Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Nevysvětlitelné události - (komentáře)

Leopold Y.
....
23. 08. 2015 14:49

Sama a ani na těchto stránkách svůj problém nevyřešíš. Obrať se na rodiče, nebo na nějakého sourozence či nějakou osobu ke které máš důvěru a pohovoř s ní o tom.
Tanečnica
čau
9. 08. 2015 20:04

Ak ti podvedomie hovorí, že je to tvoja babička, tak to bude pravda. Treba ju v tom byte osloviť tak, ako vždy keď žila.(Tým, že ju oslovíš, nastane zmena.) Povedať jej, že na ňu myslíš a spýtať sa jej, čo by si želala. Bolo by dobré nájsť niekoho, kto ti to povie. Niekto kto sa vie rozprávať s duchom.Inak doma si pani ty!!!A nedovoľ nikomu, aby to tak nebolo.Držím palce.
Sylvia
Myslim
27. 07. 2015 17:42

ze tieto pribehy maju vzdy spolocny koeficient. Vzdy sa u nich deju nejake zvlastne veci, jak steka pes, macka sa chova divne, padaju pohare z kredenca. Tieto javy existuju, ale vacsinou sa absolutne nemusi jednat o nejake entity, ktore kedy chodili po Zemi. Su to proste metafyzicke aktivity, ktore vzniknu nestabilnym podvedomim. Niektore mozu byt tak silne, ze naberaju na sile a chovaju sa jak Poltergeist a osoba, na ktoru su mierene vobec nevie, ze ich sposobuje ona. Kedze pises, ze mas nocne mory a zazivas podobne veci, dokazem si predstavit, ze vyvijas psychicky tlak a napatie, ktore neprestane, dokial si to nezrovnas, co netvrdim, ze je jednoduche. Zvalit to na chuderu babicku by bolo dost jednoduche.

Davala som sem pribeh podla skutocnej udalosti o Doris Bither, uz tu taky podobny zazitok dokonca bol. U Doris sa nakoniec doslo k zaveru, ze psychika jej a jej deti vyvolala tieto metafyzicke aktivity, ktore mozu mat aj inteligenciu a neskutocne trapily Doris aj celu jej rodinu. Neviem, ci na toto staci miska soli, ale pochybujem o tom. V kazdom pripade nic sa nedeje pre nic za nic.

http://www.esoterikweb.cz/clanky-nahled.php?id=3077
Dana P.
Luci
26. 07. 2015 15:10

kdoví, třeba to za tebou chodí ta tvoje babička ? Může být, že ona je jedním ze tvých ochránců?
(proto si myslím, že by jsi se měla pokusit přestat se bát, když zatím duch nijak nenaznačil, že chce ublížit...)
missi
:-D
26. 07. 2015 14:56

Hezke osloveni..dekuji..
Luciyen..kolik bylo tech mysek? Kam si je dala? Bylo na te soli po nejakem case neco divneho? S tim ze se Ti nechce na to primluvit..to chapu..zkus tedy tomu napsat dopis..napis na papir ze chces aby odesel..muzes i poprosit..pak to psanicko nech treba v tom pokoji..nebo ho muzes treba spalit..kdyz budes to psani palit nebo pokladat..tak to co je tam napsane rekni nebo precti..mohlo by to pomoci..
Dalsi moznost je udelat bublinu..netusim jake mas zkusenosti s praci s podvedomim..
S tim Ti muzu trosinku pomoct..neni to slozite..
Luciyen
Missi(mu)
26. 07. 2015 10:43

Ano misce jsem věřila a důvěřuji do teď, bylo to ze začátku (anebo možná pořád ještě je) něco jako má útěcha. Co se týče té víry, tak nevím, jak nejlépe na to odpovědět. :-) Mimochodem, snažíš se poukázat na sugesci, že?
Nezkoušela jsem s tím vůbec nic, ani na "to" promluvit, neodvážila jsem se. A za tvé babské rady budu ráda, ale záleží na tom, co budou obsahovat. :-D
A ano, s tím plně souhlasím a jsem si toho vědoma, že se může stát, že bych mohla šílet ze svého strachu ze tmy a neznáma.
Luciyen
Daně P.
26. 07. 2015 10:36

Ale to je pro mne hrozně těžké. Nevím, jak bych správně měla tu entitu přijmout. Nechci s ní komunikovat, nechci o ní slyšet, nechci ji vnímat, ale nejde to..
missi
Ahoj
26. 07. 2015 10:17

Je dobre ze Ti nekdo veri..nejsem ten kdi by mohl pomoci..ale muzu Ti vyjadrit podporu..miska se soli je fajn..verilas ze pomuze? Opravdu veris tomu ze Te ruzenec muze ochranit? Tim se nenavazim do Tve viry..to v zadnem pripade..jen jestli si jsi stopro jista..jestli nike neni treba maly stin..naznak pochybnosti..je dulezite tomu cemu veris.. Verit z celeho srdce..pak se teprve mohou dit "zazraky"
Zkousela si to neco pozadat aby to prestalo? Zkouselas to poslat pryc? Rici tomu at to odejde..at te to necha napokoji? Muzu.. Jestli chces prihodit par "babskych" rad..jestli chces..;-)
Vetsina strachu totiz prameni z nas samotnych..z naseho nitra z nasi mysli..
Preji si pro Tebe klidne sneni v noci a jasnou mysl pres den..
Dana P.
Luci
26. 07. 2015 9:33

domnívám se, že většina lidí má doma duchy. Jenom mnozí buď ty projevy přehlížejí anebo si jich nevšímají s tím, že nějaké praskání dřeva apod. je logicky zdůvodnitelné...
Z tvého popisu je zřejmé, že ta entita nechce ubližovat, takže je na čase ji přijmout a přestat se bát?
Jestliže ji nevyžene růženec posvěcený ve Vatikánu, potom je vysvěcování neopodstatněné (v tom s tatínkem souhlasím).