Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Nepopsatelné - (komentáře)

Ka
:))))
26. 07. 2015 20:53

A nejen Engai.
missi
Jo
26. 07. 2015 19:52

Engai to ma dobre srovnane..je to chytra holka..
Ka
:)))
26. 07. 2015 18:01

Máte v tom binec Johne. :)). Ale i to je vpořádku.
JohnDoe
k zamyšlení
26. 07. 2015 17:40

Ka: V pořádku. Upřímně vás chápu :))

Engai: To cos napsal mne donutilo k zamyšlení... Je fakt, že kdybych duchy vídal denně, tak už se nebojím, byl bych zvyklej a určitě bych to nevnímal jako zlo. Jelikož je to ovšem pro mne neznámé, nevím co si o tom myslet. Nedá se říct, že duchy považuji za zlo.. spíš mám z toho pouze strach a netuším jak to vnímat. A prostě by mne takové setkání napoprvé vyděsilo. Ale jinak máš pravdu, dobré argumenty.
Ka
John
26. 07. 2015 16:31

Reagoval jsem vlastně na Vaše slova o tom že jste přesvědčeny o tom že to byl sen.
Nepsal jste že si to myslíte. Tak proto Johne. Já sám když jsem přesvědčený tak se už neptám. Bral jsem to podle sebe a podle tvrzení o přesvědčení který jste zanechal. :-D
Engai
JohnDoe
26. 07. 2015 16:26

Všechny odpovědi jsou v tobě samotném a nikde jinde je nenajdeš.
Pokud TY cítíš a vnímáš to pouze jako sen,tak k čemu to přehodnocovat?
Tu odpověď držíš ty,ne já nebo někdo jiný.
Každý člověk má jiné nastavení,to co ty vnímáš jako sen může nekdo jiný vnímat jako astrál,jako únos,jako lucidní sen a nebo to nevnímat vůbec a mávnout nad tím rukou-možnosti je nekonečné množství.
Píšeš,že by sis přál vidět ducha a tím pádem zažit něco strašidelného-lidský strach je blok všeho,největši zbraň a nástroj.
Pokud by si duchy vídal každý den,od svého narození,nebude ti na nich připadat nic strašidelného-je to pouze tvé nastavení-strach z neznáma,bariéra vytvořena iluzí kořenící z tvého(a samozřejmě vetšiny lidi)vnímáni,že to co nevidím,neslyším,nenahmatám a defakto neregistruji denodenne 5ti fyzickými smysly,je špatné a zlé.
Zkus ten strach překonat,přebít,je to velmi dlouhá a náročná cesta ale poznáš v ní kus sám sebe:)
JohnDoe
Ka
26. 07. 2015 16:13

To, že si myslím že to byl sen nemusí nutně znamenat, že to sen byl. Pochybuji, že já byl jediný, kdo toto zažil. Nejde o argumentaci, přesvědčení, k zblbnutí. Ano. Tvrdím, že to byl PODLE MÉHO sen. Ale je tomu skutečně tak? Věřím, že si někdo zažil něco podobného. A prostě mne zajímá v tomto případě co si ostatní myslí, já si ani nejsem jist jestli to vůbec sen byl. Já si to jen myslím :)
Ka
Johne
26. 07. 2015 10:22

Jasná že i s tím je nutný počítat.Mě by bylo taky úplně wurst co si kdo mysli a to teprve když sám vím jak se věci mají. Jdete na to dobŕe Johne,já taky tvrdím že nikomu není potřebný nic dokazovat. :-))))
Když jste ale přesvědčený že to byl sen. Nedává mi samotnýmu už smysl proč se ptáte kdo si o tom co myslí. Není to jedno? Mají Vás snad ty jiné názory přesvěčit o něčem jiným než je Vám vlastní?
K čemu to povede? Možná k zblbnutí ?? K ovlivnění ? :-D K argumentaci? :P nebo?
JohnDoe
hmm
26. 07. 2015 2:04

Na jednu stranu si kolikrát říkám, že bych si přál vidět ducha a zažít něco strašidelného, je to určitě jedinečný zážitek.

Ale pokud to sen nebyl a bylo to skutečné, tak mi to nepřidává na klidu, protože jsem v ten moment byl doslova posranej, prostě si nepřeji to zažít znovu. Je to něco s čím jsem se ještě nesetkal, už z principu mne to děsí.

