mě.To co sem vyfotil mobilem je zajímavé.Mozná to byla šedá kur.ička (pracant pro reptose)a v něčem se jakoby nadnáší,sedí v tom a čumí na mě...Mozna mě jednou unesli, vyhonili mě,poslali zpět a smazali šišku.
Vehement
Garfi
26. 03. 2017 11:32

To s tim dna kovu je zajímavé a jak píšeš vše spolu asi bude souviset.Je tady ještě jedna záhadná věc,která opravdu existuje,jen bych nevěděl jestli ji nazvat-setkání s ufo,nebo anděly či co to je.Jednou na podzim 1999,kdy zrovna nebylo počasí na létání,jsem si prohlížel moje záběry kamery z létání.Když jsem na videu zastavil obraz u oblíbené krajiny,kde jsem si chtěl prohlédnout detaily,začal jsem obraz na starem videorekordéru takzvaně krokovat po velmi malých časových úsecích,najednou jsem uviděl,že jsem rozhodně v tristametrove výšce nebyl sám,asi 30 metrů pode mnou,proti směru letu proletěly dvě bílé koule o velikosti tenisového,možná volejbalového míče,těžko odhadnout.Potom jsem samozřejmě záběry mnohokrát přehrál.Výsledek?Nevím,ale jsou velmi podobné tomu co bylo natočeno často v Anglii poblíž kruhů v obilí.Jaké bylo mé překvapení,když mě teprve loni napadlo prohlédnout podrobně starší fotografie a ejhle-koule jsou na mnohých z nich,v žádném případě nejde o nějaké orby či vady,vždy byly taky ve větší vzdalenosti,alespoň několik desítek metrů,tvořily formace dvou,tří i více.Na jedné fotce jsou ?zachyceny tri stojící koule,nebo pomalu pri mě letící,zatimco čtvrtá asi rychle měnila pozici s takovou rychlostí,že foťák zachytil asi padesatimetrovou bílou čáru.Zajímavé,že ta čára míří přesně k jedné ze tří koulí,která"stojí"několik set metrů opodál.To vše krásně vidět za slunečného počasí,ranním čistě průzračném vzduchu,proti zelenemu podkladu lesů z relativně malé výšky cca 500m.
Dana P.
???
26. 03. 2017 11:24

žeby už někdo ty bláboly nemohl poslouchat?
demon hopskulka
Čusky lásky
26. 03. 2017 10:40

Čumte semhle kamarádi.Toho typka par mesícu po tom videu podřízli strunou a udusili ho vlastní krví.
http://inner-light.ning.com/video/v-pov-o-podzemn-ch-z-kladn-ch-www-pratele-nebe-cz
Garfi kotě ty si viděla u jisté osoby jak se jí mění panenky i barva na ten ještěrčí hnus? Co se stalo? Popiš to, co sis myslela,jak ses cítila atd?
Vehement
Bible
26. 03. 2017 9:36

To co si o ní missi myslíš je špatně.Máš samozřejmě právo mi nevěřit.Bible neni nástroj na ohlupovani lidí,není historickou kronikou ani návodem k doslovnemu chápání bez správného výkladu.Jeho správnost je zaručena pouze těmi,kteří vědí o čem bible je a k čemu má sloužit.Je zprávou o prvotním stavu lidského já,které žilo ve spojení s bohem a z tohoto levelu odpadlo.Příběhy např.Ježíše nejsou k tomu abychom jen s podivem hleděli na utrpení,ale jsou synonymem duchovní cesty zpět k bohu.To vše graduje v poslední části apokalypsa,neboli zjevení,neboli odhalení.Nevěstka je synonymem pro do světa otocenou mysl,konec světa je zde koncem života každého jednotlivce jednotlivě a taky konec znovuvtelovani do světů,které má bůh pro ty,kteří ho opustili atd.atd.Pokud někde něco cituji,tak to taky znám,nevykladam nic po svém jak mi to pasuje...
missi
Hhh
26. 03. 2017 9:08

Citocat z knizky je hezke..asi bible bych tipnul.. Ale co to zkusit vyjadrit vlastníma slovama? He.. O bibli si myslim svoje. :-D
Garfi
A ještě něco,
26. 03. 2017 0:37

právě se dívám na další dokument, kdy na zem na Kolském poloostrově spadlo něco, co vyvolalo místní malé zemětřesení. Seismologové určili, že k výbuchu došlo kousek nad zemí. Radar předtím padající objekt rovněž zaregistrovaly. Brzy jel voják z povolání v terénním voze do práce a všiml si kráteru, který tam nebyl. Našel v něm úlomky čehosi. Bapdlo ho, že jde o zbytky satelitu či rakety a dal to do laboratoří prozkoumat. Výsledek byl neuvěřitelný. Nemohlo jít o lidské dílo ale hlavně: mělo to DNA, šlo o "živý kov" neznámého původu. Hned jsem si vzpomněla jak na Cestu do Agharty, tak na svědectví lidí, že byli v UFo, které nemělo zařízení typu řídící pult apod. a oni měli pocit, že mimozemšťané se strojem komunikují přímo svou myslí. Dokonce pan Carr, který měl know how přímo od Nikoly Tesly, sestrojil svého času létající objekty, které taky reagovaly na lidskou mysl, ty ale určitě DNA neměly.:-)
Garfi
Antarktida-odkaz
26. 03. 2017 0:24

V cca jedenácté minutě, čili na konci, jsou kousky filmu a dokonce boje u Antarktidy na filmu vidět.
https://www.youtube.com/watch?v=T54DBhfRy3Y
Garfi
Vehemente,
26. 03. 2017 0:00

naše Vyšší já čili Nadjá, nebo duše, nebo duch (lidé trochu zbytečně slovíčkaří, ale myslím, že v podstatě mluví o tomtéž) je určitě bezčasé. Za mezních okolností či v silném meditačním stavu lidé uvádějí, že vidí vše najednou - minulost, budoucnost, současnost -vše naráz a současně a vnímají to. Stejně tak jsou schopni pozorovat současně více míst a situací. Myslím, že to právě hovoří o naší provázanosti se vším, že jsme "jedno". A myslím, že kromě této duchovní schopnosti jsou i stroje, které dokáží posun v čase. Že nejde jen o sci-fi seriály, které já ani neviděla, jen o nich slýchávám. S tím letadlem se třeba mohl dostat do takové díry v Matrixu, porušeného místa, kde uviděl, co bylo kdysi dávno...
Vehement
Garfi
25. 03. 2017 23:45

Souhlasím s mnohým,ale nemůžu Garfi nějak uvěřit a možná je to jen má nedostatečnost nevím,že by mé já kterým jsem jen a jen a právě teď,bylo ještě taky někde jinde a jindy,tedy ne jenom dva,což už je samo o sobě na chocholouška,ale tisic a milion mých já,se kteryma by bylo mozno se sejit,či je jen pozorovat.To je silene.To poslední by snad ještě teoreticky šlo.Kdybys mohla libovolne překračovat rychlost svetla,mohla bys videt obrazy toho co se uz udalo,ale jinak nevim.Ale mohu se mylit.Já je ve skutečnosti vědomí,které je věčné a taky minimalne svou nepohybovou casti bezcase.Protože je nehmotne,je vlastne bezcase,nebo casem neomezene i v pohybu takže kdoví,každopádně existují záležitosti,na než duch spojený s hmotnym telem a jeho smyslovymi organy nestačí,stávají se mu v jistém smyslu omezujicimi,právě pro jejich urceni.Taky asi major Byrd mohl proletet i s letadlem nejake silne magneticke pole a ač se octl v jiném světě a zdál se mu blizko,nemusí ho prave pro podminenost pristupu onim magnetickym polem,videt ani dnesni moderni satelity obihajici zemekouli.
Vehement
missi
25. 03. 2017 23:21

Co když patřím právě mezi to málo?A co když král strachu je ten jeden z mála v tom málu?Není snad řečeno-Široká je cesta záhuby a mnoho je těch,kdo tudy vcházejí,přeůzoučká je cesta,která vede k životu a jen málokdo ji nalézá?Vynesen soud zde nebyl nad nikým,nikdo nebyl jmenován a i kdyby,nikoho nezatracuji na věčné časy.Memento je varování,ne odsudek.Jestliže je někdo špatným příkladem,proč na něj pro poučení a varování druhých nepoukazat?Delal to i kristus-pokušení nutně musí přijít,ale běda tomu skrze koho přichází-kdo svede jen jednoho z maličkých,kteří ve mne věří,tomu by bylo lépe kdyby mu uvázali na krk mlynsky kamen a hodili ho do reky-nemyslete si ze jsem prisel na svet prinest pokoj,nýbrž meč,který rozdělí syna od otce a dceru od matky...-kdo si bude chtít svůj život(ego)zachránit,ten ho ztratí,kdo ztratí svůj život(ego)pro mne,živ bude na věky.Kdo vás nepřijímá,vytřepte i prach z bot na svědectví proti nim.Nedělejte ze sebe otroky lidí,ať se vaše srdce neděsí a nechvěje.Dostane li se vam tajemství boží,jsou to perly a nepředhazujte perly sviním,sic se obrati proti vám a potrhaji vas.Zvlášť pozor si dávejte na ty,kteří s otevřenou pusou a známkou údivu vám naslouchají a jen co popojdou vše v posměch obracejí.Běda vám vykladatelé písma,sami nevchazite a těm co by chteli vejít v tom zabranujete.Hadi,zmijí plemeno,jak dlouho s vama musím byt?Jaktoze vidite trisku v oku svého bratra a sami v něm máte trám?!...
Garfi
Všimla jsem si,
25. 03. 2017 23:15

že ani autoři se neliší - co člověk, to názor. Stejný jev připisuje každý něčemu jinému. Někdo je přesvědčen, že UFO je z vesmíru, jiný, že jde o lidi z budoucnosti, další tvrdí, že jde o jiné dimenze či paralelní světy. Ale jak to tak pozoruju, tak se mi skládá obrázek, že možné a pravděpodobné je všechno dohromady. Já bych se nedržela jedné teze. Vše souvisí se vším, vše je možné... Taky myslím, že máme sousedy velmi blízko.:-)
Vehemente, v tom jednom živém snu (nebyla jsem v tomto případě totálně vzhůru), jsem se ocitla na palubě létajícího talíře a opět jsme tam byli tři lidé ze Země (jako i v dětství). Museli jsme se připoutat, pak se před nám otevřel ve stěně průhled ven a už to jelo jak na horské dráze. Doslova. I žaludek mi poskočil :-). To jsem fyzicky vnímala.Řítili jsme se tunelem, který jsem si sama nazvala červí dírou (byla jen o něco větší než náš talíř a měla takovou divně nahnědlou, načervenalou barvu a stejně jako třeba lidské tlusté střevo, to mělo takové obloučky, buřtíky). Trvalo to jen malou chviličku a už jsme stáli. Byli jsme v minulosti. Ne tak dávné. Podle reálií tak dvacátá, max.třicátá léta minulého století. Návrat si opět nepamatuji, stejně, jako si ho nepamatuji z dětského výletu, kde jsme byli taky tři lidé na palubě (tehdy děti). Proto si myslím, že cestování v čase je stejně možné, jako cestování v prostoru, Ne nadarmo říkáme "časoprostor":-).
missi
Vehement
25. 03. 2017 22:33

Az na ten konec je to dobry. Ono, vynaset soudy je snadne. Daleko těší je pochopit. A navic, vynaset soudy nad vyroky psanymi tady, nebo kdekoli jinde na webu je nesmysl. Jen velmi malo lidi dokaze toho druheho ,, poznat,, po pismenkach. Kdo z nas to dokaze pri osobnim kontaktu? Nekdy to trva roky toho druheho pochopit, ale nekdy toho druheho nepochopime nikdy.
Vehement
Garfi
25. 03. 2017 22:25

