Vaše příběhy

Symboly a znamení

Čísla - (komentáře)

michael18
Zdravim vsetkych
8. 06. 2015 19:50

Dakujem za Vase odpovede..no ja by som si aj nic nerobil z toho ale vsade ma to prenasleduje...pozriem nahodou vlastnosti fotky a tam je napriklad ze 16:16, alebo len pozriem na tachometer ci hocikde a tie cisla ma prenasleduju vsade...neda sa to proste ignorovat ono si ma to vzdy najde.uz aj cisla sa k tomu pridali...bud je to 111 alebo 22 alebo podobne...uz si myslim ze ani ine cisla okre nich niesu :D
Jelitko
ahoj
24. 02. 2015 13:35

jo jsou to zahady,ale ja bych si taky s toho nic nedelala.
Myslim,ze kazdy z nas neco takoveho zazil.
Nam dokonce se zastavily hodiny a nesly par dni,myslim,ze dokonce tyden a pak najednou zacaly sami od sebe tikat ale to nebylo jen tak,ale sami mely nastaven spravny cas jak ma byt!
Manzel si myslel,ze jsem to spravila ja a ja jsem si myslela ze on.Pekne dlouho jsme na sebe zirali,kdyz jsme si to vlastne ujasnili jak to bylo...
missi
cisla
23. 02. 2015 10:10

Stava se mi to take s tim casem..da se vygooglit co to znamena..vim jen ze jednicky znamenaji prizen "andelu" dvojky by snad mely znamenat poslouchej sve "andely"..dal se take rika ze pokud se sejde takto cisla na hodinach..ma si clovek neco prat..
Pokud to jednoho rozcilu staci vyhodit digitalni hodiny a poridit rucickove..tam si toho nevsimnes..
Ivns
Ahoj
22. 02. 2015 20:12

mě se pravidelně zastavovaly hodiny v půl třetí odpoledne a celý týden.Byla to doba kdy zemřel můj strýc.
Ty hodiny dělal právě on.
Garfi
Zdravím Michale,
22. 02. 2015 19:33

taky se mi to už roky děje nejčastěji jde právě o dvojky, případně jedničky a dvojky. je fakt, že třeba 2.2. mi zemřel manžel. A několik let předtím jsem často vídávala večer na hodinách 22.22. A v den jeho smrti se mi zastavily hodinky a hodinář nezjistil příčinu, dokonce tvrdil, že baterie ještě nebyla vybitá, ale že ji pro jistotu vyměnil. poslední dobou zase častěji dvojky vídávám a člověk se neubrání myšlenkám, co když zase... Ale na druhou stranu se tomu není dobré poddávat, je třeba normálně žít a ne se bát čehokoliv dopředu. :-)