Vaše příběhy

Výklady snů

Zlaté řetězy - (komentáře)

Tanečnica
Inkarnácia.
25. 12. 2014 15:39

Súhlasím z Iv. Je možné, že sa ti vyjavuje sen z minulej inkarnácie a môže to byť Atlantída. Je možné, že si žila v tej dobe a tvoje podvedomie znovu túži po starom živote.
missi
sny
28. 11. 2014 20:57

Troakaca..
Znas ..prave ze jen Ty znas odpoved..
Tu odpoved si nosis v sobe a nikdo jiny nez Ty ji nenajde..ostatni Te mohou jen trosinku popostrcit..jen pozor aby Te nestrkali na druhou stranu ;-)
Je to jen na Tobe jestli najdes odpoved..
Preji hodne stesti .....
Zbyněk P.
Zdravím Vás
28. 11. 2014 19:25

Když už je zde tolik různorodých názorů, tak si dovolím také jeden přidat. Ať je z čeho vybírat! Vezmu to ale úplně z jiného konce!
Znáte všichni dozajista pojem: "Zlatá klec", že? Tato zlatá klec jest vybudovaná někým pro někoho. A nyní se zamysleme nad tím, co může asi představovati řetěz! A ještě k tomu zlatý řetěz!! Ano, podle mne je to stav, kdy autor (pí. troakaca) má neustále snahu vytvářeti zlaté řetězy, tedy SPOUTÁVÁNÍ NĚKOHO LIBÉHO ČI CHTĚNÉHO, a je jedno jestli jeto sebe-samu, nebo někoho jiného, a to svým myšlením a konáním. Ach ano, pro autorku jsou to přeci krásné a vábivé zlaté řetězy (úvahy, myšlení, matérie), které předkládá před někoho, koho chce zlákati a získati, a které jsou přeci tak vábivé, že přeci by se někdo chytit měl, koho spoutá se sebou samou...... Pěkný den. Zbyněk P.
Iv
jde o to
28. 11. 2014 18:34

že ty zlaté řetězy(je to symbol) můžou znamenat podstatu toho kovu,je to o okultismu,hermetismu,který atlanťané dobře znali.
Možná držíš v rukou klíč k otevření a orientaci.
To že ti ten stále opakující se sen přichází tak velmi živý je možný náznak zpomalování mozkových vln a příležitost k experimentování se změněnými stavy vědomí.V těchto stavech je jistá odpověď.


Sylvia
Pises
28. 11. 2014 18:09

ze pribeh sa Tebou tiahne 20 rokov, to znamena, ze ked by sa nieco malo stat ala posledny prispevok za 20 roko by sa stalo. Myslim, ze mas nieco v podvedomi, co Ti opakuje stale dookola tu istu situaciu. Je sice zvlastne, ze je to stale to iste alebo podobne alebo je to naznak toho, ze ked chceme, tak si mozme splnit vsetko a pokial sa nam to nedari uskutocnit v zivote, premieta sa nam to z astralneho podvedomia. Ja mam za to, ze tieto vyjavy su stvorene myslienkove formy, ktore si tvorime my sami a pri spani k nim mame pristup. Snovy svet. Mozno keby si sa prestahovala tam, kam chces, tak sny prestanu. Ovsem mam dojem, ze Ti tie sny ani tak moc nevadia, takze preco vlastne.
Garfi
Možná
28. 11. 2014 15:11

tě čeká objev něčeho zajímavého, důležitého-a přinese ti radost. Spolu s ostatními si nemyslím, že to má cokoliv společného Atlantidou. Znám paní, které moře skutečně vyplavilo drahocenné šperky k nohám přímo na pláži. Takže možné je všechno.:-)
Iv
bigbiz
28. 11. 2014 13:57

ty budeš stále malej nechápavej a velkej rejpal...:-))
Jelitko
ahoj
28. 11. 2014 13:08

taky se priklanim k nazoru Adanom.
Myslim ze touzis po necem co neni mozne mit.Neco co je krasne ale nedosazitelne.Zustane to vzdy tam kam to patri a ty se na to muzes jen divat.
Zapremyslej co to muze byt po cem tolik touzis...to vis jen ty.
Bigbiz
Iveto,
28. 11. 2014 12:39

Zase zkoušíš tu starou věc s Atlantidou? Zkus něco nového. Tohle už je ohrané. Jinak na ten sen mám stejný názor, jako Adanom. Ale jsou to krásné sny.
Adanom
:)
28. 11. 2014 8:57

Na me to pusobi, ze ten sen vylozene vypovida o tom ze podvedome touzis mit nejake poklady ( muze to byt symbolika cehokoli co by jsi za zivotni poklady mohla povazovat ty sama) a dokonce je i vlastnit a mit toho dostatek.
Touha po necem co by te obdarovalo a naplnovalo ( to je ta radost z toho )
No a mozna ze touzis byt blizko more ( jak sama pises ze more a slence milujes) protoze te to naplnuje. A muzes i prave to za poklad take povazovat.
Nemusi se jednat o financni bohactvi ale o poklady tvemu srdci blizke.

Iv
napadá mě
28. 11. 2014 6:54

jediné vysvětlení...jsou to vzpomínky na Atlantidu.
To zvláštní opracování zlata do toho zapadá.Přečti si něco o ní,hledej informace,možná na něco narazíš co tě překvapí.