Zajímavé,existuje ještě spousta dalších informací ohledně antarktidy,například strašlivé zkušenosti členů výprav známého cestovatele a prirodovedce Custoeaua,omlouvám se jestli jeho jméno nesklonuji správně.Souhrn info je dost zajímavý,otazkou je nakolik je pravdivý a když ano,co z toho vyplývá?Nejsou ti ,o nichž si myslíme že jsou zdaleka,popřípadě nějaká multidimenzionální brána k nim,blíž než jsme ochotni připustit?
Garfi
Výprava do Antarktidy
25. 03. 2017 22:10

Admirál Byrd skutečně do Antarktidy plul s celou flotilou plavidel, včetně letadel na palubě. Oficiálně šlo sice o "vědeckou výpravu", ale na palubě bylo pouhých 25 vědců, zato vojáků bylo 5 tisíc....Američané chtěli vypudit němce ze skrýší, o nichž věděli, že tam někde jsou. Tato výprava proběhla v roce 1947, z naloďování a plavby směr Antarktida jsou zachovány filmové záběry, dokonce už barevné. Je zajímavé, jak se liší popisy toho, co se tam u břehů Antarktidy událo. Já se dozvěděla, že šlo o létající talíře, které se vynořily z vody a kromě jakýchsi ničivých paprsků použily dle všeho nějaký druh psychotronické zbraně, následkem čehož dal admirál Byrd povel k okamžitému návratu. Podobně dopadly i pěší výpravy na souši, kdy osmičlenná ruská výprava do určitých míst byla překvapena opět létajícími talíři, které zaútočily a do základny se vrátili pouze dva muži, kteří nevytáhli při konfliktu zbraně ani žádný jiný přístroj. Vrátili se zničení a to i psychicky. O něco později do stejných míst zamířili Američani. Výprava byla skvěle vybavena a bylo jich podstatně více, myslím, že dvacet. Vrátili se sice všichni, ale do jednoho odmítali říci, co se stalo a hlavně se chovali podivně, prostě se asi zcvokli. Okamžitě byli převezeni do Ameriky a dál se o nich nic neví. Pokud se v čase vrátíme ještě před druhou světovou válku a do let válečných,tak nacistické Německo ještě před válkou poslalo svou ponorku do Antarktických vod kvůli velrybám, konkrétně jejich rybímu tuku, který se používal na výrobu mýdel a spousty dalších věcí. Jenže ponorka našla něco mnohem zajímavějšího, neb její velitel hlásil v Německu""Našli jsme ráj na zemi." Poté se dělal nábor lidí na život v Antartidě a skutečně tam mnoho lidí (lodí) odjelo včetně vybavení jako jsou průmyslové stroje, zásoby všeho druhu apod. O mnoho let později zjistili Rusové, kteří se provrtali množstvím ledu do jezera nazvaného jimi Vostok, že v jezeru je život a hlavně, voda má celých 18 stupňů nad nulou! Ještě o něco později se přišlo na to, že následkem velkého zalednění přestaly řeky Antarktidy už kdysi dávno vtékat do moře, ale utvořil se hluboko od ledem jakýsi vodní systém-soustava jezer a řek navzájem propojených. Když např. v jednom jezeru voda klesla, jinde dál zase stoupla. Kolísavost hladin způsobila, že jsou pod ledem obrovské kapsy a tunely, kde je vzduch a teplo. Představte si iglů-je celé z ledu a jedinou svíčkou ho zahřejete....
Vehement
missi
25. 03. 2017 21:59

Tomu lze určitě věřit.Možnost takového žití je lidstvu uzavřena pouze zdánlivě,protože vedomi,které proniká všemi možnými vesmíry či prostory a existuje i bez prostoru,existuje tak či tak,to co lidem chybí je jeho poznání,což se dá docílit výhradně namířenou pozorností k já.I kdyby se však nakrásně toto podařilo většině lidí,tento svět by se mohl pravému místu,kde se zije zivot v pravem slova smyslu,pouze vzdáleně přiblížit jakožto prestupna stanice.Ani toto se dnes ani v nejmenším neděje.Synonymem tohoto světa je nevědomost o tom co je to já.Jeho uvědomováním lze teprve žít jak jsi psal.Všechny rádoby duchovní systémy ,které dávají laciné rady jako-žít tady a teď-být bdělý apodobne,jsou naprosto nedostatečné.S egem,které je příčinou opakovaných zrodu ve světech,které nejsou božské to ani nehne.Falešní a nevědomí učitelé,kteří neomalene hlásají,že neni dobre ego oddelovat od ducha,nebo ze ego je potreba k žití na tomto světě tady a teď,jsou velmi nebezpeční.Nic nepoznali,a radi se ohánějí bohem,ač o něj ve skutečnosti nestojí,silhaji po světě,kde jak říkají praví mistři,buh není.Často nabadaji sve posluchače,že není třeba a oč usilovat,že jsme již božští,maji o sobě velké mínění,ze se dovedou uvolňovat z těla,ve skutečnosti se vsak toulaji ve svých snech,toho času ležíce na posteli.Ikdyby se jim opustit tělo opravdu podařilo,bez poznání já,je to vždy bez spojeni s bohem.Bez vedomeho spojeni!V nevedomem je i kámen,nebo třeba vrah...Vše by vydalo na knihy.Proč je však nyní psát,když o všem naprosto excelentně píše pan Jiří Vacek z Čech.Jeho knihy jsou naprosto nedoceněny a neprávem přehlíženy.Lidé bohužel nechtějí poznat pravdu,ale chtějí aby nejvyšší definice pokud možno potvrzovaly jejich domněnky,o kterých jsou skálopevně přesvědčeni,že jsou jediné právé a nejlepší.Často a rádi prijimaji abstraktní,tedy zcela nekonkrétní možnosti,například ze nelze dokázat,že dvakrát dva je čtyři,že rozlišit realitu od snu není jednoduché a podobně.Mohou klidně v protijedoucím autě vidět zajíce,divoké prase,jelena,nebo vážku.V tomto smyslu mohou a taky jsou velmi nebezpeční.Pokud nesmetou někoho v silničním provozu,nadělají ještě větší škody v duchovnu.Tam jde totiž o něco víc než je tělo.V prvním případě by jim měli sebrat řidičák,v druhém,tom závažnějším ,,zamezit přispívat na esoterikwebu.Jedna taková pobloudila radobyucitelka se tady vyskytuje,dříve její nick začínal na i a nyní e!Platí pro ni totéž,jako pro onu ženu o které mluvil kristus-kdo si vezme rozvedenou,cizoloží-žena,která opustí lože svého muže a posléze se chce vratit zpět,takovou už nikdo ať zpět nepřijímá!Kdo má oči k vidění a uši k slyšení nechť dobře uváží na koho ty Ježíšova slova platí! :-)
missi
Vehement
25. 03. 2017 16:55

Vim, ze minimalne u jedne rasy tomu tak je. Oni jsou dokonalý! Ziju v naprostem sousaladu s prirodou. A to jak na sve, tak i na jinych planetach. A co se technologii tyka. Nevim pochopitelne vse cim disponuji, ale vicemene si vystaci se svym telem. Nelzou, nejsoy zly, nekradou jsou skromni. A proc tohle nedelaj? Protoze komunikuji na principu kolektivniho vedomi, nebo jak to nazvat. Nemaji ani jmena, teda jo, ale nepouzivaji je pri,, bezne,, komunikaci. Oni se vnimaji. Je to dokonale. Mohou byt v okamziku v kontaktu s tim s kym chteji. Staci jim jen pomyslet na,, toho, co mu tenkrat upadla zmrzlina,, a jsou propojeni. Dokonalé.
Vehement
Missi,Démon
25. 03. 2017 15:55

Příběh majora Byrda,který se na pólu dostal do podivného prostoru je mi dobře znám,taktéž údajná operace High Jump na které se měl podílet.Zajímavé.Ovšem pokud je to pravda.Každopádně v obou případech zmiňované stometrové létající plavidla tvaru doutníku bez křídel jsou pozoruhodnou shodou s mým pozorováním,které kloní poznatky majora Byrda v mých očích k tomu,že by na těch příbězích mohlo být něco pravdivého.Taky poslední zprávy ohledně jižního pólu vyvolávají spoustu oprávněných otázek.Mé pozorování doutníku,které jsem popsal není jediné,ale jedno ze tří,a pokud jde o ufo,jeho výskyt je častější něž jsem si původně myslel.Mám zde popsat další zkušenosti,nebo je mám popsat v novém příběhu?Případ Evelyna Byrda mne kdysi velmi zajímal,nezdá se mi,že by si nějaký pilot chtěl zvyšovat sebevědomí lhaním,senzacemi a tak.Ikdyž kdoví.
Missi máš pravdu,že u lidstva se ani náhodou nezvyšuje duchovní povědomí přímou úměrou vůči technickému pokroku,ale platí to i u technologie,která se zdá být na hony vzdálená tomu co je oficiálně známo?Opakuji a připomínám-na hony!Samé otazníky.Ale lépe otazníky,než si něco nalhavat jako někteří,kteří už,vědí',že jsou mimozemšťané z Plejád a jejich planeta je Pleya a podobně.I ten kdo chodil do pomocné a má místo hlavy krabici od televize snadno nahlédne,že to musí být blud.
Démone,nerozumím tvé otázce,že mne chtěli vidět a co jsem dělal já konkrétně a co je to za citát-Já jsem nevěděl že tam budou?
missi
Vehement
25. 03. 2017 14:48

Uvedomeni si vedomi podle me nejde ruku v ruce s technologickym pokrokem. Spis cim vic technologii, tim min uvedomeni vedomi. ;-)
demon hopskulka
Vehemente
25. 03. 2017 14:45

Vyhledej na netu toho pilota-prelet do vnitra jižního pólu mezi dobré "mimozemšťany" s taliri,které si vymysleli oni sami.Nebuď naivní,ti dobří "vylezou z děr" jen když i je ovlivňuje naše nejen atomová válka.
demon hopskulka
Vehemente
25. 03. 2017 14:27

No a když tě chtěli vidět,co si dělal ty konkretne? Nad čím nebo kým si přemýšlel? Prej..."Já sem nevěděl,že tam budou" :-).
Garfi
Vehement
25. 03. 2017 13:33

Ano, myslím, že to pokračuje, ale posádka úplně stejná nebyla. I děj byl jiný. Myslím, že kontakt je, ač spíš sporadický, ale pamatuji si jeden "výlet". Je to pár let. Teď je asi dva roky klid.
Vehement
Garfi,
25. 03. 2017 11:07

ten talíř plus posádka už nikdy nic?Pokud o tobě totiž kdysi věděli,musí vědět i teď a třeba mlčky sledují tvé osudy...
Garfi
pro Démona
25. 03. 2017 10:57

Asi už jsem pochopila, co myslíš. Ve slovesech, dokonce dvou, chybí koncové písmeno "a", čili to vypadá, jako když píše muž.:-) Ale to jen moje prsty ledabyle stiskly klávesnici, stává se mi to často a je zvláštní, že se to zadařilo hned dvakrát za sebou a ve slovesech. Nezkontrolovala jsem to po sobě a poslala. To je celé.
Bigbiz
missi
25. 03. 2017 0:57

Já myslím, že jsme. Takový ukázkový příklad kolektivního vědomí je z roku 1969, kdy jsme porazili Rusy ve finále MS v hokeji. Nebyl Facebook, internet a ani mobily a přesto lidé jako jeden muž po skončení zápasu vyhazovali televize z oken a všichni zaráz. A to po celém ČSSR. Prostě všichni měli stejnou myšlenku. Když porazíme Rusy, tak vyhodím televizi z okna. A udělali to všichni.
Vehement
Všem přátelům
24. 03. 2017 23:49

Víte co se mi na teorii o zlých mimozemšťanech,kteří v tom létají jaksi nezdá.Že by tak vše předčící techniku oproti té která je oficiálně známá jako moderní,mohli vlastnit,vyrábět a užívat nějaké zlé bytosti.Možná je to naivní,ale vím,že existuje absolutní dobro o kterém se lidem ani nesní a to dobro nemá protikladu ve smyslu jak je primitivně chápán např.ďábel,Bůh nemá negativní protiklad a že by ho konstruktéři toho co jsem viděl neznali?Že by nevěděli že základem všeho,nejzákladnější substance všeho je vedomí?Já,který jsem z civilizace relativně primitivních strojů vím o bohu-vědomí a ti co mají technologii,která je oproti tomu co známe úplně někde jinde,nevědí o vědomí?To se mi nezdá.Spíš se mi zdá,že dobře vědí že jsme velmi nevědomí a tím i nespolehliví,zrádní a tím vším i nebezpeční.
missi
Garfi
24. 03. 2017 22:51

Slysel jsem o tom. Lec nevidel. A jak jsem psal, z oka do oka mozne. I celou postavu by bylo takhle mizne schovat. Vlastne vnutit myslenku, ze nevidis co vidis. Ale ty fotky a videa, to nejde. Leda tak, jak to maji ti modri, Ty vis o cem mluvim. Tedy kolektivni vedomi, jenze toho my lide jaksi uz, nebo jeste, nejsme schopni.
Garfi
Demone,
24. 03. 2017 21:46

to první od narození, v tom druhém tě zklamu. Copak se ti nezdá? :-)
demon hopskulka
Garfi lásko...
24. 03. 2017 21:44

...ty máš vaginu? Nebo jste schizofrenik? :-D
Garfi
Missi,
24. 03. 2017 21:32

to je proměna. Jako se umí chameleon či chobotnice přizpůsobit okolí, dokáží to i určité inteligentní rasy. A jak říkám, nevidět to na vlastní oči, neuvěřím. Je toho na internetu k vidění dost, ale stále jsem pochybovala o pravosti těch videí. Opravdu jsem netušila, že to zažiju na vlastní oči. Jedné ženě se změnily oči, repsektive zorničky z kulatých na kolmé černé čárky a po pár vteřinkách nazpět. A chvíli poté si ke mne přisedla a následoval dost slušný energetický útok.
demon hopskulka
Tyto...
24. 03. 2017 21:19

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Richard_Evelyn_Byrd
...stránky mohou být zavádějící.
missi
Ted
24. 03. 2017 20:10

Ted se nechytam..vo co dee?
Ono na vlastni oci tvari v xicht to jeste dejme tomu. Ale... To ALE ja miluju. :-D co fotky, zaznamy z kamer? He..:-D
Garfi
Shapeshifting
24. 03. 2017 19:29

jsem viděl v prosinci poprvé na vlastní oči u jedné osoby. Nikoli celkový, ale oči. Změní to náhled na věc velmi rychle.:-)
missi
Noo
24. 03. 2017 18:02

Ono to zas nebude tak horke. :-D Ty udajne podzemni reptilianske zakladny a ze chodej mezi nama a ovlivnuji nase mysleni, ze je vidime jako lidi
, no nevim, to je trochu moc. :-D
demon hopskulka
No super
24. 03. 2017 17:07

Někdo to viděl z blízka. Já je viděl několikrát hodně vysoko na obloze a jednou byli asi 300m nademnou za mrakama v bource-viděl sem blikání ruzných barev a zdrhal sem před destem.Pak sem je viděl několikrát nočním viděním,které máme taky od mimozemských-základ NV byl z Roswellu. Těžko říct kdo v tom byl. Myslím,že nikdo dobrý,pač proč by jinak narušovali náš prostor. Mohli v tom letěl jak reptiliani s šedéma tak i jiné zlé rasy. Taky je malá možnost,že v tom byli i lidé (nejen v Dulce spolu úzce spolupracují na nejděsivějších experimentech)nebo kříženci lidí s mimozemstany. Tady ta fauna, která je v Zemi("na Zemi") je pro ně nevyčerpatelný zdroj biologických pokusů pro svoje účely.Základny po světě sou toho plné-DULCE,AUTEC atd.atd.Sou to ****. To jen v pár větach.
missi
Dano
23. 03. 2017 19:53

Dukazy? Proste to vim.
Dana P.
?
23. 03. 2017 18:25

a jaké máš pro to důkazy? Jedna pani povídala?
:D
missi
Noo
23. 03. 2017 17:38

Tim ale netvrdim, ze nejsou..Jsou a jsou mnohdy bliz, nez by si mnozi dokazali pripustit. Jen tak moc neblikaj..:-D
Energi
missí
23. 03. 2017 17:25

pobavil si mě...a máš ve své podstatě pravdu. :-)))
missi
A...
23. 03. 2017 17:00

Tahle okatost me privedla i k premysleni o UFO. Dokurňa!
Jesli jsou vyspelejsi nez my, tak jsou blby jak stoudev.:-D
Na co ta svetla a blikatka a sarapaticky? Ja byt EMzak tak priletim potme, potichu bez blikani, popanu par samic a potichu zmizim. ;-)
missi
Noo
23. 03. 2017 16:55

Garfi..jeskovi voci! Vzdyt vis, za ja ty odkazy ani otvirat nemusim. :-D na YouTube je taky frajer, ktery chyta letici kulku, jiny ktery prohodi jehlu tabulkou skla, to ma byt duveryhodne? Fotek Ti udelam pytel a budou na nich i trysky a nadrze a staci mi k tomu jen zoner a trochu casu.:-D vis jak se tvari lidi, kteri se motaji kolem letadel? Od vyroby, kde maji veskere podklady a vykresy az po piloty. Koukaji na Tebe jak na blazna, ktery veri na strasidlo pod posteli. :-D Ty veci v potravinach, ktere zminujes, jsou tam z jedineho duvodu a tim jsou penize. Lidi to kupuji, tak proc to tam nedat. A ten kdo si mysli, ze kdyz tomu nalepi znamku bio, je to v poho, no at si tomu veri. Mozna to, co si vypestujes sama je v pohode, tam by nic byt nemelo. ;-) jenze to sama vis, ze to proste nejde. Ze pro pecivo stejne dojdes do obchodu A kdo ma moznost chovat veprika?
A kdybych pripustil ze nam neco sypou na hlavu, tak proc by to delali takhle moc napadne, kdyz je deset jednodušších zpusobu.
Dana P.
dementi a tupohlavi
23. 03. 2017 15:24

missi existují a ovlivňují naše životy a zdraví v mnoha oblastech. Co třeba v obchodě, čteš si vůbec složení na etiketách? Kdo jiný, než dementi a tupohlavi schválí tolik chemie, kterou bohužel lidi dávají i svým dětem...a my, co to kupujem jsme stejní jako oni nemyslíš? A možná je cílem, aby nám to změnilo mozky na neškodnou sra.čku, aby se z nás stalo stádo tupohlavů velice dobře ovladatelných, tak, aby třeba nevěřilo na varující signály, že i další věci jsou v nepořádku
Garfi
Missi,
23. 03. 2017 15:22

jak na odkazech vidíš, bohatě je kam dát.:-) To nejsou běžná turistická letadla...
Garfi
pro Missiho
23. 03. 2017 15:16

jen pár odkazů.....
https://www.youtube.com/watch?v=7RxE3oruRZU

https://www.youtube.com/watch?v=lYvJmIhoYUk

https://www.youtube.com/watch?v=cSEcdg3CM2M

https://www.youtube.com/watch?v=cSEcdg3CM2M
missi
Dano
23. 03. 2017 15:14

Takhle jo. To je realne. Libi se mi ta pasaz o neskodnych vodnich parach. A jiste, ze v tom budou meritelne stopy ruznych sloucenin.
Ale to jak pise Garfi. To neberu,kondenzacni stopa se rozpousti stejne dlouho jako se rozplyvaji mraky kolem. Pac je to to same. Na barely v letadlech. Blbost! Neni je kam dat. Trysky na vypoustenu cehokoli, naprosta blbost. Kdo by je kam a kdy namontoval? A hlavne jen naprosty tupohlav a dement by chtel travit lidstvo takhle okatym zpusobem. To by ty lety mohly rovnou oznacit chemtrailsa airlines. :-D
Garfi
Ahoj Missi,
23. 03. 2017 14:47

zklamu tě, ale chemtrails je velmi reálné a dá se najít hromada filmů a fotek, kde máš letadla zblízka, zvenku, zevnitř, v letu, na letišti i s tryskami pro chemtrails, i s barely toho sajrajtu uvnitř. Je to, bohužel, fakt a velmi doložený. Já si tady dělala takové své pátrání a to mě dovedlo k Aeru Vodochody, které se stará o mřížkovanou oblohu nad Prahou a jejím okolím. Že má pevné napojení na Agrofert, není tajemstvím. Na Fly radaru si můžeš najít, jaká letadla a jak dlouho krouží nad námi, odkud startují a kde přistávají a zda vícekrát denně. Když jsem měla přímo nad hlavou velké čerstvé písmeno X, šla jsem na Fly radar a našla ono letadlo i s jeho drahou, která přímo nad naší obcí to X udělala. A tak to prostě vím. Kondenzační páry rychle mizí, chemtrails přetvrvává v ovzduší, velmi pomalu se rozptyluje a dělá takové ty cáry bílé mlhy až slabých mraků. Kondenzační stopy lze vidět na letadlech ve velkých výškách. Rychle a beze stopy mizí. Chemtrails nikoliv. A dávám za pravdu Vehementovi v tom, že kdo ví, nebo se tomu vědění blíží, ten taky bezpečně pozná, kdo neví.
Energi
Vehement
23. 03. 2017 14:37

přestaň citovat,zkus porozumět tomu co cituješ.
Neustále mě o tom přesvědčuješ už tím co píšeš o tom tvém zážitku.
Dana P.
missi
23. 03. 2017 14:28

je mnoho věcí mezi nebem a zemí... však jsi tuhle průpovídku určitě slyšel?
O chemtrails se psalo už začátkem 90. let (je konkrétně nějaká zpráva z r. 1991, dá se to najít), to sis ještě hrál na vojáčky myslím. O kondenzaci jsem něco slyšela, kupodivu jsem nevyšla z páté základní. Ale v té neškodné vodní páře je spousta dalšího odpadu, co nám potom padá na hlavu, viz, cituju:

"Jedním z vysvětlení takzvaných chemtrails je škodlivost spalin letadel. (20) (21) Vychází se z toho, že složení chemtrails odpovídá zoxidovaným materiálům používaných v leteckých motorech. Součásti leteckých motorů jsou vyrobeny z hliníku, manganu, barya, ytria, titanu a podobně, což odpovídá složení chemtrails Al, Mn, Ba, Ca... Nepřirozené zabarvení může být způsobeno například oxidy dusíku-NOX, které běžně při spalování v leteckých a pístových motorech vznikají. (22) NO je bezbarvý, toxický, NO2 je toxický, leptavý, červenohnědé barvy což vysvětluje nepřirozené zabarvení kondenzačních stop. NO a NO2 mohou spolu v chladných vrstvách atmosféry reagovat a vytvářet například N2O3, který je tmavomodré barvy. Jejich množství ve spalinách roste s teplotou spalování. V klasických spalovacích motorech je okolo 850 °C, v leteckých motorech až okolo 2000 °C. (23)

Letecké společnosti mohou nakupovat levnější součásti motoru, které mají nižší životnost. Pro její prodloužení mohou snížit teplotu ve spalovací komoře. Tím ale klesne účinnost motoru. Pro její opětné zvýšení mohou do paliva přidávat látky obsahující dusík, hliník a podobně a létat v nižších letových hladinách, kde je více kyslíku. Složení chemtrails lze vysvětlit jako zplodiny vzniklé spalováním paliva s přídavkem uměle dodávaných látek do paliva a uvolňujícím se materiálem z méně kvalitních součástí motoru.

Letecké společnosti mohou používat levnější palivo vyrobené technologií, která v něm zanechává stopy kovu. Nebo naopak zvyšují účinnost paliva látkami, které následně více ničí motor a uvolňují více toxických látek.

Letecké společnosti mohou zvýšit účinnost leteckých motorů spalováním paliva při vyšších teplotách. Tyto vyšší teploty mohou uvolňovat materiál ze součástí motorů. Ten se může vylučovat v podobě různých sloučenin jako například oxidů. Může se také uvolňovat jako částečky čistého kovu. Při vyšších teplotách spalování vzniká více škodlivin."

Tož asi tak, ale klapky na očích si nechej, to je tvoje volba.
missi
Dano
23. 03. 2017 13:52

Ne nejedna o trauma z detstvi. A neni to zpusobene ani stresem. Jen mi proste vadi, kdyz ze vsech stran slysim,, ja musim,, A chemtrails, nebo ten stratosfericky buhvico je ptakarna a blbost. Staci pouzit zdravy rozum..:-D A kdyz tak rada ctes na netu, najdi si neco o kondenzaci vodnich par.. :-D
Dana P.
missi chemtrails se ti
23. 03. 2017 13:42

nelíbí, co takhle nebylo by lepší označení "stratosférický inženýring" ?
Je toto samé, existuje to, ať se ti to líbí nebo ne, jednou se to odtajní. Teď nám vlády tají ledacos, co netušíme a nevím jakým právem :(
Dana P.
missi
23. 03. 2017 13:38

ten tvůj boj proti slovíčku "muset" - není to trauma z dětství náhodou??
Ehm, také ho nemám ráda, ono se hodně zneužívá, i když často nevědomky
missi
Teda
23. 03. 2017 13:12

Neni pravdou, ze bych ke svemu,, prozreni,, nikoho nepotreboval. Dovedl me k nemu kazdy s kym jsem se setkal. Ale prijit jsem si na to musel tak nejak sam. Je zajimave, jak se mi nikdy nedari najit adekvatni synonymum ke slovu,, muset,, aby vyjadrilo ne to, ze musim, ale ze jsem si na to prisel. Napada vas nekoho takove slovo?
missi
Noo
23. 03. 2017 13:04

A mam tam blbe,, i,,coz me stve vic nez chemtrails. :-D Tak srry..admine, kdys to cetl, a nemel nic lepsiho na praci, tak mi prosim oprav a tohle smaz. Dik :-D
missi
Vis
23. 03. 2017 12:55

Vihoda je, ze ja klidne muzu rict, ze,, Ja uz vim,, Jo, nasel jsem, co jsem hledal, poznal, co mam poznat a vim, co mam vedet.
A nepotreboval jsem k tomu ani Jezise, ani nikoho jineho.
Vehement
-
23. 03. 2017 12:40

Kdo nepoznava pravdu,jistě může mít pochybnosti,ale kdo ji poznává,ten neochvějně poznává i každého kdo ji také poznal,Ježíš mezi ně patří,ikdyby nakrásně neexistoval,tak ten kdo by ho vymyslel by musel znát pravdu,jak podle jeho výroků každý kdo dosáhl poznání bez pochyb poznává.Habaďůry vymýšlejí mnozí,protože nepoznali pravdu,chybně interpretují a zavádějí jako například přední představitelé římskokatolické církve.Ve spásu doufají zcela marně a navíc svádějí mnohé,kteří jim uvěří.I sám Ježíš před nimi mnohdy varoval.
missi
Tak
23. 03. 2017 12:20

Jako, hezky si to napsal, to jo. Az na toho Ježíše. Protoze s nim je to tak varchrlaty, ze az pochybuju, spis jsem presvedceny, ze niky nebyl a ze je to jeb jedna velka habadura. :-D
Ale nikomu ho neberu.
Vehement
missi
23. 03. 2017 12:10

O slůvko ego nejde,ani pochopením jeho definice v mysli se k tomu,čeho jediného třeba jest,nikdo ani o píď neposune.Je to pouze jedna z pomůcek pro ty,kteří vážně a bez předsudků chtějí poznat pravdu o nás,o tom co opravdu jsme.Máme-li schopnost uvědomovat si objekty,musí být poznatelný i sám jejich uvědomovatel,tedy subjekt.To je vše o čemž například Ježíš říká-jen jednoho je třeba.Nebo jinde-nikdo nevejde k otci než skrze jeho syna,tím synem Ježíš samozřejmě nymyslel svoji osobu,ale každý kdo dosáhne toho co bylo uvedeno níže,tedy uvědomí si sebe sama,pozná že je vědomím,nikoliv mozkem,tělem,světlem a všemi možnými objekty a skrze toto uvědomění vědomí si jedině lze uvědomit vědomí absolutní,které například Ježíš nazývá otcem.Toto je jediné co má v životě clověk učinit,nic jiného ikdyby to bylo sebelepší,nemá primárnější důležitost.
missi
Ego
23. 03. 2017 11:26

Zase EGO, tri pismenka, za ktere jde schovat a schovava se kde co.
Co to vlastne je EGO?
Dokaze mi to nekdo vysvětlit?
Vehement
-sorry za překlepy
23. 03. 2017 9:56

Píšu z mobilu,význam je však zcela správný.Rezolutně,nekompromisně,striktně,vehementně s platností forever and ever!
Vehement
-
23. 03. 2017 9:51

Ego nikdo od ducha neoddeluje,ego je klam ducha že je neco jineho nez duch.Ego neni bytostne podstaty,je to sebe se nepoznavajici jastvi.Neexistuji zadne dve ja,ale kazdy ma jen jedno,bud ve stavu sebepoznani,nebo ve stavu sebenepoznani,neboli klamu ega.Ego je klamna iluze individuality,ktera ztrtila uvedomeni vedomi a tim i vedome spojeni s vedomim absolutnim a vyziva se v hledani stesti ve svete bez boha.Ego ani od ducha oddelit nejde,protoze vubec jakozto bytost neexistuje,existuje však bytost,která ac je podstatou duch,v soucasne dobe to nevi ve smyslu nepoznava a to je soucasne jako by jím nebyla a aktuelne jim ani neni.Tento pad je vysadou vsech lidi,kteri jsou na teto zemi,az na relativně pár lidi,joginu a mystiků,kteří jdou jefinou spravnou cestou jak jiz byla popsana níže.Široká je cesta zahuby a mnoho je tech kteří tudy vchazeji,preuzoucka je cesta k zivotu a jen malokdo ji naleza,jak o tom rekl Jezis.Kdo má,tomu bude přidáno,kdo nemá,tomu bude vzato i to co má.
Energi
stále
23. 03. 2017 8:44

se tu dočítám jak oddělujete ducha od ega a přitom by tyto dva aspekty měly táhnout neotřesitelně za jeden provaz aby jste se posunuli ve svém myšlení a vědomí dál...toto je moje zjištění,fakt který je neotřesitelný...v tomto zjištění je totiž obrovská síla.
Pak totiž nastává ta pravá realita ve všech proměnách vědomí a myšlení,fakty,prožívání,žití...nikým neovlivněná,nelze s ní už manipulovat.
Jakmile toto pochopíte a prožijete,dokážete si poradit pochopitelně sami se sebou tedy s vašim já i JÁ.
To je Ježíšova jednota!
Vehement
-
22. 03. 2017 23:11

O Rampovi nevím mnoho,zpočátku jeho knih přísahá,že jsou pravdivé,když jsem včera dočetl Cestu do Aharthy,rozpoznal jsem tam spoustu myslenek,ktere jsou pouhá fikce,bohužel.
Garfi
pro všechny
22. 03. 2017 23:04

Tento film má něco do sebe a dotýká se všech...
https://www.gloria.tv/video/JV4NhoCatSmn4yS1Rgr4AfUDQ
missi
Dano
22. 03. 2017 22:04

Vim co jsem prozil. Poznam co je sen a co je realita. I kdyz nekdy jsou moje sny realnejsi, nez to co jsem zazil.
Tak jako jo, muze to byt prinosne, jenze.. Viz treba chemtrails, ten mi lezi v zaludku. Tady mas kluka, co se zajima o letectvi, tak, treba on Ti to vysvetli. :-D
Nejprinosnejsi je to na co si prijdem sami.
Dana P.
missi
22. 03. 2017 20:39

nevím jestli věříš všemu co jsi zažil, že jsi to zažil, že to nebyl třeba sen?? Smysly nás klamou a někdy hodně.
Mimochodem přečíst si o zkušenostech jiných lidí je přínosné. Už těžší je eliminovat ty, co nám chtějí vymývat mozek, vnucovat jejich názory jako jediné správné. A těch je hodně
missi
Tak
22. 03. 2017 19:52

Ono net a papir snesou hodne..:-D Ti rozumnejsi veri jen tomu co zaziji na vlastni kuzi a vidi na vlastni oci. ;-)
Dana P.
Lobsang Rampa kdo to je?
22. 03. 2017 18:00

Z informací na netu dokonce se ozývá, že je to možná podvodník. Mlží o svém původu a životě....co o něm Vehemente vůbec víš?
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 18:01

Dobře. Díky.:-)
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 17:19

Na netu si stahni v pdf knihu Lobsang Rampa-Poustevník a Cesta do Agarthy.Možná to souvisí s tím co jsi zažila.
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 17:06

No vida.:-) Tihle byli taky "evropští", pohlední, mladého neurčitého věku a vyzařoval z nich klid, taková klidná rozhodnost. Určitě měli city, vždyť ona reagovala na to, že mě studí nohy od mokré trávy a pomohla mi od toho... Pominu-li veškeré možné technické výdobytky, které takové o tisíce či i miliony let starší civilizace mohou mít, pak je tu právě ještě otázka duchovní vyspělosti. A pak je tu něco, co mě hodně zajímá. Je to něco mezi technikou a duchovnem. Síla myšlenky. Myslí lze ovládat a zvládat mnohé.
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 16:58

Zajímavé,že se mi jednou zdál sen,že byl ten doutník zaparkovan ve svisle poloze za našim a v něm byla blondynka s tmavovlasym mladym mužem,oba vypadali evropsky,ale vyzařovala z nich etická,duchovní výše,byl jsem rád,že konečně znám posádku,ráno vsak jen sen.Nebo že by nee? :-)
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 16:38

Tak ta mě zrovna vůbec "nebrala".:-) Ale uvnitř byl mladý muž...Né, tenkrát mě ani ten nezajímal. Já už podle svého zážitku aspoň trochu mohu posoudit některé jiné příběhy, protože co bývá časté je, že si lidé nepamatují buď nic, to teď ale na mysli pochopitelně nemám, nebo si pamatují často jen část zážitku-často vstup do objektu, ale už ne ten návrat.Další typické bývá rozpomínání se. Třeba celé roky nic a pak to začne. V mysi se ti ukáže vzpomínka, střípek děje. Brzy další. A zase další. A najednou se ti to spojí v souvislý děj, jako když slepíš okénka filmového pásu dohromady.
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 16:29

Herhot garfi,ty jsi viděla talíř i s pěknou blondýnkou,to je věc :-)
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 16:22

Ano, člověk sám nejlépe ví, kdy je vzhůru a plně při smyslech a kdy spí. Lidé, co nic neprožili logicky pochybují, to je v pořádku, to chápu. Ale nelze svědka přesvědčovat, že nebyl plně při smyslech.:-) Pak je tu druhá stránka věci. Bývá obvyklé, že když už člověk něco takového zažije jaksi víc "zblízka", začnou se dít i další věci, ne už tak "velké", ale související. Mezi ně patří pak už i sny. Ty často bývají jiné, než běžné sny. Ale třeba jednou jsem měla sen, že pozoruji na nebi na nějaké louce UFO (víc objektů) a měla jsem to fakt jen za sen. Druhý den mi syn popsal, co se mu zdálo. Zdálo se mu totéž.... V jiných snech jsem byla vyučována tzv.paranormálním schopnostem. Někdy jsem se zase vzbudila a věděla, že mám v hlavě hromadu, úplnou "nalejvárnu"informací, ale nešlo si na ni vzpomenout, jako kdyby mi to někdo "zamknul".:-) Ale jsou i reálné zážitky "menšího" významu, různá pozorování na nebi, ve dvou případech byla spojená s telepatií. Jednou to byl příkaz, abych šla spát, podruhé pozdrav. Člověk se pak pochopitelně zajímá a hledá podobné lidi s podobnými zážitky. A nachází.
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 14:45

Velmi dobře argumentujes v diskusi pod clankem Bigbize o možné vzpomínce na únos,kde říkáš,že ti přijde úsměvné jak ti co nezažili neustále vnucují názory o tom že to mohlo byt ve stavu alfa,nebo nějak jinak.To je prostě šílené.
Dana P.
ti co něco viděli
21. 03. 2017 14:35

tu jsou, ale mají otázky tak jako ty :D
Vehement
Dano,
21. 03. 2017 14:27

Nehlasil jsem nic,jestli se k tomu chystám zatim o tom nepremyslim,ale nejsem ani nejak proti.Jsem trochu skeptický i vůči oné fundovanosti,jak může byt nekdo fundovany kdo nevidel a neví.Tim nechci nikoho snižovat.Spíš se můžou ozvat ve foru lide,kteří viděli něco podobné.
Dana P.
Vehemente
21. 03. 2017 14:14

takže rozumím tomu dobře, že jsi kromě tohoto článku zde nikde svoje pozorování UFO oficiálně nenahlásil ani se k tomu nechystáš?
Protože, víš, neznám tu nikoho, kdo by se ti k tomu opravdu fundovaně vyjádřil. Nebo se aspoň dosud takový člověk neprojevil.
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 13:43

To je dobrý nápad, to mě zajímá.:-) Jinak souhlasím s Kybernautem, že sny (protože jsou sny a sny :-) ) mohou souviset s tím, co děje za plného vědomí i v případě tvého zážitku.
Vehement
Bigbiz
21. 03. 2017 12:53

Dik za podporu,raději už budu psat jen o ufo :-)
Vehement
Dano,
21. 03. 2017 12:50

Já jsem v klidu,přeji krásný den z lesa na jihu moravy.
Dana P.
...
21. 03. 2017 12:44

:D
Dana P.
Vehemente s tebou
21. 03. 2017 12:43

je opravdu čím dál větší legrace.
Jen říkám, že jsem pozorovatel - copak do všeho musíš cpát "ideovou" náplň ???

Ale jinak jsi to napsal moc hezky.
Vehement
Dano,
21. 03. 2017 12:21

Na tom není nic duchovniho to jsou i mnozi rádoby buddhiste ,neustale neco bdele pozoruji v domeni ze spravne pochopili buddhovu bdelost,ale onoho pozorovatele cely zivot ne a ne poznat,v nirvanu doufají zcela marně,doplácejí na svou chytrost.
Bigbiz
Klasika
21. 03. 2017 12:19

Iveta, jak je zahnaná do kouta, tak vyklízí pole. Jinak jsi to, Vehemente, napsal moc hezky. Ovšem lidé, prostí duchem, tohle nikdy nepochopí.
Energi
vehemente
21. 03. 2017 12:13

s tvojí vehementní pravdou...dva krát dva může být taky přeci nekonečno možností :-))
Kde si vzal jistotu že tomu tak není,protože tě to někdo tak naučil?...tak se tu mějte,já jedu vstříc dobrodružství.
Dana P.
Vehemente já jsem
21. 03. 2017 12:08

pozorný pozorovatel přítomných dějů.
A bez pochyb jsem taková jakou mne chce mít můj stvořitel
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 11:58

PRAVDA naštěstí je jen jedna právě v tom smyslu jak píšu a nikdy nebude protože nemůže být jinak!Více nereaguji na inteligenty kteří tvrdí že dvakrát dva je tristašedesátpět.To je ale arogantní a zlý učitel,který nás tak sebevědomě poučuje a vnucuje jedinou pravdu,že je to čtyři!Jaká pýcha!
Vehement
Dano,
21. 03. 2017 11:49

Zcela vážně,copak neznas jak podle tebe arogantně mluvil ježíš?Cituji-Myslíte si že stoupate do nebes,až do pekla jste klesli,myslite si ze jste dobri ale mate dluhy ktere budou splacet vnuci vasich vnuků!Blahoslaveni jste kdyz vas budou tupit,vylhane o vas mluvit zlo,beda vam kdo se dneska smejete,nebot vy budete naříkat,běda bohatým,neboť oni si vše již vybrali atd.atd...Dano a ty víš co je to duchovní dokud jak sama prozrazujes svym nepochopením nevíš co je to já,tedy duch?Odpovím za tebe-ne.
Energi
Vehement
21. 03. 2017 11:45

pravda neštěstí není jen jedna v tom smyslu o kterým píšeš.
Návod na pravdu??...prosímtě jak tě toto s tvým vědomím mohlo napadnout.
Dana P.
Vehemente ty jsi se nám
21. 03. 2017 11:36

moc hezky odkopal - cituju tě /dnes v 10 : 08/: "Víc na tebe nereaguji,dokud nevezmes vse zpet a nepriznas ze je pravda vyhradne na me straně."

Dále: / dnes v 11 : 06/ "Mezi zajemci o duchovno zatím nemáš místo ani začátečníka,či povrchniho zájemce,absence pokory a spravneho myšlení tě z něj zatim naprosto vylučují,viz i všechny tvé příspěvky ve všech diskusích.S pozdravem-king of fear-vehement"

Takhle arogantně a bez pokory že mluví osvícený duchovní člověk? To fakt myslíš vážně?
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 11:34

Já se Iveto nedohaduji o pravdě,která je nějaká má,pravda je jen jedna a kdo ji pozná,návod jsem napsal,dosahuje poznání co je to já a to je osvícení.Stejné u mne ,u Buddhy,Ježíše,Ramany Maharisiho,Terezie z Avily,Jany z Arku,Jakuba Böhmeho a mnoha dalších.Kdo toto osvícení udělá trvalým po celý pozemsky život,nebo ho alespoň dosáhne v okamžiku tělesné smrti,má velkou šanci dosáhnout vysvobozeni z opakovanych zrodu ve svetech kde existuje smrt,podlost,zlo a hlavně nevedomost o tom co je to ja.Jeho poznání je podmínkou pro dosažení návratu do světa božského.Kdo se o nej nesnaží promrhava cele pritomne vteleni a nadale pro nej plati-člověče,za to ze jsi mne opustil,posílám tě do skrze tebe prokleté země,v potu tváře budeš dobivat svůj chléb,dokud se ke mě nenavratis.To nejsou povidacky milá zlatá,ani papouskovani bible s cílem věhlasu.Nic ve zlém,já se vůbec nerozciluju.
Energi
rekapitulace
21. 03. 2017 11:27

já si dovolila jedinkrát v našich názorech nesouhlasit a najednou se karta otočila....dál není třeba cokoliv psát,takových jako ty je tady spoustu aniž by se zamysleli sami nad sebou.
Pane,tohle je tvůj boj,tvoje karta.
Energi
rozčiluješ se stále?
21. 03. 2017 11:16

tak to mě fakt mrzí....tak se nedohaduj o svojí pravdě,zkus ji jen pozorovat a hodnotit.
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 11:09

A nepouzivej,radim ti slovo duse,dokud ji tedy sebe sama neznas.Jsi naprosto mimo!
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 11:06

Ale vždyť je o něm napsáno vše-sebe si vědomé vědomí-není nic důležitějšího.Kdo ho nemá,není na něm nic duchovního,ikdyby se toulal bez těla celým vesmírem.Jestli se ti zdá,že to je nějak málo,nebo se ti to nějak nezdá,to vše jsou typické znaky těch kdo žijí ve stínu všech stínů,ve stavu ega,jak jsem již napsal.Snad si to nějak přeskočila,nevím.Vsechny jiné zážitky,včetně klinické smrti,nde,oobe,nejsou žádným poznáním,zažívá je ego.Ve stinu jsi výhradně ty,nepromitej na mne svoji nedostatečnost,kterou jsem ti již mnohokrát vysvětlil.Nechceš li chápat,pak ses asi nejak špatně soustredila a nechapes co pisu.Víc se s tebou nechci dohadovat.Mezi zajemci o duchovno zatím nemáš místo ani začátečníka,či povrchniho zájemce,absence pokory a spravneho myšlení tě z něj zatim naprosto vylučují,viz i všechny tvé příspěvky ve všech diskusích.S pozdravem-king of fear-vehement
Energi
tak se nerozčiluj
21. 03. 2017 10:30

neurážej...já se jen ptala na rozdíl od tebe.
Řeknu ti svoje pocity a vjemy... myslím že ti nenašeptává tvoje duše,nýbrž tvůj stín.
Chápu také to,že tvůj stín tě nutí k tomu aby si mě "dokopal" k tvé pravdě a to i za cenu hrozby tvého nezájmu ke mě....pochopitelný následek.
Snažila jsem se dozvědět něco o tvém poznání a místo toho slyším tvojí výhradní pravdu(verzi,teorii) o mě se kterou bych podle tvého stínu měla naprosto souhlasit.
Nene milý internetový kamaráde...to je tvoje pravda.
Tak snad budeš OK...přesto mě stále zajímá to tvoje "osvícení"tak snad mi o něm někdy napíšeš.
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 10:08

Vážená zlatá,poznáním,neboli osvicenim člověk poznává svoji podstatu,která je i soupodstatna s vědomím trnscendentnim,rozhodně se tim člověk nestává vsemohoucim a vsevedoucim,i Ježíš říká ze některé věci ví jen otec a jen on je dobrý.Na tvoji poznamku-ze by snad ego-odpovidam:Ego neni to co si pod tim pojmem dosazujes-tedy sobectvi,namyslenost,pycha apod,ty jsou jen vlastnostmi ega,ego neni ani to co se pod nim bezne chape,tedy individualni ja,ego je sebe se nepoznavajici ja ktere se automaticky nesprávně ztotožňuje se vším možným,čím vpravdě já není,to je i tvůj případ.Jakekoliv tvoje posuzování mne je mimo relevanci,je pouze tvým zdanim,jsi ve stavu ega od rána do večera a od večera do rána,poznámky tvého rozumu,který je ve službách ega a naseptava ti logicke otazky typu-jaktoze kdyz dosahl osviceni nevi co to ufo je,popřípadě proč se nezepta boha,tě ve stavu ega jen utvrzují,namísto aby ses konečně začala snažit poznat kdo jsi,snažíš se podsunout tomu co toho dosáhl jeho,ve skutečnosti vsak své nedostatky.Naprostou nehorázností a pýchou jsou vyplody tveho ega,kterym ani nevíš že jsi.Víc na tebe nereaguji,dokud nevezmes vse zpet a nepriznas ze je pravda vyhradne na me straně.
Energi
co to tedy bude?
21. 03. 2017 9:42

pýcha asi ne...žeby snad ego?....taky ne...tak co to tedy je? názor bych brala ale kdyby tam právě nebyly ty předsudky :-))
Nic ve zlém pochopitelně.
Energi
nějak to
21. 03. 2017 9:33

nechápu tedy....tak proč tedy píšeš to co píšeš?..na mě to působí tak,že právě ty přesvědčuješ mě o tom o čem právě chceš a to právě z důvodů těch tvých předsudků o mě.
Energi
tak jaké že to tedy
21. 03. 2017 9:30

máš ty niterní zkušenosti?...zkus to popsat,z čeho pramení tvé názory a náhledy na to tvé "osvícení"?
Píšeš tu o zážitku s kterým si nevíš rady(protože se ptáš co to bylo) a přitom máš ty své poznatky a zkušenosti?...tak jak to tedy je?
Ji schopný si nějakým způsobem odpovědět sám na ten tvůj zážitek?...nebo potřebuješ pomoc.
Píšeš že je tu jistá shoda s knihami a že se nepyšníš...upřímně ani tohle ti nevěřím,psal by si jinak.
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 9:18

Nemám potřebu někoho přesvědčovat.
Energi
no nějak
21. 03. 2017 9:15

si mě tím nepřesvědčil...
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 8:59

To co se docitas nejsou nazory z knih,ale me poznatky,jejich shoda s knihami je zakonita.Nemam potrebu se pyšnit něčím co není opravdu má zkušenost,nic ve zlém :-)
Vehement
For Kybernaut
21. 03. 2017 8:55

Mám dnes den náhradního volna,tak se trochu rozepisu-Kdysi jsem četl záznam pozorování na projektu záře,kdy snad v šedesátých letech vidělo více lidí poblíž dálnice havarovat nebo snad hořet doutník,nyní to už nemůžu najít,jednalo se snad o výmysl?Dále četl jsi někdy na kpufo Šumava příběh Strejda,nebo podivný příběh o strýci,nebo tak nějak?To je teda mazec,zdá se mi to uvalené,ale jestli je to pravda-bůh s námi :-) :-)
Energi
Vehement a jak
21. 03. 2017 8:52

ti šlape dron?
Energi
jé to jsem fakt ráda
21. 03. 2017 8:45

že si mě tu lidé pamatují..Vehement...tak jaké že to vlastně názory a niterní zkušenosti máš,které patří opravdu tobě?
Já se tu pouze dočítám jen názory převzaté z jistých knih,které tlumočíš...tak jak to tedy je?
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 8:26

To jsem se nasmál-Iveta je Energi :-)To je fajn že se tím zabyvas,to je to nejdůležitější.Mrkni na web.Přátelé Jiřího Vacka např.na jeho některé články z poslední doby jako třeba Odchod z těla apod.
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 8:14

Něco by se našlo :-). Spíš to ale vše směřuje právě k tomu poznání sebe sama. Nicméně jsem členkou jistého spolku tímto se zabývajícím.
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 8:11

Iveta je Energi.
Vehement
Pro všechny
21. 03. 2017 8:07

Jen tak ze srandy-kde je Iveta?Ta by přece mimo tělo mohla lehce zjistit kdo ty trubky řídí :-)
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 8:00

Ja taky ne osobně,mám jen všechny jeho knihy a znám jej s tv.Garfi,kdysi jsem tuším četl tvé zkušenosti s nezemšťany,co nového?
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 7:52

Bohužel ne osobně, jen z videí, viděla jsem vše, co se s ním zdokumentovalo a mám jeho Metafyzické příběhy doma. Plus kamarád se s ním znal. Na pana Vacka se podívám, díky.
Vehement
Garfi
21. 03. 2017 7:46

Pana Tomáše jsem samozřejmě znal,to me těší že ty též.Pan Jiří Vacek má však ještě lepší knihy a rozumí tomu víc.
Vehement
Kybernaut
21. 03. 2017 7:43

Až dlouho po pozorování.Jaký je tvůj názor co ty doutníky chtějí tam u vás kolem elektrárny a kdo v tom létá?Co případ kdy si poblíž hospody Raketa lidé napřed mysleli že jde o kravín a po příjezdu blíž to byl doutník na zemi,z něhož vyletěla koule?I u Drahanske vysočiny koule napřed ožehla matku s dítětem v Trabantu a pak ji pozoroval řidič autobusu odletět do opodál stojícího doutníku nad Drahanskou vysocinou.To jsou podivné podobnosti,nemyslíš?Dále mne jen tak hypoteticky napadlo co když Quetzalcoatluv okridleny had,je jen tehdejším jazykem pojmenován létající podlouhla věc bez křídel,tedy doutník?
Garfi
Vehement
21. 03. 2017 7:32

Jako bych slyšela pana E. Tomáše.:-) Jedno velmi zajímavé poznání, pokud ti nevadí slovenština, najdeš zde:
http://kozmicka-iluzia.webnode.cz/vynimocne-zazitky-blizke-smrti-nde/jamest-nde/
Je to dost dlouhé, ale po běžnějším začátku už je to síla. Nicméně ten člověk dokázal popsat skoro nepopsatelné....
Kybernaut
Sen a pozorovanie.
21. 03. 2017 1:12

Tie preklepy nevadia, hlavne, že sa ti dá rozumieť. ... Ten tvoj sen, ktorý si popísal, by mohol mať aj nejakú súvislosť s tým dvakrát nakloneným (2 x 45 = 90, čiže symbolicky do "kríža") lietajúcim objektom, ktorý si pozoroval. Ten sen sa ti sníval pred tým pozorovaní alebo až po ňom?
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 0:33

Sebe si nevědomému :-) Napotřetí,ale přece.
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 0:31

Oprava-neodstraňuje hřích proti duchu svatemu-vedomi sebe si nevedomu.Samozrejme.
Vehement
For Energi
21. 03. 2017 0:27

Jistotu neberu z domyslivosti nebo namyslenosti,ale z poznani vědomí,ten kdo ho poznal nemuze totiz mluvit jako ty ze subjekt je zavisly na objektu a ze svetlo neco vytvari atd.Aby kdokoli mohl tvorit cokoli,musi být vědomý,tím pádem nemůže nebýt vědomí.Taky platí,že ačkoli jsou všichni vědomí,rozhodně nejsou všichni ve stavu sebepoznani,neboli bozskem,do toho maji téměř vsichni velmi velmi daleko.Neuvedomuje-li si vedomi sebe sama,neboli nepoznava sebe sama,což je i tvůj pripad,nemej mi tu primost prosim za zlou,automaticky se ztotožňuje s nějakým objektem,buď s telem hmotnym,astralnim,svetelnym a vznika falesna totoznost,coz jest ego,falesny stav jastvi,ztotozneni ducha s hmotou,pád adama,hřích proti duchu svatému,o kterém říká například Ježíš,že nebude nikdy odpuštěn.Nebude,protože nemůže.Odstraňuje se výhradně sebepoznanim.Kdyby stacilo pouze prohlasit ze již jsme vědomí a nesnažit se o jeho poznani,byli by všichni již nyni ve stavu bozskem.To se jak denne vidime ve zpravach nedeje.Bozske,sebe si vedome vedomi se neztotoznuje s telem,natož aby nekde u skoly cíhalo např.na děti aby je zneužilo.To byl jen negativni priklad,ani sebelepsi charakter neodstranuje hrich proti duchu svatemu-sebe si vedomemu vedomi.To je taky největší vědou,kdo ji nepoznava,neni v ocich bozich vedec,ale pysny intelektual...
Energi
Vehemente kde bereš
20. 03. 2017 23:59

tu jistotu o mém chápání,poznání?vytváříš si předsudky?proč?...protože nejspíš chceš,je to touha?
Tvých názorů si cením,předsudků se zbav...ty ve vědomém vědomí nemají místo.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 23:42

Subjekt v cloveku je absolutni individualni vedomi,subjekt bozi,boha je absolutni transcendentni,tedy individualitu presahujici vedomi.Obe vedomi jsou stejne podstaty,tedy substance,vedomi bozi je daleko větší a narozdil od individualniho je vševědoucí.Světlo neni nejzazší,tim je na nicem nezavisle,nerozbitne,nesmrtelne vedomi.Svetlo je dvoji povahy-jedno hmotne skladajici se s fotonů,druhe je svetlo vefomi-je prvnim projevem vedomi-boha.Tyto teorie jsou ti vsak k nicemu,poznej co opravdu jsi a bud tim cim opravdu jsi,teorie jsou jen myslenky,ty k poznani vedomi nevedou,byt sebelepsi,obraceji pozornost od ja k neja.
Energi
absolutní bůh je
20. 03. 2017 23:31

podle tebe taky pozorovatel,to znamená taky subjekt..tak jaký je rozdíl mezi subjektem bohem a subjektem člověkem když člověk má tu stejnou šanci k osvícení.
Subjekt je považován za protějšek k objektu vzájemně se ovlivňující.
Tvrdíš že myšlenka je objekt nebo ne?
Ano žádná prázdnota ale nekonečné množství subjektů k objektům v interakci.
Světlo(energie) subjekt na hmotě objektu je naprosto závislé a jak jsem napsala....je to o hustotě a rychlosti světla ze kterého vzniká hmota...tedy příčina,následek.
Vědomí(světlo,energie) vytváří svými rychlostmi(vibracemi) hmotu.
Vehement
For Kybernaut
20. 03. 2017 23:26

Sorry za překlepy,píšu z mobilu...
Vehement
For Kybernaut
20. 03. 2017 23:23

Chapes li hologram takto,tak to je jiná,pak i já jsem pro že je vše holohram.Jak jsem psal dole o vědomí a osvícení,tak to vše je pravda.Doutníky můžou být i silně k bohu v protikladu,zatím nemám jednoznacne stanovisko.Jednou jsem mel velmi živý sen v němž jsem byl ve věži kostela,který je zasvěcen panně Marii,ta vždy zastupuje boha stvoritele,stejne jako v Ehypte Issis,a za boha jsem nemohl zavřít okénko té věže,před níž byly právě dva takové doutníky v prekrizene poloze.V tom snu jsem věděl,ze je to neco negativního,načež jsem v bdelem stavu usoudil,ze me sen možná varoval.
Kybernaut
Anonymita sa zachováva.
20. 03. 2017 23:08

No fú, ako ste sa tu rozpísali.

Vehement, online formulárový dotazník s názvom "Hlášení o pozorování UFO" sa na webovej stránke http://www.projektzare.cz/pozorovali-jste-ufo/hlaseni-o-pozorovani-ufo/ dá vyplniť aj so zachovaním absolútnej anonymity. Presne tak ako napísala aj Dana P.. Netreba vyplňovať všetky prázdne okienka a aj tie, akože povinné, označené takouto hviezdičkou "*", sa dajú vyplniť nepravdivo, že si niečo vymyslíš. Tak napríklad do kolonky s názvom "Vaše jméno a příjmení: *" stačí napísať to "Vehement" alebo čokoľvek iné, hocijaký anonym alebo pseudonym, stačia aj iniciálky. Úplne stačí, keď tam niečo bude napísané, čiže čokoľvek, možno stačí aj jedno prázdne miesto. Do poslednej povinnej kolonky s názvom "Váš e-mail: *" môžeš vymyslieť akúkoľvek, trebárs aj neexistujúcu e-mailovú asresu. Ja zvyknem zadávať takéto niečo, aby to dotyčný ľahko pochopili: "nedam@vam.com" (všeobecná štruktúra e-mailu = slovo, zavináč, slovo a koncovka ako .cz, .sk, .net, .com, .ru, .at, ...).