A pokud to bylo skutečné a byl to únos emzáků, tak to snad lepší bejt nemůže... prostě ačkoliv já tvrdím že se mi to pouze zdálo, nechci aby se ta noční můra opakovala.
Engai
JohnDoe
26. 07. 2015 0:38

A proč doufáš,že to byl jen sen?
JohnDoe
K věci
25. 07. 2015 23:48

Já jsem nějak počítal s frázemi typu "jde o fikci" a jimi podobnými. Jinak.
Bylo to poprvé v mém životě, co jsem něco takového zažil a už se to prozatím neopakovalo. Vim jistě, že byly dvě ráno. Protože jsem si potom pustil Novu Cinemu, kde dávali film Labyrint lží. Hraje tam Dicapr a Russell Crowe. Film má zhruba dvě hodinky a šel jsem spát kolem čtvrté. A problém je, že je to už několik měsíců zpátky, takže si nevybavím úplně přesně jak to v tom polosnu probíhalo. Prostě jsem uvedl, že to o čem jsem si jist, že bylo skutečný, byla má vibrace těla, pot po celém těle a husí kůže. Zbytek považuji já osobně za sen, jak to dívání na sebe samého, nebo s tou peřinou a následnou událostí. Jenom to prostě bylo živé, připadalo mi to autentický.
Začal jsem řvát přes celej barák "babi, babi" pak jsem se probudil, vyskočil vyděšený z postele, rozsvítil světlo a ona sama říkala, že vypadám úplně bledě a byl jsem propocený, sotva jsem dýchal.

Ta druhá událost, o ní jsem přesvědčený že to byl pouhej sen. I když to opět bylo celkem živé, nemyslím si, že to bylo skutečné. Jinak měl jsem zavřené oči, protože jak říkám, já jen cítil vibraci těla, pot a husí kůži, ale ten zbytek se mi asi zřejmě zdál. A já sám osobně doufám, že to byl pouhej sen...

fikce to žádná není. nemám důvod si vymýšlet. pokud mi Ka nebudeš věřit, nebudu ti to mít za zlé a toto je naposledy co jsem se snažil tobě dokázat co se mi stalo. nepočítal jsem s pozitivními reakcemi a souhlasem ze všech stran.
Ka
Johne
25. 07. 2015 18:54

Tak na mě to osobně všechno co jsi zde napsal působí jako napsaná fikce. :D
Vaše sdělení je do jisté miry zmatený ( z pohledu mojho ) a neříká toho příliš.
Nechcete mi , nám o tom zde povyprávět víc? Do detailů? :-))))
Jako třeba jak to vypadalo vizuálně když jste se na sebe díval spoza křesílka když Vás to "něco, někdo ' odnášelo z ty postele. A co třeba očka, byly zavřený otevŕený. A ták podobně.
Jinak pokusil jsem se přijít na to jakoj má babča souvislost s tím že jelikož bydlíte s ní vyskočil jste z postele. Jak důležitý je tohle sdělení. :))))
Věta - z venčí bylo zřetelně světlo je něco jako i Vy dobrá Čecha . :P
Tu divně postavenou větu si každý přeloži jen jakkoli po svém ale jaká je její skutečná informace to by jste zde mohl kliďánko do detailů upřesnit. Možná se pak i dozvíte co jste chtěl. :-)))
Pokud teda nemáte ve věci sám jasno. A neodpověděl jste si doposud hlavně Vy
sám. :-D. A pokud jste o tom tady chtěl klábosit tak teda asi jeďině skrze jasnější popis. :-)))
Garfi
JD,
25. 07. 2015 17:28

no to bych nerada.:-) Ale dost to svědci uvádějí. Já myslím, že když se neděsíme zvířat nebo nebo jinak zbarvených spoluobčanů naší planety(pokud to nejsou zrovna extrémisti z IS), tak se nemusíme děsit ani ras "odjinud". jde o zvyk-zvyknout si na myšlenku, že je ve Vesmíru pěkně pestro a že zdaleka nejsme ti nejchytřejší.:-)
JohnDoe
hey
25. 07. 2015 17:22

