Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Mrtvá babička mě pronásleduje III. - (komentáře)

Tanečnica
viera
31. 01. 2017 18:34

Neviem, či ste veriaca. Zdržuje sa pri vás bytosť, ktorá od vás nechce odísť.Možno potrebuje od vás častú modlitbu alebo niečo iné.Bolo by dobré zistiť čo chce.(obrátte sa na niekoho kompetentného).Zatiaľ sa skúste s tou bytosťou dohodnúť, rázne a nahlas, že môže s vami zostať, ak vám nebude robiť škodu a nebude vás plašiť. Ak by to nepomohlo, vezmite palicu a v čase jeho prítomnosti bite do vzduchu a nebojte sa. Doma ste pani predsa vy!
Energi
demone
29. 11. 2016 16:19

děkuji za odpověď a za to kotě
demon hopskulka
energi,kotě
29. 11. 2016 15:10

Mas pravdu,ziji ve stredu Evropy.V ČR.
Bigbiz
Radek Hadaš
29. 11. 2016 1:33

Ne, Iveta není Jehovistka. Ona je jen neskutečně hloupá. Jinak Iveto, chci se zeptat. Ty jsi tu legálně, anebo znovu načerno?
missi
Noo
28. 11. 2016 22:14

U tehle zazitku je tezke rict, kdo, nebo co za pisatelkou prichazi..muze to byt jak pise ona, ze je to jeji babicka, muze to byt jak pise Energi, ze to neco privolava vlastne pisatelka sama..je pravdou, aspon podle me, ze prave ona sama by mela vedet, kdo to je..a kdyz ne vedet, tak aspon to vnimat, vycitit..
Chapu, ze jsi z toho vystrasena a ze je Ti to neprijemne. Uplne bych nezatracoval to s tim vysvecenim. I kdyz nejsem zastancem zadne registrovane viry. Ale sam tak trochu pracuji s energiemi a premyslel jsem o tom vysvecovani a dosel k zaveru, ze to vlastne muze byt to same. Muze to byt vlastne stejny proces, ktery delam ja, jen trochu jina a s vetsim divadlem. Tim se nechci v zadnem pripade dotknout zadneho slusneho vericiho cloveka. Jde o to, kdo Ti bude vnitre bližší.. Jestli farář, muzes se obratit na faráře, jestli jiny,, vyháněč zla,, muzes pozadat jeho.. Nemusis se s tim trapit sama. Tihle lide, kteri to umi, tu jsou prave pro tyhle pripady. Aby pomahali. ;-) trochu potiz je v tom, jak poznat toho, kdo se tim zabývá z přesvědčení a toho, kdo si z toho udelal zivnost. Bohuzel pokud Ti nikdo verohodny nedoporuci nekoho, muzes se orientovat asi jen podle pocitu a podle toho, kolik si za to rekne. Ja bych veril tomu, komu budou stacit naklady na dopravu. A pripadne necha odmenu na Tobe.
Energi
základ je
28. 11. 2016 22:12

v tom,že ve vědomí probíhají procesy,které "zdá se" náš mozek nestíhá a přitom to jde udělat tak aby mozek stíhal aprávě využil a využíval maximum svých schopností.To znamená....přemýšlet a přemýšlet,rozebírat a šroubovat,pilovat a dopilovávat :-)
Energi
tak to je dobře
28. 11. 2016 22:01

aspoň si vytvoříš spoustu jiných názorů na svět jako takový.Jde o to nebýt svázán jen jedním staletím zažitým názorem který ti někdo podsunul.
Radek Hadaš
Energi
28. 11. 2016 20:58

Máš v něčem pravdu. Vým, vědci se hádájí z církví. Je bůch nebo není. Je bůch mimozemštan. Také jsem to slyšel. Na sat.tv.toho je. A hlavně vznik člověka to se také dost probírá. Já to sleduju
Energi
řekni mi
28. 11. 2016 20:32

prosímtě kdo tento model zavedl..no kdo asi...přeci církev která se od dob svého vzniku nijak nezměnila.Sále stejná písnička které věří do dnes miliony lidí.
Tak například,jaké vysvěcování?jaké vyhánění démonů?co to je za blbosti...co nám to do dnešních dnů církev vykládá?
Co nám to doslova a do písmene cpou do hlavy?proč sebou lidé stále nechají manipulovat?
Dnes je například věda uplně jinde,stačí se o to zajímat a docházíš byť jen pouhým čtením a nemusíš mít vlastní zkušenosti k tomu...že vše bude nejspíš jinak!
A to zase podle mých zkušeností můžu zcela otevřeně tvrdit že bude....:-)

Energi
mě šlo hlavně
28. 11. 2016 20:25

o to aby pisatelka také přemýšlela nad jinou variantou..tedy že né vše musí bezpodmínečně dělat cizí duše a tím pádem jiní duchové.
Může to bý třeba právě tak jak píšu..může ale nemusí.
Jistě že jiné duše existují,vše se sestává a skládá z nekonečného vědomí,nevyčíslitelného množství identit.
Takže spoléhat jen na to že právě přišla zrovna na "návštěvu"babička je jednoduchá a mnohonásobně zažitá odpověď.
Chce to "inovaci"protože společnost je v tomto směru dost konzervativní,upjatá a nechce se ji přemýšlet.
Energi
Radku
28. 11. 2016 20:16

já to v mém příspěvku přeci nepíšu,kde to vidíš?
Nejsem žádná jehovistka a nepřijímám žádnou ze zde zavedených náboženství.
Jediné čemu věřím jsou moje smysly,moje vědomí...a dost dobře vím,že mi žádný "Jehova" či "pán Bůh" tak jak ho obecně prezentuje církev nepomůžou.
Víš čemu věřím....jedině sobě,protože "já-Já" jako identita jsem schopna měnit cokoliv podle svého uvážení.
Jehovisti jsou pro mě "naprostí šílenci"
Radek Hadaš
Energi
28. 11. 2016 19:26

Jehovisti tvrdí že nic po smrti není. Po smrti je vše odpuštěno např. páchání zla atd. Že člověk jen spí a čeká až příjde ráj na zemi.
Radek Hadaš
Energi
28. 11. 2016 19:22

Ahoj. Takže ty tvrdíš že duchové duše neexistují? Ty jsi Jehovistka?
Energi
demonehopskulko
28. 11. 2016 19:07

jedna otázka....kde žiješ?..ve středověku?
Energi
a teď k věcem které
28. 11. 2016 19:03

se ti samozřejmě díky tvému nastavenému biomagnetickému poli rozbíjí.
Je to normální,jsi takzvaná "rušička".
Myslím si,že jsi médium a nevíš o tom....a to nehledě na to co se ti děje a svádíš to na babičku a nebo jinou entitu.
Zpravidla se ty věci rozbíjí v momentě kdy máš výkyvy v náladě ale nevšimneš si toho že se zrovna ta některá věc rozbila.
Může se cokoliv rozbít v podstatě i v době kdy jsi naprosto klidná...ˇje to o kladném a záporném náboji.
Energi
Milá moje nešťastnice
28. 11. 2016 18:54

Ta zlá entita je tvoje!..je to tvoje zozhozené vědomí a hlavně podvědomí.
Chci tím říct,že žádná babička..ta s tím nemá naprosto nic společného.. ale TY! jsi příčina toho, co se ti v životě děje.
Změň radikálně a to opravdu radikálně své myšlení,neb myšlenky tvoří život!
Tvé sny a situace tomu napovídají.Změna už doslova klepe na vrata!....nikdo ti v tom nepomůže,jedině ty sama.
Veškeré doporučení na různě duchovně založené lidi kteří tě z toho dostanou je podfuk který bymohl působit jen pár chvil a pak se vše vrátí opět do kolejí jaké prožíváš teď.Proto je tohle řešení naprosto zbytečné...jedině ty sama by si měla změnit vše,důležité je hlavně nemít strach!
Krásný večer
Bigbiz
Nápad
28. 11. 2016 11:58

Zkus si na internetu najít pana Jaroslava Drábka a jeho tým EPRV777, nebo jak se přesně jmenuje ta jeho skupina. Ti by ti mohli pomoci a pan Drábek vypadá, že tomu hodně rozumí.
demon hopskulka
mozna duch
28. 11. 2016 11:18

Ahoj.Nekdo je presvedcen,ze nektere duse zemrelych se tu jaksi zaseknou (treba z duvodublizkosti k bliznim nebo jineho) a bloudi po zemi.I kdyby to tak bylo urcite bych s nimi v duchu ani nijak nekomunikoval,protoze v bibli je psane,ze demoni na sebe berou podoby i hlasy lidi.Nekdo pry dokaze odvadet duse tam kam maji,ale nevim co si myslet.Myslim jen,ze clovek co si odrikava Ruzenec,muze pomoct nekterym z "pekla" se dostat.A co se tyce tveho prispevku,popros farare,at ti byt vysveti.Treba tam mas ne jednoho demona.Ti se daji vyvolat i tak,ze clovek hresi v urcitych smerech anebo proste jen tak.Pokud to chces resit sama,tak to ignoruj,nekomunikuj s tim,nemej strach,bud pozitivni,druhym pomahej a mozna prosit Ducha Svateho,aby to zmizlo,nebo si odrikavat nejakou modlitbu proti tomu.Treba ten Ruzenec nebo neco "kratsiho" s prominutim :-)