Na ich webovejstránke vidím záznam toho prípadu s kódovým označením, že "2008.06.22.03-Deštné v Orlických horách". Naozaj tam tá fotografia nie je zverejnená. Lenže ten "velmi strohý výdej" môže mať aj svoje opodstatnené dôvody. Dôvod môže byť napríklad aj taký, že nemusia mať súhlas od autora fotografie na to, aby tú fotografiu zverejnili, dokonca na to môžu mať od autora aj striktne prísny zákaz akokokoľvek tú fotografiu, kdekoľvek zverejniť. Ak tak veľmi potrebuješ vidieť tú jednu fotografiu, tak ti odporúčam kliknúť tam do "KONTAKTY" a na webovej stránke http://www.projektzare.cz/kontakty/ je na nich e-mailová adresa ich elektronickej poštovej schránky, tak im tam napíš, spýtaj sa ich na tú fotografiu.

Čo sa týka hologramov, tak veľmi súhlasim s tým tvrdením, že celý vesmír je len ilúzia ("májá") riadená na princípe hologramu. Tak sa mi zdá, že najbližšie k pravde je missi ale aj Energi. Samozrejme, že sa nejedná o tie nám známe, primitívne hologramy. To sú už hologramy "vyššieho levelu", sú podstatne dokonalejšie a to tak veľmi, že je to pre nás len chápať ťažké, môžu byť aj úplne hmotné. Pravdepodobne sme produktom obrovského kvantového kozmického počítača, ktorý vytvára vesmíry. Toto tu, na tom starom obraze napríklad podľa mňa nie je žiadny "Sputnik", nie je to žiadna raketa ale môže sa jednať o ovládacie zariadenie toho kvantového počítača. http://payposter.com/poster_preview/the-painting-glorification-of-eucharist-658534.jpg (https://youtu.be/J1YQLuS1U9k?t=1m16s).

Podobne ako aj ten profesor, mám aj ja také poznatky a informácie, že skutočne "tyto létající objekty souvisí s bohem". Tí starodávny ľudia mohli mať totiž pravdu, keď si mysleli, že tie veci sú od Boha. Vtedy, pred rokom 1947, tie veci aj ináč nazývali, napríklad aj tak, že "anjeli", "duchovia" a tak podobne.

Vehement, potvrdzujem ti "častý zájem podobných doutníků o jadernou elektrárnu v Jasl.Bohunicich", to je neďaleko od nás, pri Trnave. Tam sa aj iné veci často pozorujú.
Vehement
missi
20. 03. 2017 23:02

Oprava-správně
Vehement
missi
20. 03. 2017 23:00

Zpravne missi,zcela.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 22:58

Vědomí je na hmote zcela nezávislé,hmota.na vědomí nikdy.
missi
Noo
20. 03. 2017 22:58

Dovolim si k te rychlosti svetla. Podle me se dost precenuje. Je to,, jen,, rychlost.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 22:56

Máš li tento názor,pak jsi ani náhodou poznání nedosáhla.Vědomí je absolutní subjekt,vzato pohledem jedince,ten je pozorovan již jen pozorovatelem absolutním-bohem.Tedy nikoli prázdnota,tak často špatně chápána,ale vědomí.Není ničeho zazsiho.V beznem cloveku je sebe se nepoznavajici,což je synonymem padleho adama v bibli,nebo,což je daleko vzácnější-sebe si vedome-to je vedomim krista,buddhy atd.
Energi
myslím
20. 03. 2017 22:49

že vše se odvíjí od rychlosti světla...vyšší rychlost,vibrace...hustší hmota a naopak
Energi
v podstatě souhlasím
20. 03. 2017 22:47

jen bych to trošku poupravila s tím že i to samotné vědomé vědomí jak píšeš,je ve své podstatě taky objekt.
Je to o hustotě samotné energie.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 22:39

Ale to já musí být dokonale sebe si uvedomujici,sebe si vědomé vědomí,které timto poznává a ví-já jsem vědomí a nic jiného,myšlenky a tělo jsou objekty-toto je nejvyšší věda,vše ostatní bez tohoto poznání je pýcha,nevědomost a vlastně i největší provinění proti naší podstatě,kterou je vědomí neboli duch a toto vědomí je soupodstatne s vedomim univerzalnim,neboli s bohem,kdo toto pozná,dosáhl osviceni buddhy,krista a dalších.Souhlasíš?
Energi
Vehement
20. 03. 2017 22:28

to jsem ve skrytu duše chtěla od tebe slyšet...namířit pozornost na sebe sama,ano přesně tak..neboť jedině tak jsi schopný se dopátrat nějaké té pravdy.
Všechno ostatní je zavádějící,manipulativní..jediné čemu věřím je moje JÁ,to mi nenabízí nic zprostředkovaně nýbrž osobně,niterně to prožívám....toto osobní vnímání,pozorování nic nenahradí,tomu já říkám realita.
missi
Vehement
20. 03. 2017 22:21

Jasne..asi si tu moji myslenku pobral spravne. Videl jsi, co jsi videl..;-)
Vehement
Energi
20. 03. 2017 22:21

Je-li naše já vědomí a já sám pro sebe vím,že ano,pak nejlepší způsob jak to zjistit,je namirit pozornost na sebe sama s cilem se poznat,což se nazývá např.Átmavičára.Vůbec nejlepším autorem,který o ní mistrovsky píše je pan Jiří Vacek z Prahy.
Energi
Vehement
20. 03. 2017 22:16

je spoustu jevů které jsem prožila já...dnes už mám na to naprosto jiný názor,než na samotném počátku.
Takže "duchové,andělé"prostě paranormální jevy jsou pro mě osobně naprosto přirozené,tedy normální....spadají do těch fyzikálních zákonů.
Vehement
Pro missi
20. 03. 2017 22:14

Dobrá,dobrá,mě šlo jenom o to,aby někdo z toho co jsem viděl nedělal nějaké zdání,nebo fatamorganu.Je spoustu důkazů,že tyto objekty někdo řídí a za nějakým účelem-viz.napriklad častý zájem podobných doutníků o jadernou elektrárnu v Jasl.Bohunicich.
Energi
fyzikální zákony
20. 03. 2017 22:10

nedávno jsem četla že budeme muset přepsat celou fyziku.
Energi
vše se odvíjí
20. 03. 2017 22:09

od samotného vědomí...lékaři popisují vědomí jako intergovanou psychickou činnost,ovšem zde je potřeba vyzdvihnout právě ten zdroj té činnosti a tím je vůle....protože ta vůle,ta touha je schopna do našich vědomí dostat nejen myšlenku ale i hmatatelný skutek,čin.
Na tomto základě může být postaveno naprosto všechno v tom našem Univerzu.
Zkrátka...myšlenky tvoří realitu neboli hmotu.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 22:08

To vše ano,ale není možné ani bagatelizovat nebo přehlížet fyzikální zákony světa ve kterém žijeme,bylo by například nežádoucí vidět při řízení auta duchy,anděly,nebo považovat krajnici za iluzi...
missi
Vehement
20. 03. 2017 22:07

Jo..ale jen za predpokladu, ze i to telo neni,,hologram,, kdyz pripustis moznost, treba jen hypoteticky, ze jsme jen soucasti neceho jako je pocitacova simulace a trochu v tom poňahňáš, dojdes k zajimavym zaverum. Nerikam, ze to tak je, ale spousta veci tomu napovida.
Energi
tak
20. 03. 2017 21:58

a proto se držím osobně hesla...každý člověk považuje hranici svých smyslů za konečnou hranici světa..to znamená,že je potřeba začít používat i ty další smysly který jsme dostali do vínku od toho "Boha"..
Neboť ta opravdová a pravdivá realita bude vskutku jiná.
Vehement
For all
20. 03. 2017 21:54

Jednou jsem někde na netu četl,že skupinka studentů šla za profesorem fyziky,který platil za racionálního realistu s tím,že se k nim přidá v posměšném postoji vůči problematice ufo.Jaké bylo však jejich překvapení,když jim uznávaný český profesor sdělil,že ví oč se jedná,že tyto létající objekty souvisí s bohem a víc už o tom nechtěl mluvit.
Energi
tak
20. 03. 2017 21:48

a proto spekulovat můžem o čekoliv
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 21:44

Je toho mnohem víc co věda neví než toho co ví.
Energi
Vehement
20. 03. 2017 21:33

otázkou je co je vlastně světlo a co všechno umí v interakci s dalšími jevy jako například gravitace.
Zdá se,že lidé vědí všechno a přitom nevědí nic...narážím tím pochopitelně na vědce.
Vehement
For Energi a missi
20. 03. 2017 21:28

Holograficky chléb by vedl ke smrti těla,holograficka zeměkoule by neletala v potřebné vzdálenosti atd.atd.
Energi
no missí
20. 03. 2017 21:28

a zase jsme u toho hmotného-nehmotného světla.
Energi
mám takový
20. 03. 2017 21:24

dojem že se brzy stane realitou to,že si na hologram sáhnem.
Jestli už si na něho vlastně nesaháme pěknou řádku let,století,tisíciletí...no vlastně od prvopočátku:-)))
missi
Noo
20. 03. 2017 21:10

A co kdyz by mel?
Jde o to, jak je trn,, hologram,,chapany.
Kdyz si to predstavis jako pocitacovy program, tak tam muze byt v interakci cokoli s cimkoli.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 20:36

To jistě ne,ale jak jsem již řekl -hologram nezachyti radar,neměl by interakci např. s helikoptérou kdy se přes hodinu vyhýbal střetu 12.7.1987 nad Vranovem,nepůsobil by tak věrohodně v dalekohledu se všemi odlesky od slunce atd.atd.
Energi
nejspíš máš na mysli
20. 03. 2017 20:31

naše smysly a v tomto případě hmat,protože to co vidíme očima ještě neznamená,že si na to můžeme taky sáhnout.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 20:26

Teorie o hologramu jsou vůbec z těch nejhorších tak jak jsou různými chytráky chápány,představují nám šílené teorie,že vše viděné je jen iluze,obraz a podobně.Snad sedí všichni pod vlivem omamných látek,jinak si totiž nelze vysvětlit,že přehlížejí tisíce trivialnich maličkostí z každodenního života,které dokazují opak.
Energi
Vehement
20. 03. 2017 20:23

otázkou je "co je vlastně realita"
Garfi
Vehement
20. 03. 2017 20:21

Aha, promiň, špatně jsem to pochopila. Znám dost očitých svědků-a třeba původně pořádných skeptiků, kteří z toho pak byli o to víc vedle.
Vehement
Garfi
20. 03. 2017 20:15

Vždyť s tebou souhlasím.
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 20:13

Že nemůže jít o zkreslené pozorování či halucinaci je snadné určit-nereagoval by na ně dalekohled jako na objekt,už vůbec ne radar,piloti Migů viděli při střelbě odletovat trosky atd.atd.atd.atd.
Energi
další varianta neboli
20. 03. 2017 20:11

teorie...co hologram?
Dnes jsou běžně články o teorii,že celý náš vesmír je pouhý hologram.
Garfi
Vehement
20. 03. 2017 20:11

Vždyť já píšu, že lidi to nejsou. Tedy u těch mateřských lodí. Menší a jednodušší plavidla už lidi okopčili a nebo i tajně spolupracují (s určitými mimozemšťany) a také používají. Piloti by mohli vyprávět, co viděli.. Ale zatímco se v práci svěří v kanclu přátelům, oficiálně to nikdo nehlásí, aby nepřišel o práci. Způsoby přesunu jsou opravdu pestré. Logicky-kdo sem dokáže přiletět, dokáže mnohé, na co my jsme ještě krátcí. Pohybovat se dá jak v prostoru, tak v čase -například.Ale jsem přesvědčena, že tajné lidské projekty jsou o desítky let vpředu před oficiálními výsledky vědy...
Vehement
For Energi
20. 03. 2017 20:07

Žádné jiné pohony zatím oficiálně nejsou známy,pouze ve sci-fi senzacechtivých článcích,nic co by bylo reálné.Pokud jde o realitu pozorování,zpochybňovat ji je možné,ale ještě méně pravděpodobné než existence alternativních pohonů dnes,natož před mnoha lety...
Vehement
Garfi
20. 03. 2017 19:59

Na to dnešní technika,alespoň ta známá vůbec nestačí a pokud stačí nějaká neznámá,není možné aby se do něčeho tak dlouho alespoň trochu nepromítla,kdo by po tolik let riskoval pády letadel závislých na křídlech?Nebyl by takový tajitel i spoluzodpovědný za mnoho obětí civilního,vojenského a kosmického provozu,který závisí na starých herkách?A to je jen 1 z mnoha dalších pádných argumentů.Proč by někdo nadále vypoustel tolik škodlivin do atmosféry,již dávno by to někdo používal veřejně,stále však-nula.
Dana P.
v USA se objekty
20. 03. 2017 19:56

UFO zabýval projekt Blue Book
(https://cs.wikipedia.org/wiki/Projekt_Blue_Book),
po jeho ukončení už je výzkum v rukách nezávislé, tudíž nevládní organizace MUFON.
V Kanadě už dávno ani nepřijímají hlášení o UFO, tudíž se jimi oficiální místa odmítla zabývat.
Ve Francii nevím, tam teď mají jiné starosti :D
Energi
no a ještě jedna
20. 03. 2017 19:54

věc...nevím jestli si slyšel i o jiných energiích na samotný pohon létajícího objektu.
Energi
dobrá
20. 03. 2017 19:51

dá se to vysvětlit i jiným způsobem.
Lidé,kteří mají tenhle zážitek a je pro ně natolik autentický,reálný, si nemusí v tu chvíli uvědomit jistou změnu vědomí a tahle změna se pochopitelně týká i skupinek.
Dále je taky možné že tu změnu vědomí mít ani nemusí a ta změna se může týkat pouze samotného prostoru.
Zkrátka...náhled do jiné dimenze.
Vědci už tuhle variantu nezpochybňují naopak ji zkoumají.

Vehement
For Energi
20. 03. 2017 19:42

Já se netrápím,viděl jsem to zblízka a je to přes 20 let,je právě udivující,že ta dnešní technika o které píšeš na to vůbec nemá,alespoň nic takového nikde není,natož před 23',nebo 70 lety,a co je vyspělé to předpokládá i vyspělého stvořitele.Já nic vyspělého v technice dronů,tryskových letadel a vrtulníků nevidím,používají všichni 1 princip vztlaku křídla a nic jiného,pouze materiál popřípadě elektronika jsou od bratŕí Wrightů změnou,jinak vůbec nic,nepočítáme-li design.
Garfi
oprava :-)
20. 03. 2017 19:38

-vážně...
Garfi
Vehement
20. 03. 2017 19:37

Tyhle giganty alias "mateřské lodě" opravdu lidem nepatří,tedy alespoň ne lidem z povrchu planety Země. Na to reverzní inženýrství nestačí. Jinak k projektu Záře jsem ztratila důvěru, za což ovšem nemůže Kybernaut,:-) Lidí z ČR s podobnými zkušenostmi je víc, než se zdá. Tady se o tom tak otevřeně nemluví jako třeba v Americe nebo ve Francii, kde to berou naprosto výžně a mají na to nejen speciální úřad, ale i policie je povinna nahlášené případ vyšetřit už ze zákona. U nás média mlčí nebo zpochybňují. Pak se nelze divit ani reakcím neinformovaných lidí...V tomto jsme sto let za opicemi.:-)
Energi
Vehement
20. 03. 2017 19:30

já bych se taky přiklonila k teorii,že je to lidský výrobek.
Ano dnes je technologie na takové úrovni o které nemáme ani tušení.
Netrap se tím,stejnak se pravdy nedopátráš,přesně jak píše Zbyněk.

Vehement
Pro Danu,ale zároveň všem
20. 03. 2017 19:26

Crop circles jsou též zajímavé,opomeneme-li recesisty,je dost možné že to dělá člověk ze satelitu,třeba i skrz mraky,bylo by velmi nepravděpodobné,že by satelity a tím i armáda nenafilmovaly jejich vznik...
Vehement
For Zbyněk
20. 03. 2017 19:14

Možná.Ale je taky podivné,to co jsem psal.A taky například pokud je pravdou,že tyto dovolím si říct giganty,protože nejdelší dnešní konvenční letadla mají něco okolo 70metrů na délku,byly spatřeny 1
.5.1945 dírou v mracích jak stojí nad náměstím v Prostějově,které armádě to pak patří?Německé?To sotva.V té době bylo největším postrachem na Moravě sonderkomando ZbV 43 s Egonem Lüdemanem,které o den dříve zavraždilo 20 občanů Salaše u Velehradu a 5.5. obdobně řádilo v Javoříčku u hradu Bouzova,které navíc vypálilo.Stále platí-komu to patří?
Dana P.
pro: Vehement
20. 03. 2017 19:04

oni to přesně popisují v úvodním článku "Co je projekt Záře", mně to tak stačí. Cením, že se tu nevyskytují senzacechtivé články jako na jiných stránkách. Mnoho lidí, kteří by rádi svoje pozorování předali dál, o této možnosti neví a je to škoda.
Mně třeba víc než UFO zajímají crop circles :D
Zbyněk P.
Pro Vehementa
20. 03. 2017 18:49

Kolego, tady přeci vůbec nejde o nějaké to případné vyfotografování...(o sestřelení nemluvě)... Tady jde především o překvapení protivníka, tedy o získání momentu překvapení, který bude dozajista určitě tím rozhodujícím faktorem.... Pěkný den.
Zbyněk P.
Pro Kybernauta
20. 03. 2017 18:40

Kolegáčku Kybernaute, bohužel si musím stát za svým názorem, neboť NIKDO z nás neví, tedy není si vůbec tím jist, že to je již na naší Zemi sestrojeno. A proto i nadále to budou lidé bráti jako UFO! V teoretické rovině máš pravdu, ale v praxi bohužel...... Nebo-li, až to uzříme v televizních novinách, že se to někde na Zemi vyrábí, tak potom to bude, jak píšeš IFO! Do té doby je to bohužel stále jen UFO! Pěkný den.
Vehement
Dano,
20. 03. 2017 16:51

ty novinky na projektu záře by mohly být poněkud obsáhlejší.Kde je například k dohledání fotografie velkého doutníku v Deštném za bílého dne?Jen sběr informací a velmi strohý výdej.Bez urážky vůči komukoli.
Dana P.
Vehement není důvod se
20. 03. 2017 16:02

bát, tvoje anonymita zůstane zachovaná - viz vyjádření na stránkách http://www.projektzare.cz/v kontaktech u formuláře pozorování.
Občas se tam sama ráda podívám na novinky, předpokládám, že jsou seriózní, tak se přimlouvám, abys svoje pozorování svěřil do databáze
Vehement
For Kybernaut
20. 03. 2017 14:52

Sorry za chybu-anonymitu.
Vehement
For Kybernaut
20. 03. 2017 14:50

Zatím si raději zachovám naprostou anonimitu.
Kybernaut
Pozorovanie.
20. 03. 2017 14:44

Prepáč, Zbyněk P. ale v bode b) a c) máš chybu. V obidvoch prípadoch by sa totiž automaticky malo jednať o IFO, lebo by to už bolo predsa identifikované ako niečo pozemské, "vyrobené ruskými..." a Americkými "...silami a vědci".

Vehement, prosím ťa, vyplň tento online formulárový dotazník o tvojom pozorovaní, tu je odkaz: http://www.projektzare.cz/pozorovali-jste-ufo/hlaseni-o-pozorovani-ufo/. Ďakujeme.
Vehement
For Zbyněk
20. 03. 2017 14:02

Tak dokud nevíme na 100procent,tak je to v pravém slova smyslu UFO,tedy neidentifikovaný létající předmět.Nicméně při snaze o jeho identifikaci je třeba zvážit i množství dalších faktů,tedy jestli se o fakta opravdu jedná,například zprávy o vidění stejných doutníků 1.5.1945 nad Prostějovem,v r.1905 nad mořem,dokonce možná v 16.století nad Norimberkem či Basilejí.Další z mnoha protiargumentů vůči výrobku pozemských armád je to,proč by někdo s tak tajnou a převratnou technologií riskoval sestřelení mnohem nedokonalejší technologií v roce 1994 nad Moravou,v roce 1987 nad Vranovem,proč by se vystavoval velmi velkému riziku fotografování-tehdy kdy jsem to viděl to mohlo pozorovat spoustu lidí,proč po tom střílejí SSSR Migy,stejně jako US Phantomy,samozřejmě jenom další otázky,možná naivní.Věz Zbyňku,že i přesně tak jako Ty v předchozím komentáři jsem vše zvažoval.Nevím.Snad někdo ze čtenářů ví,anebo tuší.
Zbyněk P.
Pro Vehementa
20. 03. 2017 12:16

Vážený kolegáčku Vehemente
Již to, že se zaobíráš letectvím a létáním vůbec, tak toto již představuje určitou úroveň a výši Vaší inteligence. Neboť to ukazuje na to, že máte velké znalosti z fyziky, strojařiny, meteorologie, atd…., tedy dosti širokou výseč znalostí a vědomostí. Proto mne poněkud zaráží to, že si sám nechcete odpovědět. A přitom Vaše odpověď bude na stejné úrovni, jako odpovědi každého z nás. Tedy, budou to jen dohady, kalkulace, fabulace či jen obyčejné dohady.
Přesto všechno, anebo právě proto, je zapotřebí si na internetu, při různých ukázkách videí s tématikou UFO, jak příslušníci armád US a Ruska např. vzduchem přepravují havarovaná UFO-a do svých tzv. „Oblastí 51“. A vzhledem k tomu, že již nějakých ten předlouhý pátek je mají již k dispozici, tak dozajista mají také nějaké to činné UFO, které sami již zdárně sestrojili.
Tudíž Vámi položená otázka: “Čí to je výrobek?“ není a zatím ani nebude jasně a konkrétně zodpověditelná! Takže, máte jen tři varianty:
a) Onen výrobek jest skutečné UFO, a tudíž výrobce neznámý
b) UFO vyrobené ruskými silami a vědci
c) UFO vyrobené US silami a vědci
A nyní se můžete přiklonit k variantě, která Vám vyhovuje.
Možná, že nyní budete oponovat tím, že obě strany (Rusko a US) přece vyrábějí zcela jiné létající stroje……… A zde si Vám dovolím položit otázku: „Jestli budete vědět, či budete tušit, že případný protivník (ve válce nadvlády nad touto naší krásnou Zemí, a jejími surovinami) má v této sféře určité výrobky typu UFO, a Vy je budete již také míti, tak budete se jako první chlubit mimořádnou technikou, tedy něčím, k čemu lidstvo ještě samo nedokráčelo?“
Vězte, že lidstvo je záměrně drženo v nevědomosti a ve své záměrné stupiditě, a že kdyby náhodou k něčemu došlo, tak bychom se vůbec ani nestačili divit nad tím, co všechno jest na ten blbý a hloupý lid (a je jedno ze které země je ten lid) mají již připraveno! Však již se také plánuje v brzké době akce, která má nás lidské blbce navodit do stavu (strachu) vůči UFO, abychom jim nedůvěřovali, a abychom je brali jako budoucí nepřátele, co nám chtějí ublížit. Chtějí totiž právě pomocí oněch vyrobených UFO začít útočit a střílet lidi, a jejich výdobytky…….. Ach ano, ano!!! Máme se na co těšit! Pochopitelně ironicky myšleno! Pěkný den