Garfi.. děsíš mne :D
Engai
JohnDoe
25. 07. 2015 15:10

Jak již bylo zmíněno,rozebrat něco k tématu se tady opravdu nedá,jak již naznačuje např shazující vstup od slečny v 24.7 v 7.40.
To se pak ta konverzace vždy stáhne jiným směrem:)
Jestli máš zájem,můžeme to rozebrat přes email:)
Garfi
Sny jsou různé,
25. 07. 2015 13:41

u některých je jasné, že je to slátanina našeho mozku, který si ve spánku dělá co chce. Některé nám něco říkají, ty bývají výrazné, dobře zapamatované a s emocemi nebo i fyzickými pocity. Některé nám ukáží, co se stane. Už se mi to párkrát stalo taky. Pak jsou lucidní sny, kdy si mozkem řídíš sám svůj děj. Tomu se říká někdy něco jako předstupeň AC. A existují i sny, které jsou člověku vloženy coby "maskovací" zvenčí. To se týká právě mimíků, takže babička vůbec nemusí být babička.:-)
JohnDoe
druhý sen
25. 07. 2015 12:45

no ohledně toho druhého snu s tím světlem si myslím, že to bylo fiktivní, prostě sen. nemyslím si, že to byla realita. to bych se přece hned neprobudil po tom světlu :-)
Dana P.
ano to by
25. 07. 2015 10:43

bylo fajn, tak už konečně do toho :o)
Garfi
Ka,
25. 07. 2015 10:29

přesně. Ale třeba se pletu a rozjede se tu zajímavá diskuze čistě k tématu, to by bylo fajn.
Ka
:)
25. 07. 2015 10:12

Tak především vždy jde o soukromí všech . Nikoli jen jednoho ze dvou, ze třech a tak dále. :-))
Ka
:)
25. 07. 2015 10:12

Tak především vždy jde o soukromí všech . Nikoli jen jednoho ze dvou, ze třech a tak dále. :-))
Garfi
Ahoj JohnDoe,
25. 07. 2015 10:02

nejde o nucení, ráda pokecám.:-)Prostě dle mého jde o AC, ale těžko já sama mohu posoudit, zda čistě o AC s nějakými astrálními entitami, nebo zda jsi nebyl v AC "díky"mimíkům, jak jim ze srandy říkáme. Divné na tom totiž je to světlo zvenku, to, že jsi zrovna o nich hledal informace a i postava babičky. třeba Engai, která sem chodí taky, takhle viděla u sebe doma manžela, který byl tou dobou hodně daleko.Já se zabývám(a nejsem tu sama) ufologií, exopolitikou. AC a únos(nebo pokus o něj) mohou být velmi podobné. Hodně lidí se raději přikloní k AC, neb připustit si to druhé je pro ně nepřijatelné. Rozhodla jsem se to tu napsat, abych ti odpověděla a nehledět na komenty některých.:-)
ladysss
vzkaz pro admina
25. 07. 2015 8:18

dobrý den admine,kdyby jste se rozhodl opět cenzurovat...podotýkám že tohle nikoho nejmenuje.Přesně tak,jak jste nám doporučil a týká se to bezprostředně jen toho tématu co tu právě byl otevřen.
ladysss
tak,tak
25. 07. 2015 8:11

mohly by pak ty informace být zneužity proti tobě a to neváhám říct doslova krutě!Rozpráší je do éteru jen to fikne a ani se za to nestydí.
Mohu posoudit z vlastní zkušenosti...:-)
Dana P.
JohnDoe
25. 07. 2015 7:58

tak hlavně tu jde o tebe a tvoje soukromí, to si dobře rozmysli, koho si tam pustíš...
JohnDoe
true
24. 07. 2015 22:49

Ka má pravdu, nebudu nutit. a nebudu to vyčítat :)
Garfi
Ka,
24. 07. 2015 22:04

já vím. Ale tady něco rozebírat nejde kvůli některým nejmenovaným.
Ka
:)
24. 07. 2015 18:46

Byl bych opatrný s rozdávánim různých kontaktů kdekomu na potkání. :-)
Garfi
zdravím JD,
24. 07. 2015 16:44

mám akorát FB, skype nevedu.:-)
JohnDoe
Garfi
24. 07. 2015 12:13

Nemáte spíše skype, nebo něco na ten způsob? Já nemám wifi, ale mobilní internet a trvalo by mi celý den, než by se meil načetl.. pokud vám to nevyhovuje, nevadí. nutit vás nebudu :)
Garfi
Johne,
24. 07. 2015 10:48

Ka vznesla zajímavý dotaz, jak to hodnotíš ty sám, to by i mě zajímalo. Jinak můžeme pokecat mailem, neb o rejpání zde nestojím. :-)) iva.sam@seznam.cz
Ka
K věci Johne
24. 07. 2015 9:10

Mě by zase zajímalo jak to do tyhle chvíle vyhodnotilo vaše vlastní vědomí.
Kam jste si sám svůj prožitek zařadil?
Já tvrdím že to jediné je a dál i bude ( jakkoli si to vyhodnotíte) platné pro vás samotného. :-)))
Co si o tom myslí kdokoli další není zase tolik důležitý. Neříkám ale zároveň źe by nebylo přirozený ptát se na názory druhých. :-))))
Nakonec si stejné odpovíte jen vy sám. Teda co vím a pokud vím bývá tomu právě tak.
ladysss
no taky jsem zvědavá
24. 07. 2015 7:40

na to,co gárfí "vyplodí"...počkám si:-))
JohnDoe
----
23. 07. 2015 22:26

Garfi: Ehh, nechceš mi o tom říct víc? Dost mne to zajímá...

Přemku, já pochybuji, že šlo o únosu ufo. A zas tolik kofeinu nepiji, aby mnou mávala nějaká halucinace. Jinak díky.
Přemek.Slavík
Z kofeinu se sice
23. 07. 2015 20:48

člověk opít nemůže, ale fakt, že kofein může způsobit halucinace, je poměrně známý.
Zajímavé povídání je např. zde:
http://www.livescience.com/3230-caffeine-hallucinations.html
nebo zde:
http://magazin.aktualne.cz/velke-mnozstvi-kofeinu-muze-zpusobit-halucinace/r~i:article:627023/.
V každém případě Vám do dalších nocí přeji co nejméně podobnách zážitků a (pokud možno) žádné únosy do UFO.
Garfi
Johne,
23. 07. 2015 15:41

no nevím, já bych nevyloučila ani ty emzáky. Ale spánková paralýza se mi nezdá, to se nechodí k monitoru počítače něco hledat.:-)Existují také krycí vzpomínky. Mám kamarádku, ke které přišel manžel v noci, ale on byl přitom reálně na jiném kontinentě....
JohnDoe
K věci
22. 07. 2015 22:16

Přemku, jsem těžký nealkoholik, i když jsi to zřejmě myslel ironicky, jen informuji a chlast a podobné věci se mi hnusí a pochybuji, že z kofeinu se člověk může opít.

Garfi: Já si pamatuji ještě jeden sen, to se odehrávalo zhruba ve stejném čase. Působilo to opět živě, v tom "živém snu" jsem viděl babču jak se na mne dívá z postele. Následně jsem seděl u monitoru a na google hledal obrázky mimozemšťanů. Z venčí bylo zřetelné světlo. Já se bránil, nechtěl jsem tam jít a přesto mne něco přinutilo, abych tam nakonec šel. Potom, co jsem otevřel dveře, sen skončil. Ale pochybuji, že to byla návštěva emzáků.:-)

AC je pravděpodobné... ale je možné, že se tam člověk může ocitnout aj v situaci, když on sám to nevyžaduje a přijde to z ničeho nic? Ještě mne napadla spánková paralýza no....
Tanečnica
odpoveď
22. 07. 2015 15:30

Ja si tiež myslím, že si sa dostal mimo svoje telo. Ale niekto ti pomohol a dal perinu preč, aby zmenšil odpor.Pravdepodobne sa niekto s tebou chce stretnúť v astrále, lebo do nášho hmotného sveta nemôže. Tá druhá hodina ranná je v poriadku, to je doba, kedy sa stávajú takéto zážitky.Ja mávam zase o 3:14 podobné veci.
Bigbiz
Přemku,
22. 07. 2015 1:25

ty jsi tu chyběl. Jinak se přikláním k tomu AC. prostě jsi opustil tělo a viděl jsi sám sebe. Jinak Přemek je spíše srandista a svého času to tu i dost oživoval. To jen, abys nebyl naštvaný.
Přemek.Slavík
Klíčovou informací
21. 07. 2015 22:52

je podle mého názoru ta druhá hodina ranní. Co jste dělal do té doby? Kolik jste toho vypil?
Garfi
Ahoj,
21. 07. 2015 10:01

to vypadá na AC, že jsi se dostal z těla a proto sám sebe viděl. To něco mohlo být cokoliv z astrálního světa, v horším případě jsi měl návštěvu mimozemskou.